- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.021
Ben bunu okumuştum. Güzel ve detaylıydı. Tavsiye ederim.Hatunlar, Hz. Muhammet'in hayatını anlatan çok güzel bir kitap ismi verilmişti. Kontrol ettim, not almamışım. Okuyanlar yazabilir mi lütfen.
Nutuk ise bitmek üzere.
Bülbülün kırk şarkısı olabilir mi acaba... Harika bir kitaptırHatunlar, Hz. Muhammet'in hayatını anlatan çok güzel bir kitap ismi verilmişti. Kontrol ettim, not almamışım. Okuyanlar yazabilir mi lütfen.
Nutuk ise bitmek üzere.
Ben haldir haldir okuyorum. hihh
Bülbülün kırk şarkısı olabilir mi acaba... Harika bir kitaptır
@__giz__ canımın yorumları şahanedir, meşhurdur.Çoklu alıntıyı beceremedim kızlarbir civciv annesi
@Mavisu27 katıl bize
__giz__ yorumlarını çok seviyorum, her defasında keşke benim de böyle bir yeteneğim olsa diyorum, sen hep oku hep yorumla
bildirim de yapayım Mihmandar bitti. İskender Pala ne yazsa okurum sanırım. seviyorum kitaplarını. yeni kitabım Stefan Zweig Olağanüstü Bir Gece.
Pudra maşallah de, kendine nazar edeceksin hafazanallahBen haldir haldir okuyorum. hihh
Burada sanırım @Papatya nın da dediği gibi "Bülbülün Kırk Şarkısı"ndan bahsedilmişti.Hatunlar, Hz. Muhammet'in hayatını anlatan çok güzel bir kitap ismi verilmişti. Kontrol ettim, not almamışım. Okuyanlar yazabilir mi lütfen.
Nutuk ise bitmek üzere.
Ahaha seni çılgın
Açıcam kitabı, vurucam sayfalara ayracı
Melinda sefanız olsun. Ben perşembe gittiniz dün döndünüz sanıyordum.Kalimeraaaaa
Nasılsınız güzel arkadaşlarım
Ben tatilin tadını çıkarıyorum, çok mutluyum henüz regl de olmadım_Cassandra_ şimdilik totem işe yaradı gibi görünüyor
O kadar çok ihtiyacım vardı ki tatile o sebeple mümkünse totem biraz daha tutsun
Golem ve Cin 139. Sayfadayım, oldukça sürükleyici
Profil fotonuz içimi açtı güzel bayan, sırf bunu söylemek için alıntı yaptım.Günaydın ve keyifli haftalar herkese
İnşallah bu hafta bitiririm kitabı ümidiyle bildirimimi yapayım.
İçimizedeki Şeytan - sayfa 146
Profil fotonuz içimi açtı güzel bayan, sırf bunu söylemek için alıntı yaptım.
Bülbülün Kırk Şarkısı'nı okumuştum ben geçen aylarda belki o olabilir.Hatunlar, Hz. Muhammet'in hayatını anlatan çok güzel bir kitap ismi verilmişti. Kontrol ettim, not almamışım. Okuyanlar yazabilir mi lütfen.
Nutuk ise bitmek üzere.
Günümde alırsiniz artık:)Golem ile Cin 194.
Cok ilgi cekici sekilde ilerliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?