Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar kızlar ben geldim. Hasta ve yorgunum bir sürü işim var
Geçmişi çok okuyamadım, tatilde çok kitap okuyamadım körlük sayfa 128 deyim.
Hepinize mutlu pazarlar diliyorum.
cok gecmis olsun
insaAllah tatil güzel gecmistir
giderken epey stresli gitmistin

Selam kızlar. Findukçunuz geldi. 1 haftalığına yardımcı/yevmiyeci arıyoruz yakın olanlara duyurulur

Bugün evdeydik, yağış vardı gidemedik ama sanırım bundan sonra birkaç gün daha burada olamayacağım. _meLinDa_ başganım fındık iznimi uzatıyorum mümkünse

İyi okumalar herkese

Hoşbulduk teşekkür ederim :)
Evet yurtdışındayım, her gelişimde 10-15 kitapla geri geliyorum ama malesef elimdekişer bitince ya da yeni kitaba merak sarınca biraz beklemem gerekiyor
3-5 sene ben de öyle yaptim ama,dedigin gibi kitaplara bitince beklemek gerekiyor
sakincasi yoksa hangi ülkedesin
ben Almanya`dayim
burada kütüphanelerde Türkce kitap bulunuyor
simdilik böyle idare ediyorum
senin öyle bir imkanin var mi
selamlar

ben yardimci olmak isterdim ama malum kitap okumam gerek
hos ; sana yetismem icin jet hiziyla okumam gerek ama

Çok güzel çok sevindim Türkçe kitapların olmasına çevrende, ben Mısır'dayım, burda bazı yazarların kitaplarına denk geldim ama bana yetmiyor, bir de Türkiye'deki evde çok ama çok güzel bir kitaplık oluşturuyorum kendime, o yüzden satın alıyorum genelde ama ince eleyip sık dokuyorum

Bir gün filmlerdeki gibi şöyle merdivenle çıkılan muazzam bir kütüphanem olur diye hayallerim var

Mısır mı Hep görmek istemişimdir

Ne güzel benimde öyle bir hayalim var ama bende Türkiye den Almanya ya geldim ve çeyiz yerine resmen kitaplarım igetirdim:) onları birakamazdim.
Hepsini getiremedim ama çoğunu getirdim ve burda almaya devam ediyorum. Okumaya ara vermiştim bende tekrar başladım♡

Ben de eşimle anlaştım, kitaplarını biriktir söz sana öyle bir yer yaptırcam dedi, inşallah hayalimiz gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…