Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçmiş olsun kuzum

Üstün Dökmen__Ladesçi bitti.

Kitabın kahramanı Cemil lades oynamayı çok seviyor, bu yüzden adı ladesçiye çıkıyor. Yalnız kitap ilerlemeye başladıkça aslında toplumda herkesin herkesle ve kendisiyle lades oynadığı, birbirini kandırmaya çalıştığı görülüyor.

Birden ünlü ve zengin olma, köşeyi dönme sevdasının yanında dürüstlük kavramının altında ezilmeyi çok güzel ifade etmiş yazar. İnsanın kendiyle olan iç hesaplaşması kelemelere çok anlaşılır ve de basitçe dökülmüş.

Ben okurken keyif aldım, bazı kişilere sıkıcı gelmiş ama ben aksini düşünüyorum. Kitaplara dair altını çizdiğim cümleler oldu. Ben farklı bir alıntı yapıp kitaptan susuyorum:

"Öyle zengin bir sofradır ki yaşam, acılardan sonra tatlıları beklemeli insan."

Hayatı olumsuz giden ya da bu aralar canı sıkılan dostlarım yemek daha bitmedi tatlımızı bekleyelim, her daim mutlu olmanız dileğiyle.

Günaydın kızlar, benim eşim de mesaiye gitti bugün.. hava berbat yolda tekerlekleri patlamış zar zor gitmişler
Neyse ben de tüm gün kitap okunmayı planlıyorum
Allah dışarıda olan canlılara yardım etsin çok kötü çok
@Ruhimucerret çok geçmiş olsun minicik kuzuya, kıyamam ona ben çabucak iyileşsin inşallah xyzt-5544 kuzum sana da çok geçmiş olsun
Aşırı sakarım ben her yerim yanık, morluk, kesik dolu valla.. eşim dikkatsizliğime kızıyo
Ben de su altında tutmaktan sıkılıyorum çok çabuk bi kaseye bol buzlu su yapıp oraya sokuyorum uzun süre, eğer elim yandıysa
Yanık kremi de hala almadım eve
@gurudaguruda kızlar alper canıgüz ve murat menteş yazmışlar sağolsun ben de ek olarak süper iyi günler ve saksı olmanın faydaları diyorum
Bunlar biri otistik biri asperger sendromu diyebilirim sanırım öyle ergen çocuklar ağzından yazılmış yer yer çok eğlenceli yer yer de duygusal kitaplar

Canım hayır kozmetik bir krem de sürme.
Bepanten derdim ama oda yavastan hucre yenileme ozelligini geri plana bırakti nemlendiriyor kozmetik gibi.
Idareten hametan surebilirsin gerginligini alır anında ve iyilesme surecini de hizlandirir. ((
Evet sen yanik kremi bulundur evinde. Ne olur ne olmaz

Gunaydin kizlar dun yine kitabimi firmada unutmusum sabah gittim aldim. Tesla yokken dun aksam kisacik S.ZWEIG - Bilinmeyen Bir Kadinin Mektubu'nu okudum 62 syflik bir oykuydu. Zweig cok severim her oykusunu ve kitabini okumaya calisiyorum. Bugun TESLA 'dan devam edicem syf 136'dayim. Biraz zuppeymis ya bir suru kadin varmis cevresinde ama hicbiriyle iliskisi olmamis, hep yanlizmis.

Çok teşekkürler kuzu
O sakarlık bende de var, patates doğradım geçen parmaklarım paramparça resmen. Telefon parmak izimi okumuyor düşün Yanık kremi almak farz oldu artık

Dediklerine dikkat edeceğim canım, iş çıkışı bir aczaneye uğrayayaım en iyisi.

