Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçmiş olsun kuzuya

P PembePaltolu gecmis olsun minigimee.. Nasil suan.

Herkesin Zafer Bayramını kutluyorum.

Çok geçmiş olsun canım

Selamlar arkadaşlar
P PembePaltolu geçmiş olsun canım
Zafer bayramımız kutlu olsun

Dün gece pek uyuyamadım kitap okudum değirmen sayfa 71

sağolun kızlar minnos iyi şimdi çok şükür. Biraz mızmız ve istahsiz. zamanlay geçer o da inşallah

Afrikalı Leo - Amin Maalouf sf. 103

Kitabın konusu güzel ve ilgi çekici. Afrikalı Leo'nun hayat hikayesinin romanlaştırılmış hali. Ancak tercümesi tek kelimeyle berbat.. Elimdeki kitap 3. baskı, ve öyle bir çevrilmiş ki kim kiminle konuşuyor konu içerisinde kendim anlamaya çalışıyorum, ve birçok dinin bulunduğu ortamda yaşayan Leo'nun çevresindekilerden bahsederken hangi dinden kimden bahsediyor anlamakta güçlük çekiyorum.

Merak da ediyorum ama biraz soğudum tercüman yüzünden, yarın tekrar direneceğim

Ben de yazı çok seviyorum
kirmizi oje sen çok şanlısın
Mısır 'da yazlar uzun sürüyor değil mi
Bixim yerimize tadını çıkar

Adeta 6 aydır yaz yaşıyoruz canım
Ben de sonbahara aşığım.. Hasret kaldım yağmura, yağmur sesiyle uyumaya.. Ah ah..

Ben de yazı çok seviyorum
kirmizi oje sen çok şanlısın
Mısır 'da yazlar uzun sürüyor değil mi
Bixim yerimize tadını çıkar

Hatta birkaç ay önce kum fırtınasına benzer bir şey oldu.. Sabah bir uyandım ki ev karanlık, bir sevindim cama koştum yağmur var diye ki ne göreyim, gökyüzü sarımtırak bir renk almış, olsun buna da razıyım diyip kahvemi içtim yağmur varmış gibi davranak

Körlük bitti. Çok etkilendim, aradan zaman geçtikten sonra tekrar okumak istiyorum. DonukPudra iyi ki bu güzel kitabı bizlerle paylaştı
Kafamı dağıtmak için sıradaki kitabımı çok konsantre gerektirmeyen bir kitap seçtim. Sevgili N-A-R cığımın okuyup bilgilenmem için gönderdiği "Yemişim Diyetini" kitabını okuyacağım. Ama bugün başlamam zor. Temizliğe devam etmek zorundayım

Günaydın hatunlar,
Bursa'dan eşimin ablaları- eşleri-çocukları geldi bayram için. Bayramda okuyamam muhtemelen. Biz hala çok sık bayram ziyaretleri yapıyoruz, misafirler de var üstelik. Şimdiden Bayramınız mübarek olsun. Salı mesaisi başladığında görüşmek üzere. İyi tatiller.

Günaydın,

Uğrayamadım birkaç gündür, tatilde değilim ama panik yok.
Körlük kitabıma kısacık bir ara verdim, en son ben bitireceğim sanırım.
Tezer Özlü'yü bitirdim dün, en sevdiğim kitabı oldu şu ana kadar okuduklarım arasında, uzun uzun yorumlayasım vardı dün ama telefon beni sinir etti, yazdıklarım silindi, bir daha da yazasım gelmedi, pc'den şaşmamam gerek.

Neye başlasam bilmiyorum, hafif bir şeyler bakayım dedim ama bulamadım şu an için, minerva1988 'in hediyesi Sokrates'in Savunmasını okurum büyük ihtimal, damardan bir giriş yapayım yine.

Bugün çalışıyorum ne yazık ki
Fakat bayram sonrası izin aldım son hazırlıklar ile ilgileneceğim. Şimdiden keyifli , huzurlu bayramlar diliyorum.

Körlük / José Saramago bitti.Yorum yapamıyorum. Çok etkilendim. Son iki gecedir rüyalarımda kördüm. Hatta dün sabah uyandım gözlerimi açamadım açsam ne olacak ki zaten diye düşündüm. Kör olduğumdan emindim uyanmış olduğum halde. Tarif edemeyeceğim duyguları yaşadım. Sadece körlük değil tabi ki insanı bir çok değeri de bol bol sorgulattı Josecim. Külliyatına sahip olmak istiyorum duyurulur Ve DonukPudra seni çok seviyorum. Beni bu muhteşem güzellikten mahrum bırakmadığın için teşekkür ederim.
Bu kitabın üstüne pek doğru seçim olmasa da Anne Frank'in Hatira Defteri / Anne Frank a başlıyorum. Farklı bir kitap seçemiyorum tüm kitaplarım yeni evime gönderildi. Tatil de yanımda taşımam açısından elimde olan iki kitaptan biri bu kitabımdı. Umarım okudukça duygularım beni güçsüz bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…