Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hoş geldiniz.

Başucumda Müzik bitti. 4/5* bitirdikten sonra ufak bir araştırma yapıp yakın tarih hafızamı tazeledim.

Yeni kitabım, Rüyaların Yorumu- Sigmund Freud

Saatleri Ayarlama Enstitüsü bitti.

Güzel bir kitaptı, dilini çok beğendim ve çok ince güzel eleştiriler, trajikomik olaylar vardı kitapta.

Mübarek ve hala karakterlerine bayıldım. Her ne kadar mübarek bir şahsiyet olmasa da

Yeni kitabım Serenad - Zülfü Livaneli.

İyi geceler sevgili baykuşlar, yakında ben de bir baykuş olcam

Mutlu pazarlar kizlar
kgokce hosgeldiniz, daimi olmanizi dilerim.
Ben vikitaba girmedim gal8ba ugrasamam gibi geliyor. Mevcut durumda nile elime tlf alma surem fazla geldigi icin. Girersem sirf sizin icin girecehim ona gore
_meLinDa_ sana dua edecegim insallah gul yuzunu daha da guldurecek sonuclar olur.
P PembePaltolu bekliyoruz. Simdi bu kadar az sure kaldigini gorunce ben bile burdan heyecanlandim. Allah saglik sihhat versin ikinize de.

Bence hem şimdi hem nisanı değerlendir, Nisan'a kadar şimdikini unutur eşin
Unutur valla. İşin güzel yanı mayıs ayı da doğum günüm. Hediye alacaklara tembihliyorum. Kitap alın diye. Hem istediğim kitap geliyor hem de para harcamıyorum.

Selamlar,
Asiri Gurultulu ve Inanilmaz Yakin bitti. Jonathan Safran FOER okunmasini kesinlikle onerdigim bir yazar. 11 Eylul saldirilarinda babasini kaybetmis, 'farkli' bir cocugun yasadiklarini anlatirken baska hayatlara da deginiyor. Korku, pismanlik, kacis, sevgi, unutmak, unutamamak' in birkac farkli yoldan oldukca dramatik bir uslupla anlatildigi cok sarsici bir roman bence. En azindan ben oldukca sarsildim.
11 Eylul saldirilarinin kurgu oldugunu dusunsem de bu bir cok masum insanin öldügü gercegini degistirmiyor. Insani boyutta ele aldim kitabi cunku herhangi bir propaganda yapmiyor. ( bu tur seylere cok dikkat ediyorum)
FOER dram konusunda cok basarili bir yazar oldugunu bana kanitladi. Ve siz sevgili arkadaslarimin Oscar isimli cocuk karakteri cok seveceginizi dusunuyorum. Tavsiye ederim.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…