Yeni geliyor aklima xyzt-5544 anestol pomat var bu agriyi dindiriyor canim
Derindeki sinir uclarin zarar gördü simdi senin, onları uyusturarak agrini dindiriyor.
Eczacıya sor eger ilac almaya gidecekseniz canim.

xyzt-5544 canim gecmis olsun OKYANUSYAA nin dedigi gibi hametan cok iyi bir tercih olur. En ustteki cilt tamamen tahris sonucu yandiysa alt katmanlar acikta duruyorsa hametanla antibiyotikli bir kremi karistirip surebilirsin. Bactroban, fucidin vs. Yanik kremi diye gecen arkadas silverdindir ama ben hastalarimda pek kullanmam bazen koyu lekeler birakabiliyor. Agrisi icin anestol pomad oneririm. 1. Derece ise zaten 24 saatte gecer agri sanirim anestole ihtiyacin olmayacak. Gecmis olsun.
@Ruhimucerret sana da cok gecmis olsun canim insallah toparlanmistir yavrucuk.

Onu da okumak istiyorum ama cevirisi berbat diyorlar belki o yuzden zor okumussundur. Ben ceviri olayina cok takiyorum bekliyorum yillardir da ithakiden baska yayinevi basmadi sen ne dersin DonukPudra cevirisine?
Yer yer cevirinin yetersizligii ifadelerde anlasiliyor ifadelerde ama benim icin sikinti yaratmadi. sanirim kitaba cok kaptirmistim kendimi.
Ongoruler suani anlattigi icin insan irdeleyerek gidiyor.

Canim cok gecmis olsun.
Sanirim ilk atesli hastaliginiz ve bebeginin vucudu direniyor cok normal halsiz ve tepkisiz olmasi.
Ilik dus ve kompres oneririm.
Bir de nacizane calpol bizde hicbir ise yaramadi.
Pedifen etkili ates dusuruculerden. Dr umuz bize onu kullandiriyor. ve bariz fark var. Ondan sonra calpol'u cope attim ben.
Cok gecmis olsun. insallah toparlar.
Minikler hasta olunca anneye de onlara da zor oluyor.

xyzt-5544 gecmis olsun kusum...
HEryere parmak izi birakiyorsun masallah
Kantron yagi varsa iyi gelir.
Ben cingenenin bol buldugu tabiri ile her yerde kantron kullaniyorum.

@Ruhimucerret canım geçmiş olsun şimdi gördüm çocuklar pek hoşlanmıyor ama ben eren ve neva küçükken hep fitil kullandım sanırım 7 8 aya kadar paranox s daha büyük bebeklerde paranox ben çok faydasını gördüm özellikle geceleri çocukları çok rahat ettiriyor 4-5 saatte bir verilebilir

Yeni geliyor aklima xyzt-5544 anestol pomat var bu agriyi dindiriyor canim
Derindeki sinir uclarin zarar gördü simdi senin, onları uyusturarak agrini dindiriyor.
Eczacıya sor eger ilac almaya gidecekseniz canim.

1'de çıkıyorum bugün işten bakacağım canım mutlaka.
Şuan ağrıdan öte o kuruluk ve gerginlik hissi zorluyor beni. O parmağımı hiç kullanamıyorum resmen.
Bu arada sana da geçmiş olsun. Dün okudum ama işim vardı yazamadım bi daha da aklımdan çıktı. Allah beterinden korusun.

Tavsiyelerine mutlaka dikkat edeceğim canım, zaten OKYANUSYAA ile aynı şeyleri söylemişsiniz

Kantaron yağını evde bulundurmak gerek o zaman

Merhaba kizlar @biryahcanya1952 ben nikimi degsitirdim. M melinda 2017 hedeflerde nikimi yeniler misin.

Telefondan bakinca gecmisi pek okuyamiyorum sanirim hasta bebeler var cok cok gecmis olsun.

Benim oglumunda burnu tikali uyandi bu sabah daha yeni bitirmistik hastaligi tekrar basliyor gibi

Bu arada sun aksam Sarah Jio Kelebek Adasini bitirdim.
Gunduz pek okuyamiyorum aksma da Emir uyuyunca Bogurtlen Kisi na devam edecegim.

_asmunikal_ beybisi, isim değiştiren bir arkadaşımız daha
Sana zahmet ilk mesajda düzenler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…