Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Değil mi. Hayvan diyip geçer çoğu.
Aslan kesildi ama yavrusu icin.
Bakma dalgaya vuruyorum ama korktum dev gibi birsey anlık oldu bitti. :)
Cok gecmis olsun canim valla iyi cesaret etmissin :) ben de cok severim atlari, hatta kucukken babamdan dogum. gunumde at istemisim balkonda bakarim ben diye ama sanirim cesaret edemezdim senin yerinde olsam. Insallah agrilarin gecer hemen.
Allah kavustursun insallah gunler su gibi akar sana canim.
LİSTELERİ KONTROL EDECEĞİZ BAKALIM
Ilk sayfa cok guzel olmus. Ellerine sagik, tesekkurler
Cok guzeller. (Burda neden gozleri kalp olan emoji yok)
Keyifli okumalar
Cok gecmis olsun canim. Hastalik bizleri mahvediyor kizinin keyifsizligi istahsizligi normal, doktora da gitmissiniz. Bogazi aciyordur hali yoktur hicbir seye ondan yemiyordur kiyamam. Allah acil sifalar versin kuzuna.

Iyi geceler hatunlar.
Gecen gun okuma senliginden bahsetmistim. Devam ediyormus. Katilmak isteyen olursa okuma senligi kis 2017 yazip aratarak bulup katilabilir.
Ben yeni kitabima baslayacagim birazdan. Hep elime aldim birkac sayfa sonra biraktim bu kitabi malesef. Umarim bu defa birakmam. Selvinin Golgesinde'ye basliyorum.

Bu arada COLIN uc browser da sorun yokmus. Benim telefondan kaynaklaniyormus durum. Tablette denedim gayet guzel acildi. Istersen dene telefonunda canim

çok geçmiş olsun canım
çocuğun hasta olması anneyi çok yıpratıyor, inşallah bir an evvel iyileşir
bu kez ne dedi dr?

İyi geceler hanımlar, nasılsınız

İki gün önce kitapyurdu'ndan kızıma ve kendime kitap aldım,
sağolsunlar hemen yolladılar
ama mng kargo bana yaptı yine yapacağını, güya gelip bulamamışlar, ya hu lohusa kadınım evden çıktığım mı var
üstelik annem de evde
geçen aydan beri 3 kargoyu da gidip şubeden aldık artık iyice sinir oldum
Adamlar bana kafayı taktı resmen
Eşim yarın sabah gidip bi güzel ağızlarının payını verecek 63930.kez, gün zamanında da sorun çıkardılar hep

Neyse yazdım rahatladım

canım Allah kavuştursun iş seyahati mi?
Evet cnm işle ilgili

3 ay mı
Allah kavuştursun

Allah kavuştursun canım

bir garip oblomov @_meLinDa_ teşekkürler kızlar

kalinkaselin Allah kavuştursun canım

Kalinka, Allah kavuştursun.

kalinkaselin Allah kavustursun canim
OKYANUSYAA valla ucuz atlatmissin at cok korkunc bir hayvan boyutlari nedeniyle ama cok datluuuuuularr onlar

Yesekkur ederim kizlar teselliyi buralarda bulurum artik:)
İyi tarafindan bakiyorum olaya artik :) 3 ay yemek de yapmam oglum corba ve kofte hastasi zaten yap bi corba oldu da bitti gitti
Banyoyu dagutanda olmaz utude olmaz:) sevindim sanki birden...

Cesmi kitap isimlerin şahane. Sır tutabilir misin. Numaran bende

Kitaplar da isimleri kadar eğlenceli

Çok geçmiş olsun canım, en yakın zamanda şifasına kavuşsun inşallah yavrun

Herkese günaydın kızlar

Dün gece çok kötü bir gece geçirdim. Parmağım sıcaktan resmen cezveye yapıştı Süt kaynattım cezvede, aldım bardağa döktüm, yıkayayım diye cezveyi aldım elime resmen sapına yapıştı parmağım Evde de yalnızdım bide eşim işten gelene kadar kırk takla attım evde. Doktora gitsem bişey de yapamayacaklar. Gece 2'ye kadar buz tuttum parmağımda uyuyamadım tabi. Gece 2'de artık elimde buzla sızmışım. Sabah da 7'de kalkıp işe geldim
O acıyla Ruhi Mücerret'e başladım ve 32 sayfa okudum. Belli ki çok eğlendirecek ve çabuk bitecek kitap, en sevdiğimden Şimdi hazır iş de yokken kitabımı okuyayım ben. Numaran Bende Var'a devam

Gunaydin. Ben bazi kargo sirketlerinin bunu kasitli yaptigini dusunuyorum. Yurt ici kargoyu cikarmada once mutlaka arar. Evde misiniz kargonuzu getirecegiz diye. Dun beni aradilar mesela. Biz de disardaydik. Bugun gidip subeden alacam. Neyse ki sube yakin.

Cok gecmis olsun canim. Gitseydin keske acile. Yanik kremi verirlerdi. Aslinda evde bulundurmak lazim.

Cok gecmis olsun canim. Gitseydin keske acile. Yanik kremi verirlerdi. Aslinda evde bulundurmak lazim.

Haklısın valla canım evde bulundurmak lazım. annemlerin evinde vardı aslında ama yeni evliyim ben daha gerekli ilaçları tam olarak toparlayamadık. Şuan çok acımıyor ama çok gergin parmağım ve hafif zonkluyor. Su toplamadan kabuk bağlayacak herhalde.

Günaydın kızlar
xyzt-5544 çok geçmiş olsun. kalinkaselin sen nereye gidiyorsun. Ben kaçırmışım Canım

Çok teşekkür ederim Papatyacım

çok geçmiş olsun canım yanığın acısını en iyi ben bilirim herhalde çok yakarım kendimi bir keresinde yine parmağımı yakmıştım evde bir şey yok her denileni yaptım una soktum yumurta akı sürdüm ama en iyi diş macunu geldipek şnanmam bu tarz şeylere ama can havliyle yaptım acısını baya almıştı

neden almaya gidiyorsunuz kitapları 2. sefer getirmek zorundalar.. ev adreslerinde hep aynı şeyi yapıyorlar kardeşiminde kargolarında hep aynı olayı yaşıyoruz bilerek yapıyorlar

George ORWELL 1984 ü yazarken Yevgeni Zamyatin'in BİZ kitabından iham almış. Aralarındaki fark George ORWELL daha karamsarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…