Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

sagol canim benim
sana da mutlu haftasonlari

öncelikle hastaniza gecmis olsun.Allah sifa versin insaAllah

öhöö öhöö
4 cocuklu bir anne olarak tesekkür ederim güzel sözlerin icin

ben de hem cocuklu olup,hem de calisan ve kitap okuyan annelere cok selam söylüyorum
harikasiniz

Peki cocuklu calisan ama kitap okuyamayanlara selam yok mu

Allah razı olsun. Gerçekten hastamız da çocuk gibi ilgi beklerken kitaba fazla vakit ayırmak zor oluyor. Şu an iyi çok şükür ki okuyabiliyorum.

Bu arada SÜRÜ syf 100 oldu.
Şimdilik kitap görüşümü belirtmek istiyorum.
Bilim kurgu tarzında yazılmış.
Şu an okuduğum kadarıyla derin sularda çok ilginç şeyler olmakta. Merak uyandırıcı ayrıca benim gibi araştırmayı sevenler için ideal.
Örneğin; okuduğum bir bölümde bir gemi zebra midyelerin istilasına uğruyor.
Tabi ben hemen "Zebra midye de neymiş ki dur hele bir bakayım"deyip google' a yazarak zebra midyeler hakkında bilgi sahibi olabiliyorum.
Seviyorum böyle kitapları ya.

İçimizdeki Şeytan bitti. Az buçuk bilgimle birlikte içindeki siyasi (o döneme ait) dokundurmaları hissedebildim sanırım. Karakterlere yansıtılan düşünceler ustalıkla okuyucuya aktarılmıştı.

Sabahattin Ali, şüpheye yer bırakmayacak kadar mutlu edip sonraları ters köşe yapıyor. En azından ben öyle düşünüyorum. Ömer'in açıkça hislerini anlatması beni çok etkiledi.

Bir de önsözünü de sıkılmadan okuduğum nadir kitaplardan oldu. Yarın okuyamayacağım. İyi geceler

bizde de ortak okumalar oluyor. her ay belirli kitaplar oluyor ve okumak isteyen ortak okumaya katılıyor. bazen arada kendiliğinden oluşan ortak etkinliklerde oluyor.

Merhaba kizlar kac gündür yoktum atesler icinde yatiyordum oyy kucuk kizimin bana bakisini gormeniz lazimdi ve tabi Dolores Claiborne ...
cok gecmis olsun
Allah´im! Kücük cocugu olan anneler agir hasta olmasinlar. Amin

Ask-i Memnu
Sayfa -144

Sirca Kösk bitti

yeni bir Sabahattin Ali kitabiyla yola devam
Kamyon

Havuz başı bitti, çok güzel bir kitaptı, çok severek, İstanbul'a daha bir hasret duyarak okudum. Hele ki Sait Faik'in yağmurdan bahsettiği zamanlar daha bir etkileyici geldi bana.
İstanbul Eylül'de puslanır, yağmurlar başlar.. O havaları hayal edip iç çektim ben de.

Kumarbaz Hayri Efendi
Bir Sonbahar Akşamı
Bir Ev Sahibi
Jimnastik Yapan Adam
Su Basması

En beğendiğim hikayeler bu kitapta.
Yeni kitabım "Momo".
Evi temizleyip, tercüme yaptıktan sonra akşam çayıyla başlarım belki.

İyi günler herkese kitap kurtları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…