- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.921
sagol canim benimmerhaba kızlar
geçmişi okuyup geldim geç oldu kusura bakma göremedim dünhayatin_anlami anneciğine çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
bildirim de yapayım Tarık Tufan Kekeme Çocuklar Korosu sayfa 88 deyim.bugün bitiririm. şu an yorumum altını çizdiğim "benden" dediğim bir sürü cümle olsa da genel itibariyle sıkılarak okudum. mutlu hafta sonları hepinize
öncelikle hastaniza gecmis olsun.Allah sifa versin insaAllahSürü syf 65.
Çok hızlı ilerliyorum.
O kadar hızlı ki biraz ara mı versem napsam
Şakası bir yana minnacık punto bozuk gözlerime iyi gelmedi.
Ama üç ayda sürse bu kitap bitecek.
İnat ettim.
Ev yoğun. Ameliyatlı hastamız var onunla ilgilenirken falan ancak bu kadar oluyor.
Valla çocuklu hatunların ellerinden öpüyorum.
Hem çocukla ilgilenip hem kitap okumak çok büyük başarı bence.
Peki cocuklu calisan ama kitap okuyamayanlara selam yok muöncelikle hastaniza gecmis olsun.Allah sifa versin insaAllah
öhöö öhöö
4 cocuklu bir anne olarak tesekkür ederim güzel sözlerin icin
ben de hem cocuklu olup,hem de calisan ve kitap okuyan annelere cok selam söylüyorum
harikasiniz
Peki cocuklu calisan ama kitap okuyamayanlara selam yok mu
Allah razı olsun. Gerçekten hastamız da çocuk gibi ilgi beklerken kitaba fazla vakit ayırmak zor oluyor. Şu an iyi çok şükür ki okuyabiliyorum.öncelikle hastaniza gecmis olsun.Allah sifa versin insaAllah
öhöö öhöö
4 cocuklu bir anne olarak tesekkür ederim güzel sözlerin icin
ben de hem cocuklu olup,hem de calisan ve kitap okuyan annelere cok selam söylüyorum
harikasiniz
bizde de ortak okumalar oluyor. her ay belirli kitaplar oluyor ve okumak isteyen ortak okumaya katılıyor. bazen arada kendiliğinden oluşan ortak etkinliklerde oluyor.Bu arada eskiden kk'da kitap okuma günleri olurdu. Bundan 6-7sene evvel.,
Misal xxxx adlı üye adına konu açılır.
Xxxx üyenin seçtiği 4 kitap oylamaya girer. Bir tanesi seçilip belli bir süre içinde okunup yorumlanırdı. Güzek oluyordu öyle.
SelamPeki cocuklu calisan ama kitap okuyamayanlara selam yok mu
Selam
Geçenki kitabını bitirdin mi
Foto yok mu...Selam kızlar. Şu anda muhteşem bir orman manzarasına karşı çay içiyorum. Fındık bitti
Gelsin sakin sakin, başlayacak olan yağmurlarda kitap okumak
Selam kızlar. Şu anda muhteşem bir orman manzarasına karşı çay içiyorum. Fındık bitti
Gelsin sakin sakin, başlayacak olan yağmurlarda kitap okumak
cok gecmis olsunMerhaba kizlar kac gündür yoktum atesler icinde yatiyordumoyy kucuk kizimin bana bakisini gormeniz lazimdi ve tabi Dolores Claiborne ...
Filmini de tavsiye ederim
Merhaba kizlar kac gündür yoktum atesler icinde yatiyordumoyy kucuk kizimin bana bakisini gormeniz lazimdi ve tabi Dolores Claiborne ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?