Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Mutlu Haftalar herkese..
Zülfü Livaneli nin Kardeşimin hikayesini bitirdim dün.Yanlız iyi bir kitaptı tavsiye ederim.Sürprizlerle dolu aynı anda birkaç hikaye iç içe ve sonuç şaşırtıcı..Livanelinin başka kitaplarınıda okumaya karar verdim.Var mı aranızda bu da iyidir diyebileceğiniz bir kitabı?

Bugün Debbie Macomber in ''Çİçeklerimi Rüzgara Verdim '' kitabına başlıyorum..

Leyla'nın Evi adlı bir kitabı vardı. Kitap okuma yarışmasında kazanmıştım lisede. Hala satır satır aklımda. Çok beğenmiştim, tavsiye ederim

Son Ada kitabini siddetle oneririm.

bende bu kitabı okurken başladığımda sonunu tahmin etmiştim. 3 kitabını okudum Serenad, Kardeşimin Hikayesi ve Huzursuzluk tavsiye ederim

Yanimda baska kitap olmadi icin oglen arasi H.G. WELLS Dr. Moreau' nun Adasi kitabini aldim. Kitapcidan kitap almayali uzun zaman olmus sanirim alirken simdi bu nette kac tldir acaba dedi icimdeki pinti uzun zamandir gozume takilan bir kitapti. Konusu itibari ile ilgimi cekecegini dusunuyorum.

Serenad oluduğum en güzel kitabıydı

Katran Karası bitti. Kitap bazen hiç ipucu vermeden başka bir karakterin ağzından anlatılmıştı. Çok şaşırtıcı ve yorucuydu o yüzden. Konu değişikti ama yazarın iyi işlediğini düşünmüyorum. Çok özensiz ve kalitesiz olmuş sanırım. Birçok yazım hatası vs vardı ve ister istemez bir süre sonra bunlara takılmaya başladım. Bu kitabı sevemedim.

Biraz risk alıp (regl riski) cumartesi çıktık, kısa tatil içime sinmedi
Bi aksilik olmazsa cuma döncez sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…