- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.041
Sen var anne terliği istemek :)Ben haldir haldir okuyorum. hihh
Mutlu Haftalar herkese..
Zülfü Livaneli nin Kardeşimin hikayesini bitirdim dün.Yanlız iyi bir kitaptı tavsiye ederim.Sürprizlerle dolu aynı anda birkaç hikaye iç içe ve sonuç şaşırtıcı..Livanelinin başka kitaplarınıda okumaya karar verdim.Var mı aranızda bu da iyidir diyebileceğiniz bir kitabı?
Bugün Debbie Macomber in ''Çİçeklerimi Rüzgara Verdim '' kitabına başlıyorum..
Yildizlandin bebekGünümde alırsiniz artık:)
Son Ada kitabini siddetle oneririm.Mutlu Haftalar herkese..
Zülfü Livaneli nin Kardeşimin hikayesini bitirdim dün.Yanlız iyi bir kitaptı tavsiye ederim.Sürprizlerle dolu aynı anda birkaç hikaye iç içe ve sonuç şaşırtıcı..Livanelinin başka kitaplarınıda okumaya karar verdim.Var mı aranızda bu da iyidir diyebileceğiniz bir kitabı?
bende bu kitabı okurken başladığımda sonunu tahmin etmiştim. 3 kitabını okudum Serenad, Kardeşimin Hikayesi ve Huzursuzluk tavsiye ederimMutlu Haftalar herkese..
Mutlu Haftalar herkese..
Biraz risk alıp (regl riski) cumartesi çıktık, kısa tatil içime sinmediHerkese Merhaba...
İyi haftalar dilerim.
@__giz__ canımın yorumları şahanedir, meşhurdur.
Pudra maşallah de, kendine nazar edeceksin hafazanallah
Burada sanırım @Papatya nın da dediği gibi "Bülbülün Kırk Şarkısı"ndan bahsedilmişti.
Bana da referansına çok çok güvendiğim birisi "Şemseddin YEŞİL - Hz. Muhammed Aleyhissalatü Vesselam" isimli kitabı önerdi. Aldım fakat henüz okumadım.
Melinda sefanız olsun. Ben perşembe gittiniz dün döndünüz sanıyordum.
Profil fotonuz içimi açtı güzel bayan, sırf bunu söylemek için alıntı yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?