- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.481
Günaydın..
Artık ekim olsun normal yaşantıma döneyim istiyorum. Çok mutsuzum kitap okuyacak vakit bulamıyorum. Ya bir şeyler hazırlıyoruz, koşuşturuyoruz ya kendi iç dünyamda konuşma halinde oluyorum..
az kaldı kuzu, hayırlısıyla bugünleri unutup gideceksin inşallahGünaydın..
Artık ekim olsun normal yaşantıma döneyim istiyorum. Çok mutsuzum kitap okuyacak vakit bulamıyorum. Ya bir şeyler hazırlıyoruz, koşuşturuyoruz ya kendi iç dünyamda konuşma halinde oluyorum..
Günaydın..
Bak bende kaç aydır okumadım. Şimdi okumaya başladım. Düğünden sonra çok vaktin olacakGünaydın..
Kitabınız nedir acabaGunaydinn
Murebbiye bitti..
Bilirsiniz kendileri cerezlik
Yarinkalinkaselin cigimle ortak okuma yapcaz...
Olumlu düşün.Günaydın herkese
Dün temizlik yaptım okuyamadım maalesef
Olumlu düşünme 310
Akşam misafir var yine okuyamayacağım
Gunaydin canlar,
Hep ayni gerizekaligi yapiyorum yaa cuzdanimi spor cantama koyuyorum. Geri almayi unutuyorum ve bi bakiyorum cantada cuzdan yok.kendime gicik oldum.
Neyse dun baya okudum Otostopcuda 4. Kitabi bitirdim. Suan syf 592deyim.
Al bence. Hawking gercekten cok basite indirgemis neredeyse abakus seviyesine. Ancak bahsettigi konular gunluk yasamimizda hic karsilasmadigimiz ve hala newton yasalari vs takildigimiz icin kafamizda bir mantiga oturtamafigimiz seyler. Biraz havada kaliyor. Bu yuzden zor gelebilir ama dili cok basit.
cok hizli okumussun, masallah. Bana da birisi almis hediye gelecek bekliyirum. :)) Merak ettigim bir kitap.
Nikah İzmitte, kına Ankara da. inş hepimizin her günü güzel olsunGünaydın
Körlük 107
1Q84 1175
N-A-R ne zaman düğün nerede oluyor
Tatlı telaşlar bitecek çok güzel günler seni bekliyor inşallah biraz daha sabır
1 ay var ama tam bitti artık bir şey kalmadı derken yeni yeni bir şeyler çıkıyor. Bitsin darlandım artıkgünaydın kızlar
binboğalar efsanesi sayfa 240 dayım.
dün gece bitireyim dedim fakat uyuya kalmışım :)
N-A-R benim şu an hafta sonlarım koşuşturmalı geçiyor seni düşünemedim tatlı telaş dedikleri işte, her şey çok güzel olacak tekrarla sık sık
Sevdiceğime ne dicen bana da de
Sevdiceğime ne dicen bana da de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?