- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.761
benim de yillardir aklimda olan bir kitap. Elimde yok gun belirlerseniz yetisebilirsem ben de katilirim.Siz de katılınkirmizi oje ve bana :) Kitabın ismi "Sevme Sanatı". Bitirince de hep birlikte kitabın kritiğini yaparız.
Merhaba herkese=)
Bende geldim aranıza
Eylül itibariyle okuduğum kitaplar :
Behice & Bir Devrimci Kadın Bir Anne - Emel Koç
Denizlerin Davası - Mustafa Balbay
Sevdalım Hayat - Zülfü Livaneli ( 363. sayfadayım)
Kimler gelmişşMerhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Ben eski baykuşlardan
Zor dönemlerden geçtim / geçiyorum. Çoğunuzla özelden görüşüyoruz biliyorsunuz. Yeni gelen arkadaşlar hosgelmislerMüsait olduğum bir zaman bu ayki okuduklarımı yazıcam.
Heoşgeldiniz.Merhabaaraniza bende geldim kabul ederseniz su siralar cok tembelim, bazi gunler bir satir bile okumuyorum o derece vahim halim. Insaallah burada heveslenecegim tekrar. Simdi okumaya baslayacagim kitabin adi "posta kutusundaki mizika".. umarim severim
Kıskanarak takip ettim sizi. Çok güzelsinizVe yerleşik hayata geçtim. Yarından itibaren artık okurum diye hayal ediyorum.
Tamam bulduğunuz an yazın bana ben de kitabı satın almış olayım. :)
Ah seni de mi unuttum
Senden de özür dilerim, seni de koskocaman öpsem barışır mısın
Ve tabiki de seni seviyorum
Ve yerleşik hayata geçtim. Yarından itibaren artık okurum diye hayal ediyorum.
Sevdin mi kitabı güzel hatun
Savaş be Barış fikri sanırım benden çıktı
ama daha çok var, ocakta okuyalım diyoruz
katılım çok olsun inşallah
Tabi @cesmi_naz cığım bana alırsa okuyacağım
korkuyu beklerken, gülün adı, kuşlar yasına gider. Ortak okuma değil aslında. Elinde olanlar okuyalım dedik.günaydınlar herkese
bu ay ortak okuma kitapları neler
korkuyu beklerken, gülün adı, kuşlar yasına gider. Ortak okuma değil aslında. Elinde olanlar okuyalım dedik.
Lavin yaptı doğum dünya güzeli miniğiyle meşgul şimdi. selamları var hepinize =)Günaydın kızlar,
Maşallah bu ara baya yeni arkadaşlar katıldı aramıza. inşallah kalıcı olursunuz.
@__Dalida__ seni yeniden görmek çok güzel. arada uğrayabilirsen bu merhabanı görmek isterim
P PembePaltolu haberi olan var mı?? sanırım doğum yaptı bir kaç gündür görünmüyor
amin canimhayatin_anlami aaaaa o kazaa
Haberlere cikmisti... Tum aile yok oldu trafik kazasinda diye.
Allahim rahmet eylesin. Sevenlerine de sabirlar versin...
Gecmisi okuyamadim alintilardan gordum..
Cok tesekkurler guzel bir liste olusuyor haftaya son seklini veririm ve paylasirim sizlerle :)Bencede cok etkilenmistim kitapda filmde etkileyici. Ortaokula sol ayağım . momo. Sisin getirdikleri (galiba boyleydi son kitap) tavsiyeederim
Savaş ve barışı da ocakta okucaz o zaman sen de katıl
Sen
Amelia
Cesmi
Ben
Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Ben eski baykuşlardan
Zor dönemlerden geçtim / geçiyorum. Çoğunuzla özelden görüşüyoruz biliyorsunuz. Yeni gelen arkadaşlar hosgelmislerMüsait olduğum bir zaman bu ayki okuduklarımı yazıcam.
Hoş geldiniz.Merhaba
Hep görüyorum topiği , ama kısmet bugüneymiş
Tekrardan kitaplarıma yapıştığıma göre , bana da iyi gelir bahanelerimi azaltırım diye düşündüm
Dalida, hoş geldin.Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Ben eski baykuşlardan
Hoş geldiniz.Merhabaaraniza bende geldim kabul ederseniz su siralar cok tembelim, bazi gunler bir satir bile okumuyorum o derece vahim halim. Insaallah burada heveslenecegim tekrar. Simdi okumaya baslayacagim kitabin adi "posta kutusundaki mizika".. umarim severim
ve aleyküm selam NAR, selam getiren sağ olsun.Lavin yaptı doğum dünya güzeli miniğiyle meşgul şimdi. selamları var hepinize =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?