- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.801
Benim evde olması lazım bu akşam bir bakayım. Yoksa temin etmeye çalışırım.Tamam sizi bekleyelim o halde madem.kirmizi oje kitabı almış, ben de bugün yarın alırım diyordum. Siz de aldığınızda haber verin, beraber başlarız okumaya.
Selamlar.
Pazartesi günü minik kelebeğim dünyaya geldi. İki bebeyle çok meşgulum tahmin edersiniz.Her şey biraz yoluna girince tekrar aranıza katılacağım
Selamlar.
Pazartesi günü minik kelebeğim dünyaya geldi. İki bebeyle çok meşgulum tahmin edersiniz.Her şey biraz yoluna girince tekrar aranıza katılacağım
Selamlar.
Hosbuulduukbenimde hep kitapligimda oylece kalmisti bu kitap, sonra yakin bir arkadasim gorunce "aa bu benim basucu kitabim, bayiliyorum hemen oku" deyince bi heveslendim basladim daha henuz kitabin ortalarindayim..Alti cizilecek bircok cumle var. Fakat beklentimin altinda kaldi ama yine de keyifli bir kitap, yolculukta keyif verir mesela..
beeeenAhmet Ümit / Kavim veya başlayıp bıraktığım Melekler ve Şeytanlar mıokuyan var mı herhangi birini?
Eşimde bugüne kadar okumadığın için pişman olacaksın demiştibeeeen
melekler ve şeytanları okumuştum. dan brown'u severim
bu kadar insan yanılıyor olamazEşim de bugüne kadar okumadığın için pişman olacaksın demişti
Devam edeyim madem, biraz başlamıştımbu kadar insan yanılıyor olamaz
Hanımlar, amazon.com'dan kitap alışverişi yaptınız mı? Ya da herhangi bir alışveriş. Kitap almak istiyorum ama sorun yaşar mıyım kargo ve ulaşımda?
Ben size uyarım sorun olmaz benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?