Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hu hu kimin konseri bakim. Dün en son kafam sisti sus duyesim vardı:)
Hoşgeldiniz güzel bayan. Nasılsınız acaba. Beni soracak olursan aşkımı kalbime gömüp seni özlemekteyim.
Satırlarıma veda etmeden önce küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öptüğümü de belirtmek isterim..
Elveda. Seni seven ve daima sevecek olan amelia

Heh o haksızlıktan bahsetmiştim ben de,e ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama
Mesela şuan deli gibi merak ediyorum Körlük kitabının devamını, işlerimi de bitirdim müsaitim ama beynim çorba gibi. Okursam yarısını anlamayıp kitaba haksızlık edeceğim. Oysa çerezlik okuyor olsam düşünmeden okurdumç Şimdi okuduğumu anlamam gerektiği için beynimin boşalmasını bekliyorum. Daha çok beklerim sanırım

Alper ateşlenip hastaneye gidecek diyorum sadece sana :) okurken beni hatırla
Ama siz ikinci kitabı bitince boşlukta kalacaksınız. Ben de ise 3. Kitabın henüz bir kısmı yazıldı ilk sayfası alper canıguzun ağzından videosu var :) kiskanabilirsiniz.

Teşekkür ederim, kurallarda diğer topik ile ilgili kısım gözümden kaçmış, açıklama için sağolun

Duman ve Kemiğin Kızı syf 92.

Bir de bu kadar öfke bünyeye zarar bence. Sert dilli olmak, yarası olmayanı bile gocundurmak kimseye bir şey kazandırmaz aksine kaybettirir. İnsanlar ve düşünceleri değişebilir buna saygı duymak gerekir. Bazılarınızla çok güzel yakınlıklar kurdum ve asla pişman değilim. Bazılarınıza da yaklaşamıyorum bile. Çünkü okuduğumuz türler çok farklı ki sorun da bu zaten. "Aman Allah'ım bibliophile gelmiş, hemen saldırmam, laf sokmam lazım," deyip belki de kalp kırıyorsunuz, hiç hoş değil. Okuduğum kitaplar, bazen sizinle benzerlik gösterse de çoğunlukla farklı çünkü _meLinDa_ başkanın da dediği gibi insan seviyorsa, seviyorum diyebilmeli. Ben de öyle seviyorum.

Bir de, bookstagram olayı var... İşte onu, hobi için yapıyorum çünkü o benim işim değil. Kitaplara hakaret etmek eminim hiçbir kitapta geçmiyordur.

Güzel konuşarak da fikir belirtilir, aşılmaz duvarlar örmeye gerek yok. Bence...

Sen de seviliyorsun tatli kis bu sene şahane oyunlar ayarlayacak olan minerva.
Bilmeyenler unutanlar için hatırlatma yapayım biz geçen sene leylanin evi oyununu birlikte izledik:)) kiskananlari görelim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…