Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ateş bitti. Ah nasıl özlemişim bu seriyi okumayı Fantastik seven varsa mutlaka okumalı bence. İçinde kurulan dünyaya kapılıp gidiyorsunuz. İlk kitaptan farklı olarak bunda bol bol entrika ve yalan vardı ki tahminlerim hep boşa çıktı. Bu durumu sevdim.

Yazarı kim?
Fantastik severim.

:) cnm benim çok geç gördüm mesajını gelirsen mutalaka görüşmek isterim ama bayramda evde değildim malesef umarım tekrar yolun düşer :)

birincileri kutluyorum:)
listenin yeni halini de akşam yükleyeceğim kızlar:)

bu arada yazın malesef çok az katılabildim genelde her yaz okuma hızım aniden düşer özellikle temmuz ve zğustos ayında neredeyse hiç okuyamazdım bu sene bunu kırdım şükürler olsun:) kendi çapımda rekor bile kırmış olabilirim:) artık daha fazla katılabilirim buraya eylül gelince niyeyse herşey yerli yerine oturuyor:)

Kuşlar Yasına Gider dün gece bitti. İçimde bir yerlere, çok derinlere dokundu kitap. Sonunda da bayağı ağladım hatta
Tüm kitaplarını okumak istediğim yazarlara eklendi Hasan Ali Toptaş. Hep yazsın, biz de hep okuyalım
Bayram ve izin drken 2 haftadır işe gelmiyordum ne güzel, bugün geldim yine İşlerimi toparlayıp Gülün Adı'na başlamayı düşünüyorum. Serviste gidip gelirken okumak için de @N-A-R cığımın bilgilenmem için gönderdiği Yemek Bağlılığı kitabını okuyacağım.
Şimdilik benden bu kadar, ben işlere başlar

Selam kızlar.
Agustos ayı için kitap okuyan herkesi tebrik ediyorum
Hasan Ali Toptaş - Kuşlar Yasına gider bitti.
Gülün Adı'na başlayacağım.
Beni de araniza alir misiniz
Hoşgeldiniz. Kullanıcı adınızı anımsıyorum bir yerden ama bilemedim.sa

Günaydın Kitapsever Hatunlar...
1Q84 üçüncü kitaba hâlâ başlamadım.
TESS GERRITSEN - Ateşin Şarkısı'na minik bir giriş yaptım. Sayfa 23
Güler misin? Ağlar mısın? Tabii babanız için sevindim. Geçmiş olsun.
Beni de araniza alir misiniz

Aramıza hoş geldiniz.

@_meLinDa_ kaç gündür aklımda ve dualarımdasın. İnşâAllah güzel hayırlı haberler verirsin.

İyi akşamlar kızlar
Sürekli doğumu bekleme halinde olduğumdan mıdır nedir hiç kitap okuyasım yok. Şimdi elime alacağım daha. Okuyabilecek miyim meçhul
Lavin, yavrunu kolay bir doğumla sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Ağustos ayı
1. bir civciv annesi 23 kitap
2. hayatin_anlami 12 kitap
3. _asmunikal_ ve __giz__ 9 kitap
Kalinka, ellerine sağlık. Hakkını helal et.
Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim.
Kitap okuma aşkımız giderek çoğalsın.

Günaydın
Liseden Arkadaşlar
Sayfa 200. Son 20 sayfam kaldı.

Son 50-80 sayfa daha keyifliydi.

P PembePaltolu sağlıcakla kucağına al bebeğini _meLinDa_ ben kaçırmışım, bugün bebek ile ilgili bir şey mi olacak? Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberler alırsın.

@kalinkaselin ellerine sağlık

Mutlu haftalar..
Hosgeldiniz yeni gelenler:))
Bayram öncesi başladığım kitabımı yine yeni evimde unuttuğum için bugün yeni kitaba başlıyorum. İskoçya Sokağı 44 Numara / Alexander Mccall Smith İş kültür klasiklerinden olduğu için aldım akıcı olacağını umut ediyorum. Zira bu ara ne okusam anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…