- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.501
Sevdiceğime ne dicen bana da de
N-A-R bunlar guzel darlanmalar
Mis gibi mobilya kokulu hali tuyu yayilmis !(anlatabildim mi burayi) evinde kitap keyfi yapacagin gunler cok yakin..
Sportmen insan dikkat et :) ya o kaslarina kurban :) yazar burda karakterin kaslarina asılır:)Gunaydin canlar,
Hep ayni gerizekaligi yapiyorum yaa cuzdanimi spor cantama koyuyorum. Geri almayi unutuyorum ve bi bakiyorum cantada cuzdan yok.kendime gicik oldum.
Neyse dun baya okudum Otostopcuda 4. Kitabi bitirdim. Suan syf 592deyim.
Al bence. Hawking gercekten cok basite indirgemis neredeyse abakus seviyesine. Ancak bahsettigi konular gunluk yasamimizda hic karsilasmadigimiz ve hala newton yasalari vs takildigimiz icin kafamizda bir mantiga oturtamafigimiz seyler. Biraz havada kaliyor. Bu yuzden zor gelebilir ama dili cok basit.
cok hizli okumussun, masallah. Bana da birisi almis hediye gelecek bekliyirum. :)) Merak ettigim bir kitap.
Bensiz düğün olur mu ya :)) inşallahBak bende kaç aydır okumadım. Şimdi okumaya başladım. Düğünden sonra çok vaktin olacak
Düğüne kimler gelecekDüğüncü başı olarak sadece ben miyim
Efendim, söyle güzel gözlüm.
Yerim seni sevdicek, evlenince beni boşlama sakın.
N-A-R bunlar guzel darlanmalar
Mis gibi mobilya kokulu hali tuyu yayilmis !(anlatabildim mi burayi) evinde kitap keyfi yapacagin gunler cok yakin..
Tüyler içinde size fotolar atacağımO tüy olayı fena ya, abim sürekli ev süpürüyor.
Tüyler içinde size fotolar atacağım
Sorun sen de diil sorun baskasinda:)) inşallah heveslenmeyeyim ama çok istiyorummm:)Sizi seviyorum
minerva1988 da gelcek _asmunikal_ . Vazgeçer mi ki . İstediklerini veremiyorum gadınıma
İvit başka kimler gelcek ya da gelebilecek diyeyim
O kim kk da üye miAnabasis On binlerin dönusu..
Ne tüyü o? Etrafta dolaşan tüyler mi?Yoksa kadın/erkek/hayvan tüyü mü?
insaAllah hersey gönlünce olurNikah İzmitte, kına Ankara da. inş hepimizin her günü güzel olsun
1 ay var ama tam bitti artık bir şey kalmadı derken yeni yeni bir şeyler çıkıyor. Bitsin darlandım artık
Çok defa sormuşumdur ama senin ne zamandı
Ay kediniz mi varKaslarim benim bebislerim minnoslarim onlar icin sacimi supurge ettim hic bakmaz miyimminerva1988 . Bundan sonra senin hatirina daha da iyi bakarim. ( yazar burda kaslatina asilan yazara goz kirpar)
Ya bu arada o hali tuyleri bizde bir de kedi tuyuyle kombinleniyor.
N-A-R biz bu gidisle kinada gorusecegiz galiba. Senin is guc bitmez gibi geliyor bana. Sabret canim az kaldi. Bazen de bosver gitsin ya. Emeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?