- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.441
Oğullar ve Rencide RuhlarKızlar,
Bu eğlenceli kitapları yazabilir misiniz?
-ruhi mücerret
-?
Herkese günaydın kızlar
Dün gece çok kötü bir gece geçirdim. Parmağım sıcaktan resmen cezveye yapıştıSüt kaynattım cezvede, aldım bardağa döktüm, yıkayayım diye cezveyi aldım elime resmen sapına yapıştı parmağım Evde de yalnızdım bide eşim işten gelene kadar kırk takla attım evde. Doktora gitsem bişey de yapamayacaklar. Gece 2'ye kadar buz tuttum parmağımda uyuyamadım tabi. Gece 2'de artık elimde buzla sızmışım. Sabah da 7'de kalkıp işe geldim
O acıyla Ruhi Mücerret'e başladım ve 32 sayfa okudum. Belli ki çok eğlendirecek ve çabuk bitecek kitap, en sevdiğimdenŞimdi hazır iş de yokken kitabımı okuyayım ben. Numaran Bende Var'a devam
Geçmiş olsun kuzum
Canım hayırÇok teşekkürler canım. İlkten suya tuttum sonra koltuğa uzanacağım diye buza geçtim mecbur. İyi gibi şimdi, bakalım nasıl olacak ileride.
Yanık kremim yok canım maalesef, ama bugün iş çıkışı annemlere gideceğiz onda vardır mutlaka kullanırım, olmadı alırım eczaneden evde de bulunsun diye.
Eşim gece geldikten sonra buzu elimden almaya çalıştı ama canım çok yanıyor diye bırakmadım ben. O da dedi aslında zarar veriyorsun şuan kendine diye. Ama buzu çektiğim anda parmağım kopuyomuş gibi acıdıGece bırakmışım elimden uyurken sabah da ihtiyaç duymadım zaten. Yanık kremi dışında bişey sürmem artık.
Sen bilgilisin canım gaşliba bu konuda bişey sorayım o zaman ben sana müsadenle. Parmağımın en üst boğumu yandı benim şuan o kısım acayip kuru ve gergin, nemlendirici sürsem işe yarar mı?
İz kalacak olursa bakarım tabiki.
Günaydın kızlar, benim eşim de mesaiye gitti bugün.. hava berbat yolda tekerlekleri patlamış zar zor gitmişler
Neyse ben de tüm gün kitap okunmayı planlıyorum
Allah dışarıda olan canlılara yardım etsin çok kötü çok
@Ruhimucerret çok geçmiş olsun minicik kuzuya, kıyamam ona ben çabucak iyileşsin inşallahxyzt-5544 kuzum sana da çok geçmiş olsun
Aşırı sakarım ben her yerim yanık, morluk, kesik dolu valla.. eşim dikkatsizliğime kızıyo
Ben de su altında tutmaktan sıkılıyorum çok çabuk bi kaseye bol buzlu su yapıp oraya sokuyorum uzun süre, eğer elim yandıysa
Yanık kremi de hala almadım eve
@gurudaguruda kızlar alper canıgüz ve murat menteş yazmışlar sağolsun ben de ek olarak süper iyi günler ve saksı olmanın faydaları diyorum
Bunlar biri otistik biri asperger sendromu diyebilirim sanırım öyle ergen çocuklar ağzından yazılmış yer yer çok eğlenceli yer yer de duygusal kitaplar
Canım hayırkozmetik bir krem de sürme.
Bepanten derdim ama oda yavastan hucre yenileme ozelligini geri plana bırakti nemlendiriyor kozmetik gibi.
Idareten hametan surebilirsin gerginligini alır anında ve iyilesme surecini de hizlandirir.((
Evet sen tanik kremi bulundur evinde. Ne olur ne olmaz
Yer yer cevirinin yetersizligii ifadelerde anlasiliyor ifadelerde ama benim icin sikinti yaratmadi. sanirim kitaba cok kaptirmistim kendimi.Onu da okumak istiyorum ama cevirisi berbat diyorlar belki o yuzden zor okumussundur. Ben ceviri olayina cok takiyorum bekliyorum yillardir da ithakiden baska yayinevi basmadisen ne dersin DonukPudra cevirisine?
Canim cok gecmis olsun.Merhaba
Kızımın pazartesiyi salıya bağlayan gece
39 derece ateşi çıktı, soğuk uygulama ve calpolle ateşini düşürdüm. Salı sabahı doktora götürdüm. Viral boğaz enfeksiyonu dendi. Dönüşümlü calpol dolven veriyoruz. Salı çarşamba sürekli ateşi oldu.40 küsür dereceyi de gördük.
Yeni geliyor aklimaxyzt-5544 anestol pomat var bu agriyi dindiriyor canim
Derindeki sinir uclarin zarar gördü simdi senin, onları uyusturarak agrini dindiriyor.
Eczacıya sor eger ilac almaya gidecekseniz canim.
xyzt-5544 canim gecmis olsun OKYANUSYAA nin dedigi gibi hametan cok iyi bir tercih olur. En ustteki cilt tamamen tahris sonucu yandiysa alt katmanlar acikta duruyorsa hametanla antibiyotikli bir kremi karistirip surebilirsin. Bactroban, fucidin vs. Yanik kremi diye gecen arkadas silverdindir ama ben hastalarimda pek kullanmam bazen koyu lekeler birakabiliyor. Agrisi icin anestol pomad oneririm. 1. Derece ise zaten 24 saatte gecer agri sanirim anestole ihtiyacin olmayacak. Gecmis olsun.
@Ruhimucerret sana da cok gecmis olsun canim insallah toparlanmistir yavrucuk.
Yer yer cevirinin yetersizligii ifadelerde anlasiliyor ifadelerde ama benim icin sikinti yaratmadi. sanirim kitaba cok kaptirmistim kendimi.
Ongoruler suani anlattigi icin insan irdeleyerek gidiyor.
Canim cok gecmis olsun.
Sanirim ilk atesli hastaliginiz ve bebeginin vucudu direniyor cok normal halsiz ve tepkisiz olmasi.
Ilik dus ve kompres oneririm.
Bir de nacizane calpol bizde hicbir ise yaramadi.
Pedifen etkili ates dusuruculerden. Dr umuz bize onu kullandiriyor. ve bariz fark var. Ondan sonra calpol'u cope attim ben.
Cok gecmis olsun. insallah toparlar.
Minikler hasta olunca anneye de onlara da zor oluyor.
xyzt-5544 gecmis olsun kusum...
HEryere parmak izi birakiyorsun masallah
Kantron yagi varsa iyi gelir.
Ben cingenenin bol buldugu tabiri ile her yerde kantron kullaniyorum.
Merhaba kizlar @biryahcanya1952 ben nikimi degsitirdim. M melinda 2017 hedeflerde nikimi yeniler misin.
Telefondan bakinca gecmisi pek okuyamiyorum sanirim hasta bebeler var cok cok gecmis olsun.
Benim oglumunda burnu tikali uyandi bu sabah daha yeni bitirmistik hastaligi tekrar basliyor gibi
Bu arada sun aksam Sarah Jio Kelebek Adasini bitirdim.
Gunduz pek okuyamiyorum aksma da Emir uyuyunca Bogurtlen Kisi na devam edecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?