- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.981
Ben evlenmeden önce çamaşır suyundan nefret eder, asla kullanmaz ve evde kullandırtmazdım. Ta ki, evlenene kadarŞimdi sürekli birlikteyiz, mecburiyet
İnan hiç bilmiyorum. Kuzenim aklımı çeldi belki denize de gidebilirimHangi kitaba başlayacaksın?
evlenince yavaş yavaş kimyasallardan arınmaya daha doğal şeylere yönelmeye başlayacaksın
Cidden miben domestos olmadan ne yaparım
Tabii kiokuduktan sonra yorumunu merak ediyorum
benim eicin bir iki satir yazar misin
Aşk-ı Memnu' yu duyunca aklıma hep Beni beni Bihter'ini geliyorHerkese selamlar
Ask-i Memnu bitti
Neredeyse herkesin izleyerek hatim ettigi bir dizinin kitabini neden okudum?
Yazildigi dönemi ve kahramanlarin görsellikle anlayamayacagimiz ic dünyalarini merak ettim.
Yazar karakterlerin ruh halini o kadar güzel yansitmis ki; psikolojik bir roman okudugumu sandim.
Sunu da belirtmeden gecemeyecegim.Zaman zaman haline acisam da Bihter tam bir yellozdu
Ama Behlül!!!bir kadin avcisi.Kivanc Tatlitug`un canlandirdigi Behlül ,kitaptakinin yaninda melek kalir.
Gercekten daldan dala konan bir ari gibiydi sürekli.
Evet, zaten sonunu bildiginiz bir kitap
Bayram temizligine baslasam iyi olur degil mi?
Haftaya okullar aciliyor,cocuklarin dolabini da elden gecirmek gerek
Herkese selamlar
Ask-i Memnu bitti
Neredeyse herkesin izleyerek hatim ettigi bir dizinin kitabini neden okudum?
Yazildigi dönemi ve kahramanlarin görsellikle anlayamayacagimiz ic dünyalarini merak ettim.
Yazar karakterlerin ruh halini o kadar güzel yansitmis ki; psikolojik bir roman okudugumu sandim.
Sunu da belirtmeden gecemeyecegim.Zaman zaman haline acisam da Bihter tam bir yellozdu
Ama Behlül!!!bir kadin avcisi.Kivanc Tatlitug`un canlandirdigi Behlül ,kitaptakinin yaninda melek kalir.
Gercekten daldan dala konan bir ari gibiydi sürekli.
Evet, zaten sonunu bildiginiz bir kitap
Bayram temizligine baslasam iyi olur degil mi?
Haftaya okullar aciliyor,cocuklarin dolabini da elden gecirmek gerek
Bende senin gibi düşünüp korkuyordum ama sağolsunKeşke ben de filmini ya da dizisini izlediğim bir kitabı okuyabilsem. Asla yapamıyorum, sanki benim hayalimde kuracağım karakterler bir aktöre sıkıştırılmış gibi hissediyorum.Jane Austen'in Gurur ve Önyargı'sını da böyle ziyan ettim
bende öyle oldu çünkü elimi dokunduğum her yerde kimyasal olması beni zamanla rahatsız etmeye başladı. Evde çocuk olunca da daha titiz davranmaya başlıyor insan.
Keşke ben de filmini ya da dizisini izlediğim bir kitabı okuyabilsem. Asla yapamıyorum, sanki benim hayalimde kuracağım karakterler bir aktöre sıkıştırılmış gibi hissediyorum.Jane Austen'in Gurur ve Önyargı'sını da böyle ziyan ettim
Aşk-ı Memnu' yu duyunca aklıma hep Beni beni Bihter'ini geliyor
CanimsinBende senin gibi düşünüp korkuyordum ama sağolsunminerva1988 bana alınca okudum ve iyiki okumuşum çok güzeldi
Sende benimCanimsin
Ben evvelsi gün çok aradım internete düşmemişti. Yarın izlerim inşaAllah . Tabi sabaha kadar meraktan çatlamazsamİyi akşamlar kızlar
Game of thronesçuğumun finalini izledim geldim
Şimdi biraz okuyayım, bugün hiç fırsatım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?