Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Valla benim günlük değişiyor sanırım. Ama en geç 09.30 da uyanmış oluyorum

6.30 -7 arasi...

8de kalktigi nadir gunler gobek atilasi. Bizimki de geceleri sik kalkiyor.

İmkansız değil. Ben bir ara acayip derece de uyumaya başlamıştım. Sürekli şartladım kendimi. Alarm kurdum, annemden rica ettim bir şekilde 7 olduğunda ayakta olmaya çalıştım
Bir ara ifadesini cimbizla cekip aldim :)) kisa sureli bir macera miydi yoksa insan neden erken kalkmaya programlamamaz acaba

Bir ara ifadesini cimbizla cekip aldim :)) kisa sureli bir macera miydi yoksa insan neden erken kalkmaya programlamamaz acaba

Okul döneminde uyku sorunum olmuyordu zaten. Haftasonları da erken kalkıyordum. Ama yaz aylarında geç uyanmaya başlamıştım geç yattığım için. Onu düzene sokmaya çalışıyordum

P PembePaltolu geçmiş olsun fıstığa. Tez zamanda şifa bulsun inşallah
gibi gibi 6 çok erken bi saat bence. Güneşe göre ayarlayabilsen uyku saatlerini daha iyi olabilir.
İşe giderken uyanma saatim 7. Pazar günleri de vücudun alıştığı saatte uyanıp yeniden uyuyorum genelde. 9-10 gibi uyanıyorum. Çok zorlarsam tekrar uyuyorum ama gün ölmesin diye uyanmaya çalışıyorum. Ama işten ayrılınca 7de uyanmam valla ne yalan söyleyim

Bu arada Zafer Bayramı'mız kutlu olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…