Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Keyifle okuyun. Begenmenize cok sevindim sevdicegimleeee.

Filin Yolculugunu ariyoruz ne zamandir kardesimle bulamadik biz de hatta dun yine kitapcilari tavaf ettik yok

Kitapyurdunda satışı varmış
Ama sen alma. benim elimdeki okunacak kitapların sayısı 20'nin altına düşsün. Hem sana hem kendime hem gize alırım beraber okuruz tamam mı

Kitapyurdunda satışı varmış
Ama sen alma. benim elimdeki okunacak kitapların sayısı 20'nin altına düşsün. Hem sana hem kendime hem gize alırım beraber okuruz tamam mı
Aaa ben baktim satista yoktu filin yolculugu..

Ps... Simdi baktim satista.. Allahimmmm

xyzt-5544 Zweig'de yokum ne yazık ki kuzucuk , kitap siparişi vermedim bu ara, kızlar sağ olsun kitap yüklemesi yaptılar.
Başka bir Zweig de buluşuruz ilerde tatliş.

Bu ay ben de yetiştiremeyeceğim sanırım. Bekleyebilirim aslında seni. Elimde Ay Işığı Sofrası var benim, beraber okuruz ileride

merhaba kızlar
geçmişi okuyup geldim geç oldu kusura bakma göremedim dün hayatin_anlami anneciğine çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

bildirim de yapayım Tarık Tufan Kekeme Çocuklar Korosu sayfa 88 deyim.bugün bitiririm. şu an yorumum altını çizdiğim "benden" dediğim bir sürü cümle olsa da genel itibariyle sıkılarak okudum. mutlu hafta sonları hepinize

Kamelyalı kadın bitti. Bu güzel kitabı okumama vesile olduğu için _meLinDa_ ya tekrar teşekkür ederim.
Yeni kitabım büyük ihtimalle aeden. Bu kitabı da bir arkadaşım Doğum günümde hediye etmişti. Pi çi fi serisini sevmemiştim. Bakalım bu nasıl ?

Sürü syf 65.
Çok hızlı ilerliyorum.
O kadar hızlı ki biraz ara mı versem napsam
Şakası bir yana minnacık punto bozuk gözlerime iyi gelmedi.
Ama üç ayda sürse bu kitap bitecek.
İnat ettim.
Ev yoğun. Ameliyatlı hastamız var onunla ilgilenirken falan ancak bu kadar oluyor.
Valla çocuklu hatunların ellerinden öpüyorum.
Hem çocukla ilgilenip hem kitap okumak çok büyük başarı bence.

Çok çok geçmiş olsun canım. Yavaş yavaş oku acele etme

Kamelyalı kadın çok güzel bir kitap.. Heleki başlarda olan mezar kısmı beni derinden etkiler hala.

Bu arada eskiden kk'da kitap okuma günleri olurdu. Bundan 6-7sene evvel.,
Misal xxxx adlı üye adına konu açılır.
Xxxx üyenin seçtiği 4 kitap oylamaya girer. Bir tanesi seçilip belli bir süre içinde okunup yorumlanırdı. Güzek oluyordu öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…