Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın..
Artık ekim olsun normal yaşantıma döneyim istiyorum. Çok mutsuzum kitap okuyacak vakit bulamıyorum. Ya bir şeyler hazırlıyoruz, koşuşturuyoruz ya kendi iç dünyamda konuşma halinde oluyorum..

Az kaldı kuzum, son zamanlar böyle geçecek mecbur sen tadını çıkar. Kitap okuyacak vaktin mutlaka olacaktır telaşın bitince

Günaydın
Dün gece körlük ü bitirmeye niyetliydim ama uyku ağır bastı
Bakalım belki bugün kısmet olur

Günaydın..
Artık ekim olsun normal yaşantıma döneyim istiyorum. Çok mutsuzum kitap okuyacak vakit bulamıyorum. Ya bir şeyler hazırlıyoruz, koşuşturuyoruz ya kendi iç dünyamda konuşma halinde oluyorum..
az kaldı kuzu, hayırlısıyla bugünleri unutup gideceksin inşallah
Hem mutlu yuvanda bizi de göreceksin onu düşün

Günaydın..

Her şey çok güzel olacak kuzum.Az kaldı dayan. Sonra unutacaksın bu koşturmaları.

Günaydın..
Bak bende kaç aydır okumadım. Şimdi okumaya başladım. Düğünden sonra çok vaktin olacak
Düğüne kimler gelecek Düğüncü başı olarak sadece ben miyim

Akıcı bir kitap ve ben çok beğendim tarihi sevdiğim için, çok ilginç detaylar var, beğenirsin bence :)

Günaydın

Körlük 107
1Q84 1175

N-A-R ne zaman düğün nerede oluyor
Tatlı telaşlar bitecek çok güzel günler seni bekliyor inşallah biraz daha sabır
Nikah İzmitte, kına Ankara da. inş hepimizin her günü güzel olsun

1 ay var ama tam bitti artık bir şey kalmadı derken yeni yeni bir şeyler çıkıyor. Bitsin darlandım artık
Çok defa sormuşumdur ama senin ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…