- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.381
Canım inşallah gönlüne göre olsun hayat, güzel bir tayın olsun inşallah :) sağlam dost oluyorlar atlar da köpekler de, benimkisi bir anlık heyecan ve boşluktu, düşünemedim o an, serseri okadar güzel ve minikti ki dayanamadım aklımı başımdan aldı :)))Selam
Bugun Izmir göl oldu resmen yagmurda. Biz de butun gun disardaydik esimle. Iki dakka arabadan inmemle fayans basamaktan kayip suya girmem bir olduKiyafetler uzerimde kurudu
DonukPudra gecmis olsun canim. OKYANUSYAA sana da gecmis olsun tatlim. Atlara bayilirim ben. Hele tay gorsem aklim cikar. En buyuk hayallerimden bir tanesi birgun bir atımın olması. Hatta tay alıp büyütmeyi cok istiyorum. Cocukkrn babam beni bindiriyordu ata. Sevgin ordan sanirim. Ama gel gelelim atlarin yanina bile yaklasamiyorum korkudan. Nasil bi ödleksem artik Tay alip buyutursem korkmam heralde diyorum. Amaa sende ki cesarete hayran kaldim. Annesi yanindayken hayatta gidip sevemezdim o tayi. Yine ucuz atlatmışsın şükür.
Tesla' yi ben de ekledim listeme. Eşim bayilir Teslaya. Alirsam belki o da okur. (İnşallah)
Yevgeni Zamyatin BİZ, George ORWELL 1984, Swastika Geceleri (yazarin afini unuttum ama kadin bir yazar) bunlar benim en begendigim distopik romanlar Biz ve 1984 birbirini animsatmakta biraz ama ikisini de ayri seversin. Eger bu tarz hosuna gittiyse bunlar favorilerim. Siddetle tavsiye ederim.Hiç bu tarzı okumamistim ,başlangıç sanki ağır gibi geldi ,tatsız anlaşılmaz .Az sabredeyim dedim hakikaten şimdi çok hoşuma gitti.bu tarz kitap önerimiz varsa ,ileride okumak için alabilirim.
Onu da okumak istiyorum ama cevirisi berbat diyorlar belki o yuzden zor okumussundur. Ben ceviri olayina cok takiyorum bekliyorum yillardir da ithakiden baska yayinevi basmadiDonukPudra Fahrenheit 451 okudum güzel bir kitaptı , kısa bir kitap olmasına rağmen çok zor okudum nedense
Onu mutlu bitti en azindan, gecen haftalarda kutahya belediyesiyle ilgili bi change.org kampanyasi vardi o da sonuclanmis cok sukur .Senin gibi insanlarin artmasini dileyelim Rabbimden. Eline koluna kalbine saglik. Ben kampanyayi paylasiyorum imzalamaya dahi useniyorlar, birak birseyler yapmayi....Allah kahretsinnn((((
Dövmüşler hep
Burda barınaga gide gele adam ettik çalışanları, ayda iki kere belediyeyle anlasip halki davet ettik otobusler tahsis etti belediye bize.
Şimdi ödleri kopuyor calisanlarin hele bir dokunsunlar ben de hissedeyim bunu......
Neler gördüm zamanında ne yureginiz ne mideniz kaldirir...
Çok teşekkür ederim hepsini not ettim bile ,çocuklar içinde mutlaka kütüphaneme alıp koyucam.okurken arasira insanın aklı karissada sürükleyici ve tadından yenmez derler ya öyle :))Yevgeni Zamyatin BİZ, George ORWELL 1984, Swastika Geceleri (yazarin afini unuttum ama kadin bir yazar) bunlar benim en begendigim distopik romanlar Biz ve 1984 birbirini animsatmakta biraz ama ikisini de ayri seversin. Eger bu tarz hosuna gittiyse bunlar favorilerim. Siddetle tavsiye ederim.
Cesmi kitap isimlerin şahane. Sır tutabilir misin. Numaran bendeNumaran Bende Var - sayfa 140'tayım.
Misafirlerim bu akşamlık iptal oldu, eğer sızıp kalmazsam akşam Ruhi Mücerret'e başlarım
Canım sabret. Iyilesmek icin savaş veriyor bedeni hic kolay degil.Merhaba
Kızımın pazartesiyi salıya bağlayan gece
39 derece ateşi çıktı, soğuk uygulama ve calpolle ateşini düşürdüm. Salı sabahı doktora götürdüm. Viral boğaz enfeksiyonu dendi. Dönüşümlü calpol dolven veriyoruz. Salı çarşamba sürekli ateşi oldu.40 küsür dereceyi de gördük. Dünden beri bir kez ateşi oldu. Ama ateşsiz döneminde bile sürekli mutsuz, ya çok tepkisiz, suratı asık, donuk donuk bakıyor, gülümsemiyor, seslendiğimizde bakmıyor, ya da sürekli ağlıyor. Çok ağlıyor hem de. Sürekli uykusu var, hep uyumak istiyor. İştahı azaldı. Suyu severdi, artık içmiyor, mamasını çorbasını içmiyor, sadece beni emiyor. Kusması ishali yok. Moralim bozuk acayip, kızın keyfi yok benim de yok vallahi. 4 günde gram iyileşme belirtisi yok. Acaba acele mi ediyorum?
Böyle nasıl ağlayasım geliyor
Şimdi doktora gidiyoruz içime sinmedi.
Dua edin kızlar, güzel haberlerle dönelim
Merhaba
39 derece ateşi çıktı, soğuk uygulama ve calpolle ateşini düşürdüm. Salı sabahı doktora götürdüm. Viral boğaz enfeksiyonu dendi. Dönüşümlü calpol dolven veriyoruz. Salı çarşamba sürekli ateşi oldu.40 küsür dereceyi de gördük. Dünden beri bir kez ateşi oldu. Ama ateşsiz döneminde bile sürekli mutsuz, ya çok tepkisiz, suratı asık, donuk donuk bakıyor, gülümsemiyor, seslendiğimizde bakmıyor, ya da sürekli ağlıyor. Çok ağlıyor hem de. Sürekli uykusu var, hep uyumak istiyor. İştahı azaldı. Suyu severdi, artık içmiyor, mamasını çorbasını içmiyor, sadece beni emiyor. Kusması ishali yok. Moralim bozuk acayip, kızın keyfi yok benim de yok vallahi. 4 günde gram iyileşme belirtisi yok. Acaba acele mi ediyorum?
Cok gecmis olsun.. Havalar berbat bizler bile zor duruyoruz kiyamam minicik ya... acele etme insallah iyilesir atesi olmasi vucudunun direndigine isaret... Rabbim tez sifa versin sanada kuvvet versin insallahMerhaba
Cok gecmis olsun canim. Vucudu gucsuz demekki kuzucugun. Ama emmesi iyi. Anne sütü bagisiklik sistemini guclendirir, yeniden toparlanmasini hizlandirir. Bir an önce iyileşir inşallah.Merhaba
Kiyamam ben ona agladim valla.. Yagmurda balkonumuza kediler siginmis hemen ayakkabi kutularindan simdilij idare edebilecekleri yuvalar yaptik esimle.. Oglumun mamalariyla karinlarini doyurduk.. Rabbimin dilsiz kullari onlar onlara eziyet edenlerin elleri kirilsin degil vurmak kedilere pist kopeklere host diyenlere bile tahammul edemiyorum...OKYANUSYAA kesinlikle haklisin korkunc olan bizleriz.
Bunu dun izledim, icim acidi...
Suphesiz eğer ki hayvanların dini olsaydı, şeytanı insan şeklinde hayal ederlerdi. William Ralph Inge.
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?