- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.721
Hoşgeldiniz güzel bayan. Nasılsınız acaba. Beni soracak olursan aşkımı kalbime gömüp seni özlemekteyim.Hu hu kimin konseri bakim. Dün en son kafam sisti sus duyesim vardı:)
Hu hu kimin konseri bakim. Dün en son kafam sisti sus duyesim vardı:)
Kitap için bilmem ama senin için düşünebilirimKitap kimin içini okunur ? Kitap okumak için soyunur musun ? Aa pardon bu sanat miydi :)
Ben de senin gibiyim. Hele bu sene beynime acıyorumÇerez çerez okusam diyorum onlar bile elimde sürünüyor.
Kitap okurken tamamiyle odaklanamadığımda yazara ve kitaba haksızlık yapmak hoşuma gitmiyor. Çerezlere yöneliyorum.
Bu durumda da zihnimi aç hissediyorum uzun süredir.
Seneye de mi basgan aynı kişi olacakSeneye başganımız belliSenide çok seviyoruz ama başgan
Bana uyar güzel hatun.
Deme öyle canım çekiyor
Ama siz ikinci kitabı bitince boşlukta kalacaksınız. Ben de ise 3. Kitabın henüz bir kısmı yazıldı ilk sayfası alper canıguzun ağzından videosu var :) kiskanabilirsiniz.Alper ateşlenip hastaneye gidecek diyorum sadece sana :) okurken beni hatırla
Merhaba hoşgeldiniz. Konunun birinci sayfasında kurallarımız yazıyor.
Bitirmiş olduğunuz kitapları bildirim topiğine bittikten sonra 1-hayvan çiftliği 2- tatar çölü gibi yazmanız lazım.
Bunun dışında bu konuda aktif olmanız ve hangi kitabı okuduğunuz kaçıncı sayfada olduğunuz tavsiye edip etmeyeceğiz vs vs gibi bildirimleri de yapmanız gerekiyor.. Mazeretiniz var ise konuya uğrayacak durumda değilseniz bunu belirtmeniz gerekiyor ki sizi listeden çıkarmayalım.
Keyifli okumalar.
Huuhuu kitap kurduKitap için bilmem ama senin için düşünebilirim
anaa bibi gelmiş. bibi hoşgeldinnn. hadi sarılalımmHuuhuu kitap kurdu
Kalıcı olmanız dileğiyleTeşekkür ederim, kurallarda diğer topik ile ilgili kısım gözümden kaçmış, açıklama için sağolun
anaa bibi gelmiş. bibi hoşgeldinnn. hadi sarılalımm
İyi yaptın, hoşgeldin. gördüğüme sevindimhb canım dedim özlemiştir bi yazayım
Siz şu kitapları folyaya saran üye miydiniz emin olamadım. Sonuç olarak neye karar verdinizİnşallah
Siz şu kitapları folyaya sarar üye miydiniz demin olamadım. Sonuç olarak neye karar verdiniz
Sen de seviliyorsun tatli kis bu sene şahane oyunlar ayarlayacak olan minerva.Hoşgeldiniz güzel bayan. Nasılsınız acaba. Beni soracak olursan aşkımı kalbime gömüp seni özlemekteyim.
Satırlarıma veda etmeden önce küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öptüğümü de belirtmek isterim..
Elveda. Seni seven ve daima sevecek olan amelia
Yok hayır, ben benimkilerin tozunu almakla yetiniyorum, isimlerini görmezsem dayanamam içim daralır
Aa şarjim bitti mor ve otesini atamadım tuh tuh :)Dün senin pilli bebek ve feridun düzağaç paylaşımların sebebiyle yatana kadar onları dinleyip nostalji yaptıkSenin kadar eğlendim yani ben de evde
Aa şarjim bitti mor ve otesini atamadım tuh tuh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?