Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İyi geceler kızlar
Bugün gelemedim kimse de sormamış bu başgan nerde diye
Yeni gelenlere hoşgeldin diyor, daimi olmalarını diliyorum
Bugün yoğun ve mutsuz bir gün geçirdim iş yerinde.. hani harry potter da ruh emiciler vardı ya bizim iş yerinde de var onlardan.. ne kadar moralimi hep yüksek tutacağım tedavi sürecinde desem de illa bişey oluyo
Neyse.. yine de her şey güzel olacak inşallah
Körlük çok az okuyabildim ama hemen içine aldı

Küçük Prensim bitti
Ela Gözlü Pars CELİLE (Osman Balcıgil) Bugün başladım okumaya
Normalde tarihi romanlara ilgim yoktur ama söz konusu Nazım ve annesi olunca merak edip okumuştum ve çoook sevmiştim.Geçen olaylar ve kişilerin gerçek olması (bununla ilgili dipnotların olmasına bayılmıştım) ama bunun sıkmadan aktarılması çok güzeldi.Ayrıca ben zor beğenen biriyimdir.Bu kitap en sevdiklerim arasında yerini aldı.

Ben de biyografileri okumayı severim. Dediğiniz gibi işin içinde bir de Nazım olunca okunmaya değer buldum .

Arkadaşlar istediğim gibi okuyamiyorum ama uzun bir aradan sonra emin olun buda benim için çok iyi

Mehmet Ildırar- Tasavvuf ve Akıl- 80-90 arasi bi sayfadayim:) şu an net değil

Ne zaman başladım bilmiyorum ama cok mutluyum yinede çok şükür
Tekrar kitap okuyabilmek harika bi duygu

Ve sizleride çok sevdim burası da iyi ki var:)

Gunaydin canlar,
Hep ayni gerizekaligi yapiyorum yaa cuzdanimi spor cantama koyuyorum. Geri almayi unutuyorum ve bi bakiyorum cantada cuzdan yok. kendime gicik oldum.
Neyse dun baya okudum Otostopcuda 4. Kitabi bitirdim. Suan syf 592deyim.

Yorumuna güvendiğim çoğu kişide gördüm, merak da ediyorum. Alsam mı acaba
Al bence. Hawking gercekten cok basite indirgemis neredeyse abakus seviyesine. Ancak bahsettigi konular gunluk yasamimizda hic karsilasmadigimiz ve hala newton yasalari vs takildigimiz icin kafamizda bir mantiga oturtamafigimiz seyler. Biraz havada kaliyor. Bu yuzden zor gelebilir ama dili cok basit.
Ben, Öteki ve Ötesi sf.255'e geldim bugün, ama temizliğe dalınca daha fazla devam edemedim. 

2 gün içinde bitireceğim, hedefimi koydum
cok hizli okumussun, masallah. Bana da birisi almis hediye gelecek bekliyirum. :)) Merak ettigim bir kitap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…