Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınn

Ben günde 10 sayfa dışında kitap okuyamadım, kınanmaya geldi.
Sokrates'in Savunması'na başladım 52. sayfadayım. Kitap çok güzel, yalnız sürekli okunmuyor, Sokrates kendini savunurken sorular soruyor ve doğal olarak ben de cevap veriyorum, sonra bir bakıyorum aynı sayfada dalmış gitmişim düşüncelere.
Fiziksel spor yapamasam da bu ara beyin jimnastiği yaptırıyor Sokrates bana sağ olsun.

Bayram'ın son günü, tatilden, eşten dosttan dönecek olanlar trafiğe takılmadan, sağ salim yuvalarına dönsünler inşallah.

Canan Tan'ın Piraye yi okudum dilini beğenmedim daha kitabını okumam

Merhabalar. Sürü syf 250.
Okuyorum ama biraz boş ve yavaş okuyorum.
Babama alzheimer teşhisş konduğundan beri ruh gibiyim. Bi ağlıyorum. Bi okuyorum. Bazen boş boş sayfalara bakıyorum. Ne bileyim öyle işte.
Rabbim acil şifalar versin

Merhabalar. Sürü syf 250.
Okuyorum ama biraz boş ve yavaş okuyorum.
Babama alzheimer teşhisş konduğundan beri ruh gibiyim. Bi ağlıyorum. Bi okuyorum. Bazen boş boş sayfalara bakıyorum. Ne bileyim öyle işte.
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım

Merhaba
Eylül ortak okuma için Korkuyu Beklerken olabilir
Yeni kitabım
Elif Şafak - Baba ve Piç
Şafak'ın ilk "Aşk" kitabını okumuştum.Okumuştum diyorum ama okumak değildi.Oflayıp puflamıştım,okumaktan nefret etmiştim resmen.Daha sonra belki o kitabı güzel değildi diyerek "Baba ve Piç" i okumuştum.Bu kitabı da hiç sevmedim.Yazarın üslubu beni çok rahatsız ediyor,sanki zorla yazıyormuş gibi geliyor.Bir daha Şafak okumam zaten.

Sokrates'in Savunması her ne kadar ağır ilerleyen bir kitap olmasına rağmen dolu dolu bir kitap.

Biri Canan Tan-Başıbozuk Sevdalar'ı okuyup beğenmemiş sanırım.Mesajı tekrar bulamadığım için alıntılayamadım.
Bu kitabı bir günde bitirmiştim.Bir günde bitirmemin sebebi dizi gibi bir kitap olmasıydı.Okurken sonunu merak etmiştim ama beni hiç tatmin etmedi.Üstelik kitabın gözümde edebi bir değeri de yoktu.Yanlış hatırlamıyorsam karakterler birbirlerine hep geçmişlerinden bahsetmişlerdi,hem de ilk kez karşılaşmalarına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…