Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Buz tuttum ben bikaç saat, bakalım inşallah yara olmadan kurtarırım.
Teşekkür ederim canım.

Öok geçmiş oksun canım yanık çok zor

Kızlar,
Bu eğlenceli kitapları yazabilir misiniz?

-ruhi mücerret
-?
Benim tavsiyem gülmeceli romantik komdiler
Sır tutabilirmisin
Numaran bende var
Pasaklı tanrıça
Düğün gecesi
Sen ece ziyagilsin topla kendini
Hayatımın aşkı
Kuzenler aşksıZ ve gurursuz
Süper zekü bir kadının über salak hikayesi
Nerdesin aşkım
Selindrella
Acilen evlenmem lazım

Birde murat menteş ve alper canıgüz kitapları
Ruhi mücerret
Korka ben varım
Dublörün dilemması
Cehennem çiçeği
Oğullar ve rencide ruhlar

Kızlar,
Bu eğlenceli kitapları yazabilir misiniz?

-ruhi mücerret
-?
Evet kizlar ben de istiyorum bu eglenceli kitap listesinii:))

xyzt-5544 canım çok iyi biliyorum o acıyı. Yanık kremin vardır insallahh
Naçizane bir iki tavsiyede bulunsam
Su topladıysa sakin patlatma bu sıvı protein yapıdadir ve üzerindeki derinin bir an once kurumasina yardimci olur.
Birde buz koymaya devam etme buz da bir yanık sebebidir enfeksiyon kaptirirsin en dogru yol musluk suyunda acını dindirmek.
Hele macun yogurt yağ sakın canım (
Sür kremini steril gazli bezle de ört üzerini daha da bise yapma.
Uzun oldu biliyorum ama o acı cok baska bir acı yazmak istedim

Çok teşekkür ederim

Ya kızlarrrr :))))))))
Numaran bende var. Yaziyorsunuz ya hani
Ben kitap oldugunu anlamadim
Ne hoş birbirlerine no vermişler diyorum kendi kendimeee:)
Baktim birkac kere tekrar yazilmis allah allah diyorum aralarindaki bir espri mi bu niye ust uste yaziyorlar ki diyorum
Ilahi ben

Çok teşekkürler canım. İlkten suya tuttum sonra koltuğa uzanacağım diye buza geçtim mecbur. İyi gibi şimdi, bakalım nasıl olacak ileride.

Yanık kremim yok canım maalesef, ama bugün iş çıkışı annemlere gideceğiz onda vardır mutlaka kullanırım, olmadı alırım eczaneden evde de bulunsun diye.
Eşim gece geldikten sonra buzu elimden almaya çalıştı ama canım çok yanıyor diye bırakmadım ben. O da dedi aslında zarar veriyorsun şuan kendine diye. Ama buzu çektiğim anda parmağım kopuyomuş gibi acıdı Gece bırakmışım elimden uyurken sabah da ihtiyaç duymadım zaten. Yanık kremi dışında bişey sürmem artık.
Sen bilgilisin canım gaşliba bu konuda bişey sorayım o zaman ben sana müsadenle. Parmağımın en üst boğumu yandı benim şuan o kısım acayip kuru ve gergin, nemlendirici sürsem işe yarar mı?

buz daha kötü acıtır benimkini hep.. en iyisi sen kantaron yağı al iz falanda kalmıyor..

İz kalacak olursa bakarım tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…