- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.401
Cok gecmis olsun canim valla iyi cesaret etmissin :) ben de cok severim atlari, hatta kucukken babamdan dogum. gunumde at istemisim balkonda bakarim ben diye ama sanirim cesaret edemezdim senin yerinde olsam. Insallah agrilarin gecer hemen.Değil mi. Hayvan diyip geçer çoğu.
Aslan kesildi ama yavrusu icin.
Bakma dalgaya vuruyorum ama korktum dev gibi birsey anlık oldu bitti. :)
Allah kavustursun insallah gunler su gibi akar sana canim.Budala 150 dun 90 sayfa okudum birdi yattigimda tabi sabah yataktan surunerek kalktim
Budala da cok fazla diyolog var konu ilerlemiyor bu yuzden zor okuyorum ben diyalogun yaninda konu biraz ilerlese daha iyi olacak sanki
Ogleden sonra musait olursam biraz okuyacagim hafta sonuda evden disari cikmayi dusunmuyorum bu hafta sonumu evde gecircem esim de gidiyo zaten 3 ay yok
Ilk sayfa cok guzel olmus. Ellerine sagik, tesekkurlerLİSTELERİ KONTROL EDECEĞİZ BAKALIM
Cok guzeller
Cok gecmis olsun canim. Hastalik bizleri mahvediyor kizinin keyifsizligi istahsizligi normal, doktora da gitmissiniz. Bogazi aciyordur hali yoktur hicbir seye ondan yemiyordur kiyamam. Allah acil sifalar versin kuzuna.Merhaba
Kızımın pazartesiyi salıya bağlayan gece
39 derece ateşi çıktı, soğuk uygulama ve calpolle ateşini düşürdüm. Salı sabahı doktora götürdüm. Viral boğaz enfeksiyonu dendi. Dönüşümlü calpol dolven veriyoruz. Salı çarşamba sürekli ateşi oldu.40 küsür dereceyi de gördük. Dünden beri bir kez ateşi oldu. Ama ateşsiz döneminde bile sürekli mutsuz, ya çok tepkisiz, suratı asık, donuk donuk bakıyor, gülümsemiyor, seslendiğimizde bakmıyor, ya da sürekli ağlıyor. Çok ağlıyor hem de. Sürekli uykusu var, hep uyumak istiyor. İştahı azaldı. Suyu severdi, artık içmiyor, mamasını çorbasını içmiyor, sadece beni emiyor. Kusması ishali yok. Moralim bozuk acayip, kızın keyfi yok benim de yok vallahi. 4 günde gram iyileşme belirtisi yok. Acaba acele mi ediyorum?
Böyle nasıl ağlayasım geliyor
Şimdi doktora gidiyoruz içime sinmedi.
Dua edin kızlar, güzel haberlerle dönelim
çok geçmiş olsun canımMerhaba
39 derece ateşi çıktı, soğuk uygulama ve calpolle ateşini düşürdüm. Salı sabahı doktora götürdüm. Viral boğaz enfeksiyonu dendi. Dönüşümlü calpol dolven veriyoruz. Salı çarşamba sürekli ateşi oldu.40 küsür dereceyi de gördük. Dünden beri bir kez ateşi oldu. Ama ateşsiz döneminde bile sürekli mutsuz, ya çok tepkisiz, suratı asık, donuk donuk bakıyor, gülümsemiyor, seslendiğimizde bakmıyor, ya da sürekli ağlıyor. Çok ağlıyor hem de. Sürekli uykusu var, hep uyumak istiyor. İştahı azaldı. Suyu severdi, artık içmiyor, mamasını çorbasını içmiyor, sadece beni emiyor. Kusması ishali yok. Moralim bozuk acayip, kızın keyfi yok benim de yok vallahi. 4 günde gram iyileşme belirtisi yok. Acaba acele mi ediyorum?
Evet cnm işle ilgilicanım Allah kavuştursun iş seyahati mi?
3 ay mı
Allah kavuştursun
Allah kavuştursun canım
Kalinka, Allah kavuştursun.
