Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Elime aldığım kitap bildirim yapamadan akıp gidiyor

Geçmişin Kırıkları bitti ve muazzamdı. Böyle ağır dram-acı barındıran kitapları okumayı seviyorum. Hiç beklemediğim ve tahmin etmediğim şeyleri okurken ağzım açık kaldı resmen. Şansı hak eden bir kitap

Canan Tan- basibozuk sevdalar bitti
Bayaa oldu kitabi alalia ama bn daha okuyamadan annem elimden alinca kismet bayramaymis.
Nedense konu cok havada kaldi gbi geldi bana oyle aman aman bi konusu yok ama tabiki canan tan in dili ve anlatimi ile kitap bi oturusta bitebiliyor
Var mi kitabi okuyan arkadaslar yorumlarinizi merak ettim bi beni mi sarmadi

Canan tan hiç okumadım. Yazara karşı mesafem var

Günaydın
Yüzbaşının Kızı bitti. Daha önce dediğim gibi incecik bir kitap ama bayram girince araya elimde süründü kaldı resmen. Klasik bir Rus edebiyatı. İsimler karman çorman. Aslında güzel bir kitap, ben beğendim . Ama Keşke böyle yoğunluk içinde okumasaydım

Bangır bangır ferdi çalıyor evde bitti. Öykülerden oluşan bir kitaptı ben bayıldım. Her öykü çok samimiydi . Öykü sevenlere öneririm.

Sözde yıllardır okuyacağım.
Canan tan hiç okumadım. Yazara karşı mesafem var

Sanırım üniversitede bı kitabını okumuştum. O da galiba gariban bı döneminde okuyacak başka bir şey yoktu etrafta. Kitabın adını bile hatirlamiyorum. Maalesef çok kötüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…