- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.161
Ah yavrumo kadar gezmekten uzaklastin buralardan unutmus
Hatta kasim ayini tas gibi bir hatunla paylascaksin.
Inşallah bir gün :)Sözde yıllardır okuyacağım.
Sanırım üniversitede bı kitabını okumuştum. O da galiba gariban bı döneminde okuyacak başka bir şey yoktu etrafta. Kitabın adını bile hatirlamiyorum. Maalesef çok kötüydü.
Ohh o yesillikte teli ne yapacaksın zaten :) akşam dönüyorum istanbula sen hala tasinmadin değil mi :) nevmekanda seninle buluşup kitap okuyacağım haberin olsun:)Herkese iyi bayramlar
Arefeden beri ilk kez girebiliyorum siteye çünkü harika bir yeşilliğin içinde geçiyor bayramım.Elime telefonu sadece bayramlaşmak için aldım.Daha çok vakit olsakalinkaselin ciğime de uğramak isterdim ama başka seferlere inşallah.
Tatlıları yerken diyet kitabını oku:))2 gündür hiç kitap okumayan benden herkese merhabalar
İlk 2 günü bayram gibi geçirdik, büyüklerimize gittik bolca et ve tatlı yedikartık dinlenme Ve gezme faslına geçiyoruz. Şimdi hazırlanıp çıkacağız, önce güzel bi kahvaltı sonra da sinema düşünüyoruz. Belki araya bir yerde kahve içip kitap okumayı da sıkıştırabiliriz.
Gürkan Kubilay'dan Yemişim Diyetini kitabını okuyorum ama bu kitap arada derede de okunur. O yüzden belki fırsat bulabilirim dışarıda diye yanıma Eylül ortak okumalarından Korkuyu Beklerken ya da Kuşlar Yasına Gider'i alabilirim. Sanırım her ikisi de kahveyle güzel gider
Bayram'ın kalan 2 gününde de herkese bol keyifler diliyorum
Ohh o yesillikte teli ne yapacaksın zaten :) akşam dönüyorum istanbula sen hala tasinmadin değil mi :) nevmekanda seninle buluşup kitap okuyacağım haberin olsun:)
Ben meraktan pendikten çıkıp geldim:) çok huzurlu bir yer insallah canım:)Hayır taşınmadım tatlım:)Nevmekana gitmedim her önünden geçtiğimde gidelim şuraya diyorum.Seninle buluşmaya kısmettir belki:)
Ben meraktan pendikten çıkıp geldim:) çok huzurlu bir yer insallah canım:)
Tatlıları yerken diyet kitabını oku:))
Ben şekersiz hayatımın 12. Günündeyim ve ne tatilde ne bayramda bozdumOrasını karıştırma
Daim olsun inşallah kuzumBen şekersiz hayatımın 12. Günündeyim ve ne tatilde ne bayramda bozdum
Bu gazım ne kadar sürecek bakalım
Ben dün bozdum baklava yedim bol bol . Ama bugün tekrar başladım insallah :)Ben şekersiz hayatımın 12. Günündeyim ve ne tatilde ne bayramda bozdum
Bu gazım ne kadar sürecek bakalım
Suskunlar sayfa 50 deyim. En sevdiğim 5 Türk yazar içinde sayabilirim Anar i. O yüzden ara vererek okuyorum bı hevesle bitirmek için.
Eylül hedefim dogurmadan Suskunlar i bitirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?