- 24 Mart 2010
- 452
- 2.297
- 313
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.881
YezdaAsya, hakkında hayırlısı olsun. İyi haberlerini bekliyoruz.merhabalar
yeni gelen arakdaşlar hoşgeldinizumarım her biriniz kalıcı okursunuz
iş görüşmesine geldim ben bugün kızlar haftaya neticelenecek dua edin de olsun
korkuyu beklerken kitabımda son üç öykü yanıma almayı unutmuşum yolda boş boş geri dönüyorum
@_Lavin_ gözünüz aydın minik kelebeği sağlıkla büyütün inşallah
Bloom kızının doğum günü kutlu olsun. Nice güzel yaşlar dilerim.Canım mis gibi bizim içinde kokla bebeğini
Allah hayırlı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah
Benim kızımda 8 yıl önce bugün doğdu kaç gündür doğduğu günü ilk hallerini tekrar tekrar yaşıyorum çok özlüyorum bebekliklerini zaman çok çabuk geçiyor
Melinda bugünü de rapora ekleseler ne güzel olurmuş.Merhabalar
Bugün raporumun son günü, sürekli yatıp kitap okuyup film izliyorum
Çok ihtiyacım vardı buna o sebeple çok mutluyum
Her ne kadar çok sevemesem de ikea dolabındaki hint fakirinin 148. Sayfasındayım
Psikoloji-gerilim-polisiye türü epey ilgi görüyor gibi, bu konuda baş tavsiyelerim :)
Jean Christophe Grange , bu konuda ilah diyebilirim, adamın beyni nasıl çalışıyor, bu kitaplar nasıl yazılır hayal edemiyorum, 40 yaşına geldim artık bu türün yaşında değilim ama zaman zaman geri dönüp okuduğum kitapları var :)
Ölü Ruhlar Ormanı , Taş Meclisi, Koloni, Kızıl Nehirler, Şeytan Yemini, Siyah Kan en sevdiklerim
Bunların dışında :
Olasılıksız ve Empati - Adam Fever
Klon - Kevin Guilfoile
Neşter Müziği - David Carnoy
Cani -James Hayman
Son 18 Saniye - George D. Shuman
Psikopat - Keith Ablow
Asla Yapma - Koethi Zan
Allahım saydıklarının çoğunu okudum ve bayıldım. özellikle kızıl nehirler, siyah kan favorim. siyah kanda hele ağzım yere inmişti okurken
Ahmet Ümit çok severim :) keyifli okumalarGünaydınlar
Yeni kitabım Ahmet Ümit/ İstanbul Hatırası
Nasıl yazılır öyle bir kitap, nasıl bir beynin ürünüdür dehşete düşüyorum bazen =)) Hepsi ayrı ayrı çok güzel kitapların ve psikolojik tahlilleri inanılmaz. Ölü Ruhlar Ormanında işlediği otizm konusu dahiceydi resmen, kendimi alamıyorum bu adamın kitaplarından, bu arada Sisle Gelen Yolcu'yu okudun mu ?
hayır onu okumadım. lise çağlarında okumuştum çoğu kitabını. bi ara açık yