- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.781
Teşekkür ederim, hoşbuldumHerkese MerhabaMutlu günler...
Hoş geldiniz.
Dalida, hoş geldin.Sana aklıma geldikçe dua ediyorum. Rabbim gönlünün muradını versin.
Hoş geldiniz.
ve aleyküm selam NAR, selam getiren sağ olsun.
P PembePaltolu nasılsın? Bebeğini güle güle sağlıkla huzurla büyütmeni dilerim.
Tamam bulduğunuz an yazın bana ben de kitabı satın almış olayım. :)
Selamlar.
Pazartesi günü minik kelebeğim dünyaya geldi. İki bebeyle çok meşgulum tahmin edersiniz.Her şey biraz yoluna girince tekrar aranıza katılacağım
Selamlar.
Pazartesi günü minik kelebeğim dünyaya geldi. İki bebeyle çok meşgulum tahmin edersiniz.Her şey biraz yoluna girince tekrar aranıza katılacağım
Günaydın :)
Bir p.vengin notları bitti.
Kitap biraz ağır ilerliyor, kitabın neredeyse yarısına geldiğimde hala elle tutulur bir konu yoktu ortada. Olaylar birdenbire gelişip hızla ilerliyor. Ve hızlıca son buldu
Polisiyede ufak bir parçadan kendimce kurgulama yapmayı çok seviyorum, ama bu kitapta onu pek yapamadım.
Çok fazla betimleme var.
Çok severek okumadım ama neden bu kitaba vakit ayırdım da demedim.
Erkekliği elinden alınmış bir adama terör , rüşvet , mafya bağlantılı cinayetlerin üzerine yıkılmaya çalışılmasını, adamın bu cinayetlerden nasıl sıyrıldığını anlatıyor.
bir civciv annesi
Bence yorumlama özürlüyüm, hatam varsa affola
Selamlar.
merhabalar
yeni gelen arakdaşlar hoşgeldinizumarım her biriniz kalıcı okursunuz
iş görüşmesine geldim ben bugün kızlar haftaya neticelenecek dua edin de olsun
korkuyu beklerken kitabımda son üç öykü yanıma almayı unutmuşum yolda boş boş geri dönüyorum
P PembePaltolu gözünüz aydın minik kelebeği sağlıkla büyütün inşallah
Canım mis gibi bizim içinde kokla bebeğiniSelamlar.
Canım mis gibi bizim içinde kokla bebeğini
Allah hayırlı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah
Benim kızımda 8 yıl önce bugün doğdu kaç gündür doğduğu günü ilk hallerini tekrar tekrar yaşıyorum çok özlüyorum bebekliklerini zaman çok çabuk geçiyor
Evet polisiye, dediğim gibi okunmayacak bir kitap değil. Ki bu lafı hiç sevmem. Ne olursa olsun emek barındırıyor. Sadece bana diğer okuduğum polisiyelerdeki zevki vermediestağfurullah ne hatası
betimleme severim aslında, konusu da polisiye gibi. sanki okunabilir
Kitabı buldum sevgiliAstoria ! Ne zaman istersen başlayabiliriz, şu an başka bir kitap daha okuyorum ama aynı anda iki kitap okuyabilirim
çok teşekkür ederim yorumun içinEvet polisiye, dediğim gibi okunmayacak bir kitap değil. Ki bu lafı hiç sevmem. Ne olursa olsun emek barındırıyor. Sadece bana diğer okuduğum polisiyelerdeki zevki vermedi
benim de yillardir aklimda olan bir kitap. Elimde yok gun belirlerseniz yetisebilirsem ben de katilirim.
Aaa tamam ben de o zaman bugün yarın satın alırım, alınca size yazayım. Ben de aynı anda iki kitap okuyabiliyorum, sıkıntı yok. :)
benim de yillardir aklimda olan bir kitap. Elimde yok gun belirlerseniz yetisebilirsem ben de katilirim.
hoşgeldinizposta kutusundaki mızıka kitaplığımda ama birkaç defa niyet etsem de elim hiç gitmedi. nasıl ilerliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?