Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Teşekkür ederim, hoşbuldum

merhabalar
yeni gelen arakdaşlar hoşgeldiniz umarım her biriniz kalıcı okursunuz
iş görüşmesine geldim ben bugün kızlar haftaya neticelenecek dua edin de olsun

korkuyu beklerken kitabımda son üç öykü yanıma almayı unutmuşum yolda boş boş geri dönüyorum
P PembePaltolu gözünüz aydın minik kelebeği sağlıkla büyütün inşallah

estağfurullah ne hatası
betimleme severim aslında, konusu da polisiye gibi. sanki okunabilir

Selamlar.
Pazartesi günü minik kelebeğim dünyaya geldi. İki bebeyle çok meşgulum tahmin edersiniz. Her şey biraz yoluna girince tekrar aranıza katılacağım

Allah analı-babalı büyütsün size de hayırlı uzun ömürler versin. çok sevindim

hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah

Selamlar.
Pazartesi günü minik kelebeğim dünyaya geldi. İki bebeyle çok meşgulum tahmin edersiniz. Her şey biraz yoluna girince tekrar aranıza katılacağım
Canım mis gibi bizim içinde kokla bebeğini
Allah hayırlı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah
Benim kızımda 8 yıl önce bugün doğdu kaç gündür doğduğu günü ilk hallerini tekrar tekrar yaşıyorum çok özlüyorum bebekliklerini zaman çok çabuk geçiyor

iyi ki doğmuş ufaklık

estağfurullah ne hatası
betimleme severim aslında, konusu da polisiye gibi. sanki okunabilir
Evet polisiye, dediğim gibi okunmayacak bir kitap değil. Ki bu lafı hiç sevmem. Ne olursa olsun emek barındırıyor. Sadece bana diğer okuduğum polisiyelerdeki zevki vermedi

Kitabı buldum sevgili Astoria ! Ne zaman istersen başlayabiliriz, şu an başka bir kitap daha okuyorum ama aynı anda iki kitap okuyabilirim

Aaa tamam ben de o zaman bugün yarın satın alırım, alınca size yazayım. Ben de aynı anda iki kitap okuyabiliyorum, sıkıntı yok. :)

benim de yillardir aklimda olan bir kitap. Elimde yok gun belirlerseniz yetisebilirsem ben de katilirim.

Tamam sizi bekleyelim o halde madem. kirmizi oje kitabı almış, ben de bugün yarın alırım diyordum. Siz de aldığınızda haber verin, beraber başlarız okumaya.

hoşgeldiniz posta kutusundaki mızıka kitaplığımda ama birkaç defa niyet etsem de elim hiç gitmedi. nasıl ilerliyor?

Hosbuulduuk benimde hep kitapligimda oylece kalmisti bu kitap, sonra yakin bir arkadasim gorunce "aa bu benim basucu kitabim, bayiliyorum hemen oku" deyince bi heveslendim basladim daha henuz kitabin ortalarindayim..Alti cizilecek bircok cumle var. Fakat beklentimin altinda kaldi ama yine de keyifli bir kitap, yolculukta keyif verir mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…