Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Cidden mi ben domestos olmadan ne yaparım

bende öyle oldu çünkü elimi dokunduğum her yerde kimyasal olması beni zamanla rahatsız etmeye başladı. Evde çocuk olunca da daha titiz davranmaya başlıyor insan.

Herkese selamlar
Ask-i Memnu bitti

Neredeyse herkesin izleyerek hatim ettigi bir dizinin kitabini neden okudum?
Yazildigi dönemi ve kahramanlarin görsellikle anlayamayacagimiz ic dünyalarini merak ettim.
Yazar karakterlerin ruh halini o kadar güzel yansitmis ki; psikolojik bir roman okudugumu sandim.
Sunu da belirtmeden gecemeyecegim.Zaman zaman haline acisam da Bihter tam bir yellozdu
Ama Behlül!!! bir kadin avcisi.Kivanc Tatlitug`un canlandirdigi Behlül ,kitaptakinin yaninda melek kalir.
Gercekten daldan dala konan bir ari gibiydi sürekli.
Evet, zaten sonunu bildiginiz bir kitap

Bayram temizligine baslasam iyi olur degil mi?
Haftaya okullar aciliyor,cocuklarin dolabini da elden gecirmek gerek

Aşk-ı Memnu' yu duyunca aklıma hep Beni beni Bihter'ini geliyor

Keşke ben de filmini ya da dizisini izlediğim bir kitabı okuyabilsem. Asla yapamıyorum, sanki benim hayalimde kuracağım karakterler bir aktöre sıkıştırılmış gibi hissediyorum. Jane Austen'in Gurur ve Önyargı'sını da böyle ziyan ettim

Bende senin gibi düşünüp korkuyordum ama sağolsun minerva1988 bana alınca okudum ve iyiki okumuşum çok güzeldi

bende öyle oldu çünkü elimi dokunduğum her yerde kimyasal olması beni zamanla rahatsız etmeye başladı. Evde çocuk olunca da daha titiz davranmaya başlıyor insan.

Bak bu konuda çok haklısın. Çocuk olunca özellikle dikkat edilir. Hatta itiraf edeyim; şimdi bile bazen rahatsız ediyor onca temizlik malzemesi ama alışkanlık sanırım elim hep ona gidiyor

Bay Darcy ben

Mrb kızlar geçen eşimle bir kitapciya denk geldik. guncellerin cogunu aldık. 300 tl verdik.fi pi çi serisini 50 TL'ye verdi kitapçı mesela.onlari dizdim vitrinime. inşallah en kisa zamanda başlarım. Zira zaman carkim dönmeye devam ediyor.bu ay kaos Lordunu bitirdim .1250 sf. şimdi kilictan taca başladım 350. sf. dayim. seriyi bitirmeye kararliyim. dualarinizi bekliyorum. Zira ağustostaki dua yerine geçen temennim gerceklesti.hepinize Teşekkürler

İyi akşamlar kızlar
Game of thronesçuğumun finalini izledim geldim
Şimdi biraz okuyayım, bugün hiç fırsatım olmadı
Ben evvelsi gün çok aradım internete düşmemişti. Yarın izlerim inşaAllah . Tabi sabaha kadar meraktan çatlamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…