- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.741
Okumadım açıkçası o yüzden bir fikrim yok ama ilk fırsatta alıp sizin için okur ve fikrimi paylaşırım. :)
Yaa, çok sağol
Belki birlikte okuruz, sizden kritik dinlerim ben de
Sevdin mi kitabı güzel hatun
Savaş be Barış fikri sanırım benden çıktı
ama daha çok var, ocakta okuyalım diyoruz
katılım çok olsun inşallah
Tabixyzt-5544 cığım bana alırsa okuyacağım
hoşbuldum teşekkür ederimhoşgeldin, umarım kalıcı olursun
hoşgeldin. umarım daimi olursun. okuduğun kitabı ben de merak ediyorum. bitirince düşüncelerini öğrenmek, beğenirsem listeme eklemek isterim
hoşbuldum , teşekkürlerhoşgeldiniz
Ayyy zaman çarkı serisi...kızlar slm zaman Çarkı dönmeye devam ediyor.7. ciltdeyim şu an.bir ara verdim. başka kitap aldım araya.canan tan basibozuk sevdalar George orwell hayvan Çiftliği ve elif şafak havvanin 3 kızı bitti eylül başı bayram tatilinden beri. elif şafak müthiş hayvan Çiftliği de okumamis olanlar için şiddetle tavsiye ederim.simdi elimde George orwell in 1984 ü var.bitince yine bildirim yaparım. Bugün de sehrimdeki halk kutuphanesine üye oldum.bebisimle beraber gidip kitap seçtik bana.jojo moyes senden önce beni aldım. inşallah iyi bir seçim olmuştur.herkese iyi geceler
Çok keyif alırım bunu yaparsak :)
O zaman ben kitabı bulmaya çalışayım, yurtdışında olduğum için pdf bulabilirim, sonra da ortak zaman belirleyelim 
Ay ortak kitap okuma etkinliği olursa bana da haber verin.
Çok teşekkürler canım... güzel yerler gördükKıskanarak takip ettim:) çok güzel gezsin canım:))
Teşekkürler tatlım... ben de sizi keyifle takip ediyorumHoş geldin canım benimbayıldım seyahatlerinize
Bizim bakalım bi sonraki seyahat ne zaman olcak bundan sonra
Ne mutlu bana. Ben de başkalarında gördüğüm yerler ekliyorum listemize...Bu arada tamda gitsem mi acaba dediğim yerleri gezip bana acayip ilham veriyosun:)
Çok teşekkürler canım... güzel yerler gördükKıskanarak takip ettim:) çok güzel gezsin canım:))
Teşekkürler tatlım... ben de sizi keyifle takip ediyorumHoş geldin canım benimbayıldım seyahatlerinize
Bizim bakalım bi sonraki seyahat ne zaman olcak bundan sonra
Ne mutlu bana. Ben de başkalarında gördüğüm yerler ekliyorum listemize...Bu arada tamda gitsem mi acaba dediğim yerleri gezip bana acayip ilham veriyosun:)
Siz de katılınkirmizi oje ve bana :) Kitabın ismi "Sevme Sanatı". Bitirince de hep birlikte kitabın kritiğini yaparız.
Bdv'de yorumlarini begendigim kadin gelmis...
Hosgeldiniz
tamamdir.Savaş ve barışı da ocakta okucaz o zaman sen de katıl
Sen
Amelia
Cesmi
Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?