Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

annene nice uzun ,saglikli ,mutlu seneler dilerim

Mutlu akşamlar kitapsever arkadaşlarım

Son olarak Debbie Macomber in ''Çİçeklerimi Rüzgara Verdim '' kitabını dün akşam bitirince araya şöyle çerez niyetine bir şey koyayım istedim.Ve Küçük Prense başladım.Yıllar önce okumuştum ama yine okumak geldi içimden..Bugün uyumadan önce bitiririm.Sırada ki kitaba henüz karar veremedim.

Bende birde kitap alma hastalığı var.Eminim sizlerde de vardır.Ama karar verdim elimdeki bütün kitaplar bitmeden yenisini almayacağım.Bu arada liste yapıyorum alınacak ve okunacaklar diye.Elimdekilerin hepsi bitince almaya karar verdim..

Günaydın,

Dün minerva1988 'imin hediyesi Kamelyalı Kadın'ı seçtim okumak için ama başlamak kısmet olmadı, gün içinde temizlik yaptım, akşam maç vardı, onu seyrettim, sonra da uyku saatim gelince uyudum kaldım.

Bugün başlayacağım, çok merak ediyorum.

loliss Körlükçülerden biri de benim. Kamelyalıdan sonra başlayacağım ona. Keyifli okumalar sana.

Gecmis olsun canimcimm
TTilde bitkin mi dustun?
Sağol canım tam tatili hasta olmadan atlattım derken son gün hastalandım eve gelince de çamaşırlar yıka yıka bitmedi onun yorgunluğu, neyseki perşembe gününe kadar izinliyim iyice dinlenip birde yavaştan bayram temizliğine girişmem gerek

Geçmiş olsun, daha önce hiç Saramago okumadım, beğendiniz mi kitabını? :)
Teşekküler, hoşgeldiniz.
Benimde ilk Saramago okumam bence güzel hatta okudukça daha çok elimden bırakamıyorum gibi ama çok vakit bulamadığım için yavaş ilerliyorum. Bu arada okuyan arkadaşlarımız da hep çok beğendi bu kitabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…