Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan bitti. Puslu görüntüsü olan Türk filmleri gibiydi. Ama yine Sabahattin ali'nin kalemini çok sevdim tabi ki. İyi ki __giz__ ciğim okuyalım dedi de okuduk
_Cassandra_ cığımın doğum günü hediyesi olan Yaşar Kemal - Üç Anadolu Efsanesi' ni sıradaki kitabım olarak seçtim. Ancak bugün başlamam sanırım. Aynı gün içerisinde farklı kitaplara başlayınca, kafamda tam oturtamıyorum kitapları. Böyle aralıklı daha çok seviyorum, özellikle kalemini beğendiğim yazarlar ise

Selamlar kızlar pek giremiyorum pazartesiden itibaren yeniden aranızda olucam hiç kitap okuyamıyorum körlük elime alıyorum 1 sayfa okuyorum bişey oluyo bırakıyorum
o zaman devam canım inşallah inşallah inşallah tatilden dönünce hastalanırsın ve sonrası da çooooook güzel olur

Ben kaçıyorum kendinize iyi bakın

Günaydın
Dün beni aşırı mutlu eden bir kargom vardı, bugün hemen paylaşayım.

minerva1988 'den bu güzellikler, seviyorum seni tatlı kız, kuzu yine gel hep gel sen Ispanaklı krep yeriz.
İyi ki burdayım, sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Seviyorum sizleri.

Aaa bu arada sevdicekim @N-A-R 'dan da 156464 gündür ulaşamayan kargom var, şubeyi markaja aldım, o iş bende, hasret gözyaşlarımızı dindireceğim kargoyla, seviyorum seni sevdicek.

H. G. WELLS Doktor Moreau' nun Adasi bitti.
Kitap olaylari yasayan anlatici agzindan dolaysiz ve sade bir anlatimla yazilmis. Insanin kutsal olan ya da olmayan bir amac gutmeksizin dogaya ve hayvanlara kendi rizalari harici mudahalesi , zulmetmesi ve bunun sonuclarini carpici bir sekilde anlatiyor.
Guzel bir kitap, ilgiyle okudum. Sizlere tavsiyemdir.

Herkese Mutlu Günler...

Benim gibi insanlar tarafından geride bırakılan fikirler, anıtlar hayattaki en büyük zevkimdir. Kitaplar olmasa uzun zaman önce umutsuzluğa gömülürdüm
Arthur Schopenhauer
(Alman Filozof, Eğitimci, Yazar)

Biraz risk alıp (regl riski) cumartesi çıktık, kısa tatil içime sinmedi
Bi aksilik olmazsa cuma döncez sanırım canım
Canım inşâAllah tatil dönüşüne kadar regl olmazsın, aslında bu önümüzdeki dokuz ay regl olmasan ne güzel olur. Öyle bir imkan var mı?
Ispanaklı Krep en sevdiğim. Bir gün beraber yemek de nasip olur inşallah
minerva1988 yüreğine sağlık , GİZ güle güle oku.

_Cassandra_ iyi tatiller canım.

Ya körlük bana ağır geldi okuyorum biraz içimi afaganlar basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…