- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.741
Umarım kalıcı olursunuz, hoşgeldiniz
Ben, Öteki ve Ötesi, sf. 391,
Tarihe meraklılara tavsiye edebileceğim bir kitap oldu bu, normalde tarih kitapları ağır gelir bana bazen ama bu kitabı bir yandan bitirmek istesem de bir yandan bitmesin istiyorum, kitaplığımda ayrı bir yeri olacak sanırım :)
Insallah, daimi olmani dilerim. Burasi gercekten keyifli bir ortam bir okur icin. Hergun gel zaten bagimlilik yapiyor.
Kızlar kitapyurdunda platin üye olmadık mı biz ya. 5 bin puanım var.
platin üye olcağına iş bankası klasikleri alsana gadın puanlarınla.Kızlar kitapyurdunda platin üye olmadık mı biz ya. 5 bin puanım var.
platin üye olcağına iş bankası klasikleri alsana gadın puanlarınla.
vermem. kıyamam.Pilatin üye olmak için 4750 puanını onlara vermen lazım ama. Kıyabilecek misin
platin üye olacağına iş bankası klasiklerini bana alsana olacaktı değil mi?platin üye olcağına iş bankası klasikleri alsana gadın puanlarınla.
Gönlünden kopmuş nasıl hayır diyeyimvermem. kıyamam.
platin üye olacağına iş bankası klasiklerini bana alsana olacaktı değil mi?
Pegasus Yayınları- Tanrı'nın Tarihi (Karen Armstrong) ve Yabancı Yayınları- Biz Ölümlüler (Patrick Ness) kitaplarını da tavsiye ederim. Ben severek okumuştum
Insallah, daimi olmani dilerim. Burasi gercekten keyifli bir ortam bir okur icin. Hergun gel zaten bagimlilik yapiyor.
Benim de 6680Kızlar kitapyurdunda platin üye olmadık mı biz ya. 5 bin puanım var.
Biriktirmekten yanayım. Almazlar dımı bizdenBenim de 6680
Neler alalim biz sadece sen ve ben ..
Ortak okuma icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?