- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.841
Harika bir kitap. Birkaç defa daha okuyacağıma emin olduğum bir kitap. Kitaplığım yok henüz taşındığım yerde, kolilerde kitaplarım, karıştırırken gördüğümde birkaç saniye durup seyrediyorum, düşünüyorum. Öyle seviyorum o kitabıAli Ural-Posta Kutusundaki Mizika = 130.sayfadayim.
"Sevgili Dost,Kitaptan bir alinti paylasayim dedim..
Bir şehrin en güvenilir yeri,demek sence kütüphanelerdir. Çünkü kitaplar seslerini yükseltmezler."
Çok güzeldir oysakiMelekler ve Şeytanlara elim gitmiyor
Çok kalın gözüktü şuan gözüme
Ben şuan ikisinden de vazgeçip başka kitaba başladım, şu şıpsevdiliğimden nefret ediyorumIkisini de sevmiştim ben
evet öyleymiş, kitabı kuzenimden almıştım o da aynısını söyledi. Ama başka kitaba başladımHarika bir kitap. Birkaç defa daha okuyacağıma emin olduğum bir kitap. Kitaplığım yok henüz taşındığım yerde, kolilerde kitaplarım, karıştırırken gördüğümde birkaç saniye durup seyrediyorum, düşünüyorum. Öyle seviyorum o kitabı
Çok güzeldir oysaki
Harika bir kitap. Birkaç defa daha okuyacağıma emin olduğum bir kitap. Kitaplığım yok henüz taşındığım yerde, kolilerde kitaplarım, karıştırırken gördüğümde birkaç saniye durup seyrediyorum, düşünüyorum. Öyle seviyorum o kitabı
Çok güzeldir oysaki
Bilinmeyen bir Kadının Mektubu bitti, değişik bir hikayeydi..
Daha önce hiç Stefan Zweig okumamıştım, bu ilk oldu, birkaç kitabını daha okuyacağım.
korku kitabını şiddetle tavsiye ederim
Satranç'ı mutlaka okumalısın.Bilinmeyen bir Kadının Mektubu bitti, değişik bir hikayeydi..
Daha önce hiç Stefan Zweig okumamıştım, bu ilk oldu, birkaç kitabını daha okuyacağım.
Teşekkürlerbir civciv annesi !
Araştırma zahmetine girecektim ki mesajını gördüm, kitap tavsiyesi yapan baykuşlar iyi ki var!
Astoria Cicoretti kirmizi oje
Ben de ki ilya yayınlarından.
Ama çeviri nasıldı inanın hatırlamıyorum.
Olsun ben sıkıntı olacağını sanmıyorum.Benim şimdi elimdeki payel yayınları, çok da alternatifim yok açıkçası şu an, o yüzden bunu deneyeceğim :)
Olsun ben sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Olursa da sayfaların fotosunu çeker koyarım ne olacak ki.
Astoria Cicoretti kirmizi oje
Ben de ki ilya yayınlarından.
Ama çeviri nasıldı inanın hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?