Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese merhaba, bu topiği ilk kez görüyorum. Ben de katılmak istiyorum.
İlk bildirimini yapayım:
Homo Deus ' u okuyorum, sayfa 127.
Hoşgeldin

İlk sayfada baykuş olabilmek için neler yapman gerektiği yazılı. Kitapların bittikçe bildirim topiğine de kitaplarını yazman gerekli. Umarım kalıcı olursun

Oooooo sanırım buna ben de katılabilirim Ama önce kitabı edinmem gerek

Şekersiz derken çikolta falan mı

Ben olabilir
Yapay şeker içeren her şey yasak canım
Rafine şeker olanlar
Şekeri meyvelerdeb alabiliyoz sadece
Beyaz un içeren şeyler de yasak, pirinç falan da
Paketli gıdaların da şeker içerenleri yasak falan filan
Şimdilik dayanabiliyorum

Tersyüz bitti. Çok dokunaklı ve hassas bir kitaptı. Çoğu yeri, gençlerin büyürken değişen/değişmeyen düşüncelerini okumak çok ilginçti. Sadece bir kısımda -hassas olanlar için- gereksiz bir yorum vardı ki yazarın düşüncesi olduğunu sanıyorum. Keyifli bir kitaptı.

Ben de bu ay Suskunlar'ı okumayı düşünüyorum, ama daha önce hiç Anar okumadım, Puslu Kıtalar Atlası da aklımı çeliyor bir yandan
Suskunlar i henüz bitiremedim tabi. Puslu Kıtalar Atlası da çok iyidir ama şimdilik favorim okuduklarim içinde Galiz Kahraman.

Merhaba kizlar nasilsiniz?

Filin Yolculugu bitti. Jose Saramago hastaliginda yazmis. Bitirebilmis. Iyi ki de bu eser bitmis .
Cok tatli gecislerle yormadan ama aralarda ince dusunceleri koyarak yine hayat uzerine dusundurmeyi basarmis.
Listeleme incedir var öne almak lazım okumayı demek ki. Saramago bu seviyorum.

Merhabalar. Sürü syf 250.
Okuyorum ama biraz boş ve yavaş okuyorum.
Babama alzheimer teşhisş konduğundan beri ruh gibiyim. Bi ağlıyorum. Bi okuyorum. Bazen boş boş sayfalara bakıyorum. Ne bileyim öyle işte.

Bu kitabı ne zaman elime alsam bi olay vuku buluyor. Geçrn sene başladığımda da anneme rahim kanseri teşhisi konulmuştu. Kitap 100. Syf da kalmıştı. Bu sene bitireceğim lanetli kitabı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…