Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese iyi bayramlar
Arefeden beri ilk kez girebiliyorum siteye çünkü harika bir yeşilliğin içinde geçiyor bayramım.Elime telefonu sadece bayramlaşmak için aldım.Daha çok vakit olsa kalinkaselin ciğime de uğramak isterdim ama başka seferlere inşallah.

2 gündür hiç kitap okumayan benden herkese merhabalar
İlk 2 günü bayram gibi geçirdik, büyüklerimize gittik bolca et ve tatlı yedik artık dinlenme Ve gezme faslına geçiyoruz. Şimdi hazırlanıp çıkacağız, önce güzel bi kahvaltı sonra da sinema düşünüyoruz. Belki araya bir yerde kahve içip kitap okumayı da sıkıştırabiliriz.
Gürkan Kubilay'dan Yemişim Diyetini kitabını okuyorum ama bu kitap arada derede de okunur. O yüzden belki fırsat bulabilirim dışarıda diye yanıma Eylül ortak okumalarından Korkuyu Beklerken ya da Kuşlar Yasına Gider'i alabilirim. Sanırım her ikisi de kahveyle güzel gider
Bayram'ın kalan 2 gününde de herkese bol keyifler diliyorum

Inşallah bir gün :)
canan tam diyince bir kitabı çok populerdi böyle kalbini mi ne veriyordu bizim ekip okuyup okuyup var mi böyle aşk diyorlardı :)

Ohh o yesillikte teli ne yapacaksın zaten :) akşam dönüyorum istanbula sen hala tasinmadin değil mi :) nevmekanda seninle buluşup kitap okuyacağım haberin olsun:)

Tatlıları yerken diyet kitabını oku:))

Ohh o yesillikte teli ne yapacaksın zaten :) akşam dönüyorum istanbula sen hala tasinmadin değil mi :) nevmekanda seninle buluşup kitap okuyacağım haberin olsun:)

Hayır taşınmadım tatlım:)Nevmekana gitmedim her önünden geçtiğimde gidelim şuraya diyorum.Seninle buluşmaya kısmettir belki:)

Suskunlar sayfa 50 deyim. En sevdiğim 5 Türk yazar içinde sayabilirim Anar i. O yüzden ara vererek okuyorum bı hevesle bitirmek için.

Eylül hedefim dogurmadan Suskunlar i bitirmek

Ben de bu ay Suskunlar'ı okumayı düşünüyorum, ama daha önce hiç Anar okumadım, Puslu Kıtalar Atlası da aklımı çeliyor bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…