- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.221
bazen 10 dakika bazen 3 saatKızlar günde kaç saat okuyorsunuz?
Dublörün DilemmasıYaa dublörün dilemmasi sevilmez mi hiç:))
O zaman artık ben de ruhi mucerreti seviyorum:)))havani severim senin.
ben Ruhi Mucerret' i daha cok sevmistim
ne güzel maşallah@Balcicekk33 , merhaba. Ben de yaklaşık 1-2 saat okuyorum. Öğle arasında yemek yerken okuyorum bir de oğlumu ayağımda sallarken okuyorum. Hem kitap okuyup hem de 3 çeşit ninniyi aynı anda söyleme kapasitesine sahip oldum. Bunun en güzel hediyesini de dün aldım. Şöyle ki, 19 aylık ve kelime kapasitesi sınırlı. Dün D&R'a girdim oğlu kucağımda. Girer girmez elleriyle yüzümü kavradı ve "Annnaağğ, kidap." diyerek o kadar çok kitap olmasına şaşırdı. Anne demesinden daha çok sevindim kitap demesine :)
Sen hayirdirO zaman artık ben de ruhi mucerreti seviyorum:)))
bizi bizi bihterleriniO zaman artık ben de ruhi mucerreti seviyorum:)))
Bence bir kaç tane daha okumalıyız. Sevecegimize inanıyorum çünkü lolis seviyor :))Selam kizlar ya dun bana ne bildirim geldi, ne sayfayi yeniledigimde yeni mesajlar cikti anlamadim srbebini.
Bu arada Golgesizler' i bitirdim.
Hasan Ali Toptas' in hayal gucu, tanimlamalardaki sanati beni hayran birakti. Hikayedeki herseyin ve herkesin icice gecmisligi, kayboluslari ve birbirlerinde bulunuslari, cogalmalari enfes bir sekilde anlatilmis. Bu kitap sonunda ne olacak acaba dusuncesiyle okunacak bir kitap degil bana gore. Kitabi konusunu bosverip sirf edebiyat sanatinin nasil ustalikla icra edildigini gormek icin bile okuyabilirsiniz.
Yalniz bende Nuri Nilge Ceylan filmi izliyormusum hissi uyandirdi. Bunun sebebi dialoglarin azligi ve daha cok icsel durumun on plana cikarilmis olmasi olabilir. Soylemeden gecemeyecegim ama Hasan Ali Toptas' i begendim ama sevemedim. Icim isinmadi yazarin uslubuna. Kitabi da profesyonel bir okur olma cabasi icine girerek okumaya calistim. Okumaya calistim ibaresi surukleyici olmamasi anlamina gelmesin tabi.
Bence mutlaka okunmasi gereken bir kitap Golgesizler.
Saygilar efem.
Yürüyorum:)) hatta koşuyorum. Yakında açılırım umarım reddetmez:)Sen hayirdir
Taze kanlara ihtiyacım var üzgünümbizi bizi bihterlerini
Beni nasıl iyi tanımış hatunum
Haldir haldir yuz
Haldir haldir guneslen
Bi de
Dopingli gel bize
Çok güzel gidiyo canımBaşkanım tatil nasıl gidiyor?
o bitirdi bile yavrum, artık tek rakibin benim
Sayfa 450, bitsin sürekli aklımdan geçen bişeyi diycem size, bakalım sizin de aklınızdan geçmiş mi
Çok güzel gidiyo canım
Thassostayız, biraz spontane geldik buraya yakın sayılır diye
Her an geri dönmemiz gerekebilir diye çok uzaklara gidememiştik ama aslında gidebilirmişiz çünkü adet olacağım yok benim
Üzerime o kadar çok gül kokladın kiYürüyorum:)) hatta koşuyorum. Yakında açılırım umarım reddetmez:)
heyecan dorukta dur durak yokKankiii çok güzel değil mi ama kitap yaaa
Böyle dolu dolu resmen ben çok keyif alıyorum
En geç ctesi biter benim sayfa 466
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?