- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.081
Selamvermek icin de gel gelin hanim
Ya çok tatlısın canım sevdicekim.Çok korkuyorum, evlendikten sonra bizi tanımayacak, telini değiştirip adresini vermeyecek diye, sonra ekimde günü var hayatta gidemez diyorum ve rahatlıyorum.
Yaz yaz şahane yaAdeta 6 aydır yaz yaşıyoruz canım
Ben de sonbahara aşığım.. Hasret kaldım yağmura, yağmur sesiyle uyumaya.. Ah ah..
Lise felsefe dönem odevimdi:))Günaydın,
Uğrayamadım birkaç gündür, tatilde değilim ama panik yok.
Körlük kitabıma kısacık bir ara verdim, en son ben bitireceğim sanırım.
Tezer Özlü'yü bitirdim dün, en sevdiğim kitabı oldu şu ana kadar okuduklarım arasında, uzun uzun yorumlayasım vardı dün ama telefon beni sinir etti, yazdıklarım silindi, bir daha da yazasım gelmedi, pc'den şaşmamam gerek.
Neye başlasam bilmiyorum, hafif bir şeyler bakayım dedim ama bulamadım şu an için,minerva1988 'in hediyesi Sokrates'in Savunmasını okurum büyük ihtimal, damardan bir giriş yapayım yine.
Yapar nar beklerim adresi de eski adres fln verir hiç güvenmiyorum:))Çok korkuyorum, evlendikten sonra bizi tanımayacak, telini değiştirip adresini vermeyecek diye, sonra ekimde günü var hayatta gidemez diyorum ve rahatlıyorum.
Ya çok tatlısın canım sevdicekim.Günüme az kaldı dimi
Yapar nar beklerim adresi de eski adres fln verir hiç güvenmiyorum:))
Ay ben yazı yazmayı sevmem söve söve yapmistim:) seni karanlıkta mi eve atti:) yapar o ay dedikodu da yaptim rahatladimSen daha tatlısın.
Eveet ekim ayını sana kapattık sevdicek, yeni evinde heyecanlara doymayacaksın.
Nasıldı peki sence, dönem ödevin olunca baya özümsemişsindir. Sevdin mi ?
Yaa eski adreslerini veremez, iş yerini biliyoruz, evinde de kaldım, adresi az çok çıkartırım, karanlıkta götürdü beni eve ama bak yolu çözemeyim diye mi ki
Çok korkuyorum, evlendikten sonra bizi tanımayacak, telini değiştirip adresini vermeyecek diye, sonra ekimde günü var hayatta gidemez diyorum ve rahatlıyorum.
Benim de ayimbizi biraksa kitaplari birakamaz
Ekim sevdicegin ayi
Kasim sizin ayiniz.Benim de ayim
Ekim diil mi ahaha siz bana mi asılıyorsunuz ayımı bile bilmiyorum:)Kasim sizin ayiniz.
Tatli
Gulec
Ve guzel bagyaannnn
Ah pardon ve gezenti
Veeee veeeeee
bebegimmm
Canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?