Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ne güzel maşallah Kitap seven okuyan bilgili kültürlü bireyler yetiştirebiliriz inşallah hepimiz

Benim kızımda eline kitap alıp koku munu derdi

Bence bir kaç tane daha okumalıyız. Sevecegimize inanıyorum çünkü lolis seviyor :))

Merhaba

Benim de kargolarım vardı, dün paylaşamadım içimde kalmasın bence, bugün paylaşayım.

İlk sevdicekim @N-A-R 'dan geldi, biraz kargoya ulaşmak zor oldu ama ondan gelen sıcacık notları okumak için her zorluğa katlanılır. Hem keyifle okuyacağımı düşündüğüm kitap için hem de beni musmutlu eden notların için teşekkür ederim kuzum.

Bir diğer kargom da tabiki kalinkaselin 'dendi. Hayatımda ilk defa bir ortak okuma altın tabakta önümde sunuldu. Kitap seçimini ben yapmadım, kitaplar evime geldi ve okuma zamanı da kızlarla belli olacak. Bana sadece okuma keyfi ve iyi ki böyle güzel arkadaşlarım var demek kaldı. Çok çok teşekkür ederim, hiç beklemediğim anda aşırı mutlu oldum. İyi ki varsın kuzum.

Not: Dün yüzümde aptal bir gülümsemeyle evde dolandım durdum, bu hissi bana o kadar çok yaşattı ki buradaki kitap dostlarım, bu kadar sevilmek için ne yaptım bilmiyorum ama bundan sonra da hep olsunlar, mutlu olsunlar. İyi ki varsınız.

Başkanım tatil nasıl gidiyor?
Çok güzel gidiyo canım
Thassostayız, biraz spontane geldik buraya yakın sayılır diye
Her an geri dönmemiz gerekebilir diye çok uzaklara gidememiştik ama aslında gidebilirmişiz çünkü adet olacağım yok benim

o bitirdi bile yavrum, artık tek rakibin benim
Sayfa 450, bitsin sürekli aklımdan geçen bişeyi diycem size, bakalım sizin de aklınızdan geçmiş mi

Kankiii çok güzel değil mi ama kitap yaaa
Böyle dolu dolu resmen ben çok keyif alıyorum
En geç ctesi biter benim sayfa 466

Her şey gönlüne göre olsun başkanımız. İyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…