Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba kızlar,
Geri Döneceksin dün bitti ve Bir kadının yaşamından yirmi dört saat'i okuyorum. çok kısa bir kitap zaten. onu bitirip Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitaba başlayacağım. Bilgilerimi tazelemek için. Şimdiden herkese iyi bayramlar

Lise felsefe dönem odevimdi:))

Ya çok tatlısın canım sevdicekim. Günüme az kaldı dimi

Sen daha tatlısın.
Eveet ekim ayını sana kapattık sevdicek, yeni evinde heyecanlara doymayacaksın.

Yapar nar beklerim adresi de eski adres fln verir hiç güvenmiyorum:))

Nasıldı peki sence, dönem ödevin olunca baya özümsemişsindir. Sevdin mi ?
Yaa eski adreslerini veremez, iş yerini biliyoruz, evinde de kaldım, adresi az çok çıkartırım, karanlıkta götürdü beni eve ama bak yolu çözemeyim diye mi ki

Ay ben yazı yazmayı sevmem söve söve yapmistim:) seni karanlıkta mi eve atti:) yapar o ay dedikodu da yaptim rahatladim

Dolores Claiborne bitti. Kitap stephen king in alisilmis tarzindan kesinlikle farkli oncelikle bunu belirteyim sanki kitabin kapagindaki isim matbaada karismis gibi o yuzden okuyacaksaniz yazarini gormeden okuyun derim. Kitabı begendim psikolojik unsurlari basariyla okuyucuya hissettirmis yazar , surukleyici mi hayir son 50 sayfasini istisna tutarak soyluyorum sonu da sasirtici degildi ama keyif aldim mi evet aldim :)

Afrikalı Leo - Amin Maalouf sf.178

Kitabı beğendim, tercüme haricinde, eski zamanlarda insanların nasıl yaşadığını, nasıl kitap elde ettiklerini, kervanları ve bunun gibi nice detayı bulmak beni heyecanlandırdı açıkçası.

Hep merak etmişimdir eski zamanlarda yaşasaydım ne yapardım diye, kitabı okurken kesinlikle "kitapları el yazısıyla kopya eden bir katip" olurdum dedim

Ama şimdiki zamana da şükrettim bir yandan, dünya kadar seçeneklerimiz var, internet var.

Herkese bol okumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…