- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.061
hic sanmiyorum
Valla çalışırken çok yoğun oluyorum, çok okuyamıyorum. Özel ders, kurs, sınavlar derken hele vakit nasıl geçiyo anlamıyorumhic sanmiyorum
Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan bitti. Puslu görüntüsü olan Türk filmleri gibiydi. Ama yine Sabahattin ali'nin kalemini çok sevdim tabi ki. İyi ki__giz__ ciğim okuyalım dedi de okuduk
_Cassandra_ cığımın doğum günü hediyesi olan Yaşar Kemal - Üç Anadolu Efsanesi' ni sıradaki kitabım olarak seçtim. Ancak bugün başlamam sanırım. Aynı gün içerisinde farklı kitaplara başlayınca, kafamda tam oturtamıyorum kitapları. Böyle aralıklı daha çok seviyorum, özellikle kalemini beğendiğim yazarlar ise
az kaldı kuzum. sen gizle başladın benle başlamadın haklısınKaçıncı sayfadasın kuzum
az kaldı kuzum. sen gizle başladın benle başlamadın haklısın
o zaman devam canım inşallah inşallah inşallah tatilden dönünce hastalanırsın ve sonrası da çooooook güzel olurKalimeraaaaa
Nasılsınız güzel arkadaşlarım
Ben tatilin tadını çıkarıyorum, çok mutluyum henüz regl de olmadım_Cassandra_ şimdilik totem işe yaradı gibi görünüyor
O kadar çok ihtiyacım vardı ki tatile o sebeple mümkünse totem biraz daha tutsun
Golem ve Cin 139. Sayfadayım, oldukça sürükleyici
Canım inşâAllah tatil dönüşüne kadar regl olmazsın, aslında bu önümüzdeki dokuz ay regl olmasan ne güzel olur.Biraz risk alıp (regl riski) cumartesi çıktık, kısa tatil içime sinmedi
Bi aksilik olmazsa cuma döncez sanırım canım
Ispanaklı Krep en sevdiğim.Günaydın
Dün beni aşırı mutlu eden bir kargom vardı, bugün hemen paylaşayım.
Eki Görüntüle 2033892
minerva1988 'den bu güzellikler, seviyorum seni tatlı kız, kuzu yine gel hep gel sen Ispanaklı krep yeriz.
İyi ki burdayım, sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Seviyorum sizleri.
Aaa bu arada sevdicekim @N-A-R 'dan da 156464 gündür ulaşamayan kargom var, şubeyi markaja aldım, o iş bende, hasret gözyaşlarımızı dindireceğim kargoyla, seviyorum seni sevdicek.
Ya körlük bana ağır geldi okuyorum biraz içimi afaganlar basıyorSelamlar kızlar pek giremiyorum pazartesiden itibaren yeniden aranızda olucam hiç kitap okuyamıyorum körlük elime alıyorum 1 sayfa okuyorum bişey oluyo bırakıyorum
o zaman devam canım inşallah inşallah inşallah tatilden dönünce hastalanırsın ve sonrası da çooooook güzel olur
Ben kaçıyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?