- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.881
Denzo'm nasıldı ? Son gün o vardı.Ben de kitap namına bir şey yok eve yeni geldim bu hafta ergenus haftam
Keyifli tatillerGünaydın kızlar
hayatin_anlami çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlar
Dün tatile çıktık. Hiç okumadım. Bugün Deniz kenarında okurum diye hayal ediyorum.
Körlük sayfa 102'deyim. İçim acıyarak okuyorum kitabı.
Haftasonları pek okuyamıyorum genelde ama bakalım bu hafta bu döngüyü bozabilecek miyim
Aynı yerdeyiz kitapta. Ben de hem merak ediyorum hem de okurken kendimi kötü hissediyorum.
Şu an evde değilim, dönünce devam edeceğim.
Kötü hissettiğim için de zaten bir nefeste okuyamıyorum, evde de okusam sık sık ara veriyorum kitaba
Korkunç şeyler oluyor kitapta, körlük olarak değil ama bir çok farklı nedenle karantinaya alınan insanlara böyle davranılmıştır eminim, düşüncesi bile feci şeyler
Aynen kuzum, katılıyorum.
Cüzzam geldi aklıma, onda da insanları bir yere kapatıp yaklaşmıyorlarmış ya, bulaşacak diye korkuyorlarmış, bildiğin ölüme terk etme.
Veba salgını da öyle. Aslında çok tecritlik olay geçmiş ve kitaptaki durumun yaşandığı ihtimali acı veriyor insanda.
Özellikle ilk anonsta herhangi bir yangın durumunda dışarıdan müdahale edilmeyecektir dediler ya, tüylerim diken diken oldu resmen. Çok korkunç şeyler bunlar, keşke hiç yaşanmasa..
Ayrıca Jose Saramago müthiş bir yazarmış gerçekten. İnsanın kafasının içinde konuşturuyor karakterleri, tam bir kaos yaşatıyor. Diğer kitaplarını da çok merak ettim gerçekten.
Evet, ilk vaat edilenleri düşününce, sanki saraya götürülecek gibi davranılmıştı. Sonra gerçekler ilk anonsta gün yüzüne çıktı.
Ben de diğer kitaplarını listeme ekleyeceğim, bir Saramago külliyatı yakışır kitaplığımıza diye düşünüyorum.
Filmi olduğunu bilmiyordum, duyduysam da aklımdan çıkmış. Kitap bittikten sonra izleyeceğim mutlaka__giz__ xyzt-5544 ben Körlük ü okuyalı 2 sene olmuştur, ama şu anda tekrar yaşattınız bana, aklıma geldi se ne kadar tüyleriö diken diken olarak okumuştum. Dediğiniz ne kadar doğru, tarihte böyle kim bilir ne tecritler, ne ölüme terketmeler olmuştur. Bence filmini de izleyin. Kitabı kadar etkileyeci değil, bazı korkunç sahneler üstü kapalı gösteriliyor filmde ama bence güzel filmdi.
Ayrıca bir ara Görmek kitabını da okumanızı isterim. O da çok güzel kitap ve Körlük le ilişkili. Onu da KırmızıKedi yayınevi çıkarmış yeniden
Sinan akyüzü bilemiyorum ama diğerleri harika görünüyor
İyi tatiller canım benimGünaydın kızlar
hayatin_anlami çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlar
Dün tatile çıktık. Hiç okumadım. Bugün Deniz kenarında okurum diye hayal ediyorum.
Çok teşekkürler canımKeyifli tatiller
Çok çok teşekkürler.... müthiş bir yerde huzuru dinliyorumİyi tatiller canım benim
xyzt-5544 evet kuzu, ben de baktım bazı kitaplara, aynı bunlar gibi ilginç. Denk getirebilirsek yine mini ortak okuma yaparız. Sevdicekim DonukPudra sağ olsun aldı, erkenden keyfini çıkarttık, benim almam zaman alabilirdi.
Keyifle okuyun. Begenmenize cok sevindim sevdicegimleeee.İlk kitaptan kendine hayran bırakan yazarlardan. Filin Yolculuğu diye bir kitabı varmış mesela, konusu çok etkileyici, adı da ilgi çekiciBence de külliyat yakışır bize
Filmi olduğunu bilmiyordum, duyduysam da aklımdan çıkmış. Kitap bittikten sonra izleyeceğim mutlaka
Listeme ekledim onu da, elimdeki kitapları azaltınca ilk alacaklarım arasında. Çok geç tanışmışım Jose Saramago ile diyorum veDonukPudra cığıma bir kez daha teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?