Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hatunlar, Hz. Muhammet'in hayatını anlatan çok güzel bir kitap ismi verilmişti. Kontrol ettim, not almamışım. Okuyanlar yazabilir mi lütfen.

Nutuk ise bitmek üzere.
Ben bunu okumuştum. Güzel ve detaylıydı. Tavsiye ederim.

Eklentiler

• IMG_9153.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 36
Slm Bayanlar cok sukur Kurk Mantolu Madonna yi aldim.
Kitabin bitmesinden korktugum icin az az okuyorum.
Neden bilmiyorum.
Sabahattin Alinin genc yasta oldurulmesi etkiledi sanirim beni.
Kitabi hemen bitirince Onu kiracakmisim gibi geliyor.
Bende yavas yavas okuyorum.
Sayfa 67deyim.
Rahmetli yasasa kim bilir neler yazacakmis.

Hatunlar, Hz. Muhammet'in hayatını anlatan çok güzel bir kitap ismi verilmişti. Kontrol ettim, not almamışım. Okuyanlar yazabilir mi lütfen.

Nutuk ise bitmek üzere.
Bülbülün kırk şarkısı olabilir mi acaba... Harika bir kitaptır

Kalimeraaaaa
Nasılsınız güzel arkadaşlarım
Ben tatilin tadını çıkarıyorum, çok mutluyum henüz regl de olmadım _Cassandra_ şimdilik totem işe yaradı gibi görünüyor
O kadar çok ihtiyacım vardı ki tatile o sebeple mümkünse totem biraz daha tutsun
Golem ve Cin 139. Sayfadayım, oldukça sürükleyici

Selam mutlu haftalar ,
Otostopcuyu persemve gittigim yerde unutmusum. Persembeye kadar baska seylet okuyacagim. Dun bir arkadasin verdigi Zembilfiroş adli bir kitaba basladim. Bir kurt halk destaniymis ve ilk defa turkce anlatim olmus saniyorum. Syf 55 deyim su ana kadar baya begendigimi soylemeliyim. Yazari Gulistan COBAN.

Herkese Merhaba...
İyi haftalar dilerim.
@__giz__ canımın yorumları şahanedir, meşhurdur.
Ben haldir haldir okuyorum. hihh
Pudra maşallah de, kendine nazar edeceksin hafazanallah

Nutuk ise bitmek üzere.
Burada sanırım @Papatya nın da dediği gibi "Bülbülün Kırk Şarkısı"ndan bahsedilmişti.
Bana da referansına çok çok güvendiğim birisi "Şemseddin YEŞİL - Hz. Muhammed Aleyhissalatü Vesselam" isimli kitabı önerdi. Aldım fakat henüz okumadım.
Ahaha seni çılgın

Açıcam kitabı, vurucam sayfalara ayracı

Melinda sefanız olsun. Ben perşembe gittiniz dün döndünüz sanıyordum.
Günaydın ve keyifli haftalar herkese
İnşallah bu hafta bitiririm kitabı ümidiyle bildirimimi yapayım.
İçimizedeki Şeytan - sayfa 146
Profil fotonuz içimi açtı güzel bayan, sırf bunu söylemek için alıntı yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…