- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.401
Ben de şimdilik severek okuyorumBen çok sevmiştim o kitabı
tabi ki buardaki kütüphane bana da yetmiyorÇok güzel çok sevindim Türkçe kitapların olmasına çevrende, ben Mısır'dayım, burda bazı yazarların kitaplarına denk geldim ama bana yetmiyor, bir de Türkiye'deki evde çok ama çok güzel bir kitaplık oluşturuyorum kendime, o yüzden satın alıyorum genelde ama ince eleyip sık dokuyorum
Bir gün filmlerdeki gibi şöyle merdivenle çıkılan muazzam bir kütüphanem olur diye hayallerim var
iste gurbet arkadasimNe güzel benimde öyle bir hayalim var ama bende Türkiye den Almanya ya geldim ve çeyiz yerine resmen kitaplarım igetirdim:) onları birakamazdim.
Hepsini getiremedim ama çoğunu getirdim ve burda almaya devam ediyorum. Okumaya ara vermiştim bende tekrar başladım♡
Çok hoş :) ınsaallah hayaline ulaşırsın ve bizimle burda paylaşırsın ♡
tabi ki buardaki kütüphane bana da yetmiyor
güncel kitaplarin cogunu bulamiyorum
ama en azindan kitapsiz kalmiyorum
insaAllah gönlündeki kitapliga kavusursun
Merhabalar :)iste gurbet arkadasim
sana da selamlar
evet dil konusunda ben biraz tembellik ediyorum galibaMerhabalar :)
Bende burdaki kütüphaneye gitmistim Stadtbücherei ve türkçe kitaplar benimde dikkatimi çekmişti ama ben almanca kitap için gitmistim orayadili geliştirmek için
Jet hızıyla değil haldır haldır okuman lazım
Selam kızlar. Hafta sonu Tezer-Özlü Çocukluğun Soğuk Geceleri bitti.
Bugünde Tezer özlü - Yaşamın Ucuna Yolculuk kitabına başlayacağım.
Herkese keyifli okumalar diliyorum
Okuyalım mı? Yoksa bekleyeyim mi güzel kısBende de var o bebek.minerva1988 almış, senle aşkımız pekişsin istemiş bence ortak okuma yapalım diye düşünmüş.
Okuyalım mı? Yoksa bekleyeyim mi güzel kıs
BekleOkuyalım mı? Yoksa bekleyeyim mi güzel kıs
Gunaydin arkadaslar,
Hepinize guzel bir hafta diliyorum.
Otostopcunun Galaksi Rwhberinde 4. Kitaba basladim. Ara vermeyi dusundum ama tatile kadar en azindan 4. Kitabi da bitireyim diyorum. Syf 430 4. Kitabin afi " Elveda ve Butun O Baliklar Icin Tesekkurler" :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?