Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu yazara ait hiçbir kitap okumadım. Ama başka bir kitabını netten araştırmıştım. Anladığım kadarıyla kitaplarında Hristiyanlık dini ve Hz.Isa temaları alt vurgu yapıyor. Senin için sorun değilse ,elindeki kitap gayet güzel diye okumuştum.

Allah'ım sonbahar başlamalı, kış gelmeli
Biz bu sene yazi hic yasamadik Almanya`da.Ilkbahar ve yaz boyunca sürekli yagmur yagdi. Yüzyil önce bu kadar cok yagis olmus burada. Buralar hep kis ,hep sonbahar..
Buyur gel buraya bekleriz

Allah'ım sonbahar başlamalı, kış gelmeli

Sabah serin oldu baya. Pencereleri kapıları açtım battaniye altında okudum kitabımı

Körlük 210. Sayfaya geldim. Şimdi temizliğe başlama zamanı ara verdikçe okurum, yarın daha da bol vaktim olur bitiririm umarım

Biz bu sene yazi hic yasamadik Almanya`da.Ilkbahar ve yaz boyunca sürekli yagmur yagdi. Yüzyil önce bu kadar cok yagis olmus burada. Buralar hep kis ,hep sonbahar..
Buyur gel buraya bekleriz

Yaaa en sevdiğim. Ben acayip severim fırtına, yağmur, çamur
Gelirim ama Alamancam el verir mi bilmem. Ben de bir tek ja, nien bir de isim söyleme var

Yaaa ne güzel yapmışsın. 2 haftadır biz de fırtınalıyız yaşasın yorgan

Gelirim ama Alamancam el verir mi bilmem. Ben de bir tek ja, nien bir de isim söyleme var
ben sana tercümanlik yaparim
ilk geldigim seneler biraz Ingilizcem vardi , simdi unuttum tabi
burasi Avrupa ,herkes Ingilizce biliyordur diye düsünüyordum
kendimi idare ederim sandim ama olmadi canim
Ingilizce bilene zor rastliyorsun burada
ama senin yaninda ben olacagim

Ben sana unuttuğun İngilizceyi öğreteyim sen de bana Almanca öğret

bu arada yillarca Almanya´da yasayip da ismini, adresini ,yasini söyleyemeyen insanlar var
özellikle de bayanlar
cok üzülüyorum onlar icin

bu arada yillarca Almanya´da yasayip da ismini, adresini ,yasini söyleyemeyen insanlar var
özellikle de bayanlar
cok üzülüyorum onlar icin

Sıklıkla pratik yapmıyorlardır. Dil öğrenme işi kimine göre çok meşakkatli. Bebeğe öğretir gibi yaklaşmak gerekebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…