Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Canım inşallah gönlüne göre olsun hayat, güzel bir tayın olsun inşallah :) sağlam dost oluyorlar atlar da köpekler de, benimkisi bir anlık heyecan ve boşluktu, düşünemedim o an, serseri okadar güzel ve minikti ki dayanamadım aklımı başımdan aldı :)))
ama yalan yok cidden olması gereken en ucuz şekilde atlattım. Yeni çıkıyor hafif bir ağrı var sırtımda ve kolumda :)))))
Amannn gelen o masumlardan gelsin ne diyim

Hiç bu tarzı okumamistim ,başlangıç sanki ağır gibi geldi ,tatsız anlaşılmaz .Az sabredeyim dedim hakikaten şimdi çok hoşuma gitti.bu tarz kitap önerimiz varsa ,ileride okumak için alabilirim.
Yevgeni Zamyatin BİZ, George ORWELL 1984, Swastika Geceleri (yazarin afini unuttum ama kadin bir yazar) bunlar benim en begendigim distopik romanlar Biz ve 1984 birbirini animsatmakta biraz ama ikisini de ayri seversin. Eger bu tarz hosuna gittiyse bunlar favorilerim. Siddetle tavsiye ederim.

Allah kahretsinnn ((((
Dövmüşler hep
Burda barınaga gide gele adam ettik çalışanları, ayda iki kere belediyeyle anlasip halki davet ettik otobusler tahsis etti belediye bize.
Şimdi ödleri kopuyor calisanlarin hele bir dokunsunlar ben de hissedeyim bunu......

Neler gördüm zamanında ne yureginiz ne mideniz kaldirir...

S
Onu mutlu bitti en azindan, gecen haftalarda kutahya belediyesiyle ilgili bi change.org kampanyasi vardi o da sonuclanmis cok sukur .Senin gibi insanlarin artmasini dileyelim Rabbimden. Eline koluna kalbine saglik. Ben kampanyayi paylasiyorum imzalamaya dahi useniyorlar, birak birseyler yapmayi....
Ankarada patili koy belki duydun 500 kopege bakiyor Volkan bey. Neler neler yaptilar adama.. ay gene sinirlendim yaaa

Çok teşekkür ederim hepsini not ettim bile ,çocuklar içinde mutlaka kütüphaneme alıp koyucam.okurken arasira insanın aklı karissada sürükleyici ve tadından yenmez derler ya öyle :))

Merhaba
Kızımın pazartesiyi salıya bağlayan gece
39 derece ateşi çıktı, soğuk uygulama ve calpolle ateşini düşürdüm. Salı sabahı doktora götürdüm. Viral boğaz enfeksiyonu dendi. Dönüşümlü calpol dolven veriyoruz. Salı çarşamba sürekli ateşi oldu.40 küsür dereceyi de gördük. Dünden beri bir kez ateşi oldu. Ama ateşsiz döneminde bile sürekli mutsuz, ya çok tepkisiz, suratı asık, donuk donuk bakıyor, gülümsemiyor, seslendiğimizde bakmıyor, ya da sürekli ağlıyor. Çok ağlıyor hem de. Sürekli uykusu var, hep uyumak istiyor. İştahı azaldı. Suyu severdi, artık içmiyor, mamasını çorbasını içmiyor, sadece beni emiyor. Kusması ishali yok. Moralim bozuk acayip, kızın keyfi yok benim de yok vallahi. 4 günde gram iyileşme belirtisi yok. Acaba acele mi ediyorum?
Böyle nasıl ağlayasım geliyor
Şimdi doktora gidiyoruz içime sinmedi.
Dua edin kızlar, güzel haberlerle dönelim

Canım sabret. Iyilesmek icin savaş veriyor bedeni hic kolay degil.
Ateş bizleri bile halsiz duşururken minnağı düsunemiyorum bile. Üstelik 40 derece.
Antikorlar enfeksiyonu elemine ederken ortaya ateş çıkıyor vucudun normal tepkisi.
Allah kuvvet versin önce sana ki evladinin başinda ol.
Sabır..

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Cok gecmis olsun.. Havalar berbat bizler bile zor duruyoruz kiyamam minicik ya... acele etme insallah iyilesir atesi olmasi vucudunun direndigine isaret... Rabbim tez sifa versin sanada kuvvet versin insallah

Cok gecmis olsun canim. Vucudu gucsuz demekki kuzucugun. Ama emmesi iyi. Anne sütü bagisiklik sistemini guclendirir, yeniden toparlanmasini hizlandirir. Bir an önce iyileşir inşallah.

OKYANUSYAA kesinlikle haklisin korkunc olan bizleriz.
Bunu dun izledim, icim acidi...
Suphesiz eğer ki hayvanların dini olsaydı, şeytanı insan şeklinde hayal ederlerdi. William Ralph Inge.
Kiyamam ben ona agladim valla.. Yagmurda balkonumuza kediler siginmis hemen ayakkabi kutularindan simdilij idare edebilecekleri yuvalar yaptik esimle.. Oglumun mamalariyla karinlarini doyurduk.. Rabbimin dilsiz kullari onlar onlara eziyet edenlerin elleri kirilsin degil vurmak kedilere pist kopeklere host diyenlere bile tahammul edemiyorum...

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Biliyorsundur zaten ama yine de söyliyim sık sık emzir. Bir kez benim kızıma da böyle huzursuzluk mızıldanma ateş olmuştu. Doktora gittiğimizde enfeksiyon değeri çok yüksek çıktı. Tabii ki antibiyotik verdi. İnşallah sizinki yüksek değildir. Rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…