- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.761
Kızlar kitapyurdunda platin üye olmadık mı biz ya. 5 bin puanım var.
Benim de 6680
Neler alalim biz sadece sen ve ben ..
Ortak okuma icin
Bir de o kadar puanı sadece 1 ay platin üye olmak için veriyorsun, süresiz olsa insan verir de 1 ay çok kısa.
evet süresiz olsa 1 sene olsa neyse. ama 1 ay için değmezBir de o kadar puanı sadece 1 ay platin üye olmak için veriyorsun, süresiz olsa insan verir de 1 ay çok kısa.
grey der susarım.Geç kalsam da beb ihtiyacım olduğunda okuyorum. Kitap okumayı seviyorum öyle iyi bir okuyucu da sayılmam burda çok kaliteli okumalar yapanlar var . Sadece son zamanlarda kitap sayısına takılma olayı beni rahatsız etmeye başladı sayı tutma amacımız yarışma değil çünkü yarisilacak bir konu hiç değil. Esprisine de olsa yarışma havası sokulması rahatsiz etmeye başladı her esprinin altında gerçeklik payı vardır. Zaman zaman kapsam da 6 yıldır nerdeyse kitap konularındayım ve kimseyle yarışmıyorum. Çerezlik kitaplar da okunabilir çünkü ona ihtiyaç vardır ama bu süreklilik haline gelince insana zarar verebiliyor. Düşünme biçimini bile etkiliyor kız güzel adam yakısikli geldik sevdik seviştik. Sanal bir muy luluk yaratıyor ve maalesef öğrencilerim de cok okuyor bu tür. Herkes istediğini okusun ama yarış haline dönmesin lütfen yoksa yakında ben bildirim yapmayı bırakacağım.
Bu konu kitapların yanında bana çok değerli insanlar da kattı. 8 kişiyle yüz yüz e görüşme imkanım oldu . Gerçekte tanıdığım insanlardan daha samimi bir arkadaşligim var bazılarıyla. Seviyorum sizleri
Bir zamanlar fakir ama gururlu bir baykuş olup size kitap alamayacağım vakit kullanacağım puanlarımı
1 ay mı, yok daha neler
Ama fakir olduğum zamanBana da mı Brütüs
Hımm gizli gizli yapmalarEvet kuzu, ben yapacaktım ama o 1 ay sürelidir kısmını görünce vazgeçtim.
Hımm gizli gizli yapmalar
değil mi mesela Alperciğim de kafa dağıtmaya birebir.. Murat Menteş deCanım kafa dağıtmaya binlerce roman var üstelik oldukça kaliteli. Beyin yakan kitap görünümlü şeyleri okumaya gerek yok zaten bizimki gibi yıllardır kitap okumaya emek vermiş insanların ağzına bile alması abes.
Evet kuzu, ben yapacaktım ama o 1 ay sürelidir kısmını görünce vazgeçtim.
Ama fakir olduğum zaman
yok öyle kararlı şeyler grubunu bilir misin, o çocuklarındıHu hu kimin konseri bakim. Dün en son kafam sisti sus duyesim vardı:)
seneye başgan gizSeneye de mi basgan aynı kişi olacaken azından yardımcılar değişsin ya koltukta gözüm var
sayende ben de izledimmmmmAma siz ikinci kitabı bitince boşlukta kalacaksınız. Ben de ise 3. Kitabın henüz bir kısmı yazıldı ilk sayfası alper canıguzun ağzından videosu var :) kiskanabilirsiniz.
aaa sahi benim en son 15416546856256 puanım birikmiştiPilatin üye olmak için 4750 puanını onlara vermen lazım ama. Kıyabilecek misin
aaa sahi benim en son 15416546856256 puanım birikmişti
neyse biriksin daha çünkü elimde halen 1541754523 tane okunmamış kitap var
Geç kalsam da beb ihtiyacım olduğunda okuyorum. Kitap okumayı seviyorum öyle iyi bir okuyucu da sayılmam burda çok kaliteli okumalar yapanlar var . Sadece son zamanlarda kitap sayısına takılma olayı beni rahatsız etmeye başladı sayı tutma amacımız yarışma değil çünkü yarisilacak bir konu hiç değil. Esprisine de olsa yarışma havası sokulması rahatsiz etmeye başladı her esprinin altında gerçeklik payı vardır. Zaman zaman kapsam da 6 yıldır nerdeyse kitap konularındayım ve kimseyle yarışmıyorum. Çerezlik kitaplar da okunabilir çünkü ona ihtiyaç vardır ama bu süreklilik haline gelince insana zarar verebiliyor. Düşünme biçimini bile etkiliyor kız güzel adam yakısikli geldik sevdik seviştik. Sanal bir mutluluk yaratıyor ve maalesef öğrencilerim de cok okuyor bu tür. Herkes istediğini okusun ama yarış haline dönmesin lütfen yoksa yakında ben bildirim yapmayı bırakacağım.
Bu konu kitapların yanında bana çok değerli insanlar da kattı. 8 kişiyle yüz yüz e görüşme imkanım oldu . Gerçekte tanıdığım insanlardan daha samimi bir arkadaşligim var bazılarıyla. Seviyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?