kalinkaselin Allah kavustursun canim
OKYANUSYAA valla ucuz atlatmissin at cok korkunc bir hayvan boyutlari nedeniyle ama cok datluuuuuularr onlar
Cesmi kitap isimlerin şahane. Sır tutabilir misin. Numaran bende
Merhaba
Gunaydin. Ben bazi kargo sirketlerinin bunu kasitli yaptigini dusunuyorum. Yurt ici kargoyu cikarmada once mutlaka arar. Evde misiniz kargonuzu getirecegiz diye. Dun beni aradilar mesela. Biz de disardaydik. Bugun gidip subeden alacam. Neyse ki sube yakin.İyi geceler hanımlar, nasılsınız
İki gün önce kitapyurdu'ndan kızıma ve kendime kitap aldım,
sağolsunlar hemen yolladılar
ama mng kargo bana yaptı yine yapacağını, güya gelip bulamamışlar, ya hu lohusa kadınım evden çıktığım mı var
üstelik annem de evde
geçen aydan beri 3 kargoyu da gidip şubeden aldık artık iyice sinir oldum
Adamlar bana kafayı taktı resmen
Eşim yarın sabah gidip bi güzel ağızlarının payını verecek 63930.kez, gün zamanında da sorun çıkardılar hep
Neyse yazdım rahatladım
Cok gecmis olsun canim. Gitseydin keske acile. Yanik kremi verirlerdi. Aslinda evde bulundurmak lazim.Herkese günaydın kızlar
Dün gece çok kötü bir gece geçirdim. Parmağım sıcaktan resmen cezveye yapıştıSüt kaynattım cezvede, aldım bardağa döktüm, yıkayayım diye cezveyi aldım elime resmen sapına yapıştı parmağım Evde de yalnızdım bide eşim işten gelene kadar kırk takla attım evde. Doktora gitsem bişey de yapamayacaklar. Gece 2'ye kadar buz tuttum parmağımda uyuyamadım tabi. Gece 2'de artık elimde buzla sızmışım. Sabah da 7'de kalkıp işe geldim
O acıyla Ruhi Mücerret'e başladım ve 32 sayfa okudum. Belli ki çok eğlendirecek ve çabuk bitecek kitap, en sevdiğimdenŞimdi hazır iş de yokken kitabımı okuyayım ben. Numaran Bende Var'a devam
Cok gecmis olsun canim. Gitseydin keske acile. Yanik kremi verirlerdi. Aslinda evde bulundurmak lazim.
Günaydın kızlar
xyzt-5544 çok geçmiş olsun. kalinkaselin sen nereye gidiyorsun. Ben kaçırmışım Canım
Herkese günaydın kızlar
Dün gece çok kötü bir gece geçirdim. Parmağım sıcaktan resmen cezveye yapıştıSüt kaynattım cezvede, aldım bardağa döktüm, yıkayayım diye cezveyi aldım elime resmen sapına yapıştı parmağım Evde de yalnızdım bide eşim işten gelene kadar kırk takla attım evde. Doktora gitsem bişey de yapamayacaklar. Gece 2'ye kadar buz tuttum parmağımda uyuyamadım tabi. Gece 2'de artık elimde buzla sızmışım. Sabah da 7'de kalkıp işe geldim
O acıyla Ruhi Mücerret'e başladım ve 32 sayfa okudum. Belli ki çok eğlendirecek ve çabuk bitecek kitap, en sevdiğimdenŞimdi hazır iş de yokken kitabımı okuyayım ben. Numaran Bende Var'a devam
neden almaya gidiyorsunuz kitapları 2. sefer getirmek zorundalar.. ev adreslerinde hep aynı şeyi yapıyorlar kardeşiminde kargolarında hep aynı olayı yaşıyoruzİyi geceler hanımlar, nasılsınız
İki gün önce kitapyurdu'ndan kızıma ve kendime kitap aldım,
sağolsunlar hemen yolladılar
ama mng kargo bana yaptı yine yapacağını, güya gelip bulamamışlar, ya hu lohusa kadınım evden çıktığım mı var
üstelik annem de evde
geçen aydan beri 3 kargoyu da gidip şubeden aldık artık iyice sinir oldum
Adamlar bana kafayı taktı resmen
Eşim yarın sabah gidip bi güzel ağızlarının payını verecek 63930.kez, gün zamanında da sorun çıkardılar hep
Neyse yazdım rahatladım
tabiki seve sevearşiv harikaymış yaa çok özendim şu an arada sizden film önerileri isteyebilirim o zaman olur mu?
184 ü okurken özellikle yavaş yavaş okudum. favori kitaplarımdan diyebilirim :)1984 u ablam haftaya gönderecek ,Antep'ten:))o kadar merak ediyorumki.digerlerinide listeme ekleyeyim çok sağol canim
George ORWELL 1984 ü yazarken Yevgeni Zamyatin'in BİZ kitabından iham almış. Aralarındaki fark George ORWELL daha karamsarmış.Yevgeni Zamyatin BİZ, George ORWELL 1984, Swastika Geceleri (yazarin afini unuttum ama kadin bir yazar) bunlar benim en begendigim distopik romanlar Biz ve 1984 birbirini animsatmakta biraz ama ikisini de ayri seversin. Eger bu tarz hosuna gittiyse bunlar favorilerim. Siddetle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?