- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.521
Yazarı kim?Ateş bitti. Ah nasıl özlemişim bu seriyi okumayıFantastik seven varsa mutlaka okumalı bence. İçinde kurulan dünyaya kapılıp gidiyorsunuz. İlk kitaptan farklı olarak bunda bol bol entrika ve yalan vardı ki tahminlerim hep boşa çıktı. Bu durumu sevdim.
:) cnm benim çok geç gördüm mesajını gelirsen mutalaka görüşmek isterim ama bayramda evde değildim malesef umarım tekrar yolun düşer :)Herkese iyi bayramlar
Arefeden beri ilk kez girebiliyorum siteye çünkü harika bir yeşilliğin içinde geçiyor bayramım.Elime telefonu sadece bayramlaşmak için aldım.Daha çok vakit olsakalinkaselin ciğime de uğramak isterdim ama başka seferlere inşallah.
Hoşgeldiniz. Kullanıcı adınızı anımsıyorum bir yerden ama bilemedim.Beni de araniza alir misiniz
Güler misin? Ağlar mısın?Selam hanımlar. Sürü syf 300.
Az kaldı 600syf dediğin nedir ki!
Babama konulan teşhis yanlışmış.
Bir profa gösterdik prof münasip bi tarafıyla güldü böyle teşhis mi konulurmuş diye!
Gerizekalı yüzünden günlerce ağladım
Ama şikayette ettim.
Şu an alzheimer yokmuş ama parkinson için bir ilaç verdi ilacın iyi gelip gelmemesine göre karar verecekmiş.
Tabii benim keyif yerine gelince şeytan dürtüklemeye başladı "kitap al!
Kitap ağlll!!
Ağğğllllll kittttaaağğğp!!!!!" Şeklinde üfleyip duruyor kulağıma.
Beni de araniza alir misiniz
İyi haftasonları güzel kadınlar
Yeni gelenler hoş gelmiş sefalar getirmiş
Dün middlesex bitti, daha önce de beğendiğimi belirtmiştim, bitti ve fikrim değişmedi
Oldukça dolu dolu bir kitap, beni çok tatmin etti
Pazartesi benim için çok önemli bir gün, yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğim olayın en son aşaması
Dualarınıza, güZel enerjilerinize talibim
Yeni kitabım kuşlar yasına gider olacak
Lavin, yavrunu kolay bir doğumla sağlıkla kucağına almanı dilerim.İyi akşamlar kızlar
Sürekli doğumu bekleme halinde olduğumdan mıdır nedir hiç kitap okuyasım yok. Şimdi elime alacağım daha. Okuyabilecek miyim meçhul
Kalinka, ellerine sağlık.Ağustos ayı
1.bir civciv annesi 23 kitap
2.hayatin_anlami 12 kitap
3._asmunikal_ ve __giz__ 9 kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?