- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.201
Bu kitabı ne zaman elime alsam bi olay vuku buluyor. Geçrn sene başladığımda da anneme rahim kanseri teşhisi konulmuştu. Kitap 100. Syf da kalmıştı. Bu sene bitireceğim lanetli kitabı!
Çok geçmiş olsunMerhabalar. Sürü syf 250.
Okuyorum ama biraz boş ve yavaş okuyorum.
Babama alzheimer teşhisş konduğundan beri ruh gibiyim. Bi ağlıyorum. Bi okuyorum. Bazen boş boş sayfalara bakıyorum. Ne bileyim öyle işte.
Canan Tan'ın Piraye yi okudum dilini beğenmedim daha kitabını okumamCanan Tan- basibozuk sevdalar bitti
Bayaa oldu kitabi alalia ama bn daha okuyamadan annem elimden alinca kismet bayramaymis.
Nedense konu cok havada kaldi gbi geldi bana oyle aman aman bi konusu yok ama tabiki canan tan in dili ve anlatimi ile kitap bi oturusta bitebiliyor
Var mi kitabi okuyan arkadaslar yorumlarinizi merak ettim bi beni mi sarmadi
Rabbim acil şifalar versinMerhabalar. Sürü syf 250.
Babama alzheimer teşhisş konduğundan beri ruh gibiyim. Bi ağlıyorum. Bi okuyorum. Bazen boş boş sayfalara bakıyorum. Ne bileyim öyle işte.
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımMerhabalar. Sürü syf 250.
Şafak'ın ilk "Aşk" kitabını okumuştum.Okumuştum diyorum ama okumak değildi.Oflayıp puflamıştım,okumaktan nefret etmiştim resmen.Daha sonra belki o kitabı güzel değildi diyerek "Baba ve Piç" i okumuştum.Bu kitabı da hiç sevmedim.Yazarın üslubu beni çok rahatsız ediyor,sanki zorla yazıyormuş gibi geliyor.Bir daha Şafak okumam zaten.Merhaba
Eylül ortak okuma için Korkuyu Beklerken olabilir
Yeni kitabım
Elif Şafak - Baba ve Piç
Sokrates'in Savunması her ne kadar ağır ilerleyen bir kitap olmasına rağmen dolu dolu bir kitap.Günaydınnokumuştum.
Ben günde 10 sayfa dışında kitap okuyamadım, kınanmaya geldi.
Sokrates'in Savunması'na başladım 52. sayfadayım. Kitap çok güzel, yalnız sürekli okunmuyor, Sokrates kendini savunurken sorular soruyor ve doğal olarak ben de cevap veriyorum, sonra bir bakıyorum aynı sayfada dalmış gitmişim düşüncelere.
Fiziksel spor yapamasam da bu ara beyin jimnastiği yaptırıyor Sokrates bana sağ olsun.
Bayram'ın son günü, tatilden, eşten dosttan dönecek olanlar trafiğe takılmadan, sağ salim yuvalarına dönsünler inşallah.
Benim middlesex daha 300 sayfa var, o bitince başlayabilirim ben cancazımBasgan korkuyu beklerkene ne zaman başlıyoruz
Selam kızlar an itibarıyla serinin 3. Kitabı "Pİ"
Ye başlıyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?