- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.021
Keyifli okumalarEki Görüntüle 2039224 Sabah erkenden uyandım, kahvaltımı yaptım. Şimdi çay-kitap-battaniye ile keyif yapma zamanım
GünaydınGünaydın
Bizim Büyük Çaresizliğimiz 145 deyim. Kızım rahatsızlandı yoksa dün bitirecektim. Ama bugün artık kesin biterloliss
Bu yazara ait hiçbir kitap okumadım. Ama başka bir kitabını netten araştırmıştım. Anladığım kadarıyla kitaplarında Hristiyanlık dini ve Hz.Isa temaları alt vurgu yapıyor. Senin için sorun değilse ,elindeki kitap gayet güzel diye okumuştum.Kizlar millet markette cikolata cips paketine dayanamayip alir ben de dayanamadim Karen Kingsbury nin Sans kitabinin kapagini görünce canim cekti aldim :) tutamadım kendimi okuyan var mi nasil bir kitap konusunu az cok anladim tabi ama yorumlariniz benim icin daha fikir verici
Eki Görüntüle 2039224 Sabah erkenden uyandım, kahvaltımı yaptım. Şimdi çay-kitap-battaniye ile keyif yapma zamanım
Biz bu sene yazi hic yasamadik Almanya`da.Ilkbahar ve yaz boyunca sürekli yagmur yagdi. Yüzyil önce bu kadar cok yagis olmus burada. Buralar hep kis ,hep sonbahar..Allah'ım sonbahar başlamalı, kış gelmeli
Allah'ım sonbahar başlamalı, kış gelmeli
Biz bu sene yazi hic yasamadik Almanya`da.Ilkbahar ve yaz boyunca sürekli yagmur yagdi. Yüzyil önce bu kadar cok yagis olmus burada. Buralar hep kis ,hep sonbahar..
Buyur gel buraya bekleriz
Sabah serin oldu baya. Pencereleri kapıları açtım battaniye altında okudum kitabımı
Körlük 210. Sayfaya geldim. Şimdi temizliğe başlama zamanıara verdikçe okurum, yarın daha da bol vaktim olur bitiririm umarım
ben sana tercümanlik yaparimYaaa en sevdiğim. Ben acayip severim fırtına, yağmur, çamur
Gelirim ama Alamancam el verir mi bilmem. Ben de bir tek ja, nien bir de isim söyleme var
ben sana tercümanlik yaparim
ilk geldigim seneler biraz Ingilizcem vardi , simdi unuttum tabi
burasi Avrupa ,herkes Ingilizce biliyordur diye düsünüyordum
kendimi idare ederim sandim ama olmadi canim
Ingilizce bilene zor rastliyorsun burada
ama senin yaninda ben olacagim
Ben sana unuttuğun İngilizceyi öğreteyim sen de bana Almanca öğret
bu arada yillarca Almanya´da yasayip da ismini, adresini ,yasini söyleyemeyen insanlar varYaaa en sevdiğim. Ben acayip severim fırtına, yağmur, çamur
Gelirim ama Alamancam el verir mi bilmem. Ben de bir tek ja, nien bir de isim söyleme var
bu arada yillarca Almanya´da yasayip da ismini, adresini ,yasini söyleyemeyen insanlar var
özellikle de bayanlar
cok üzülüyorum onlar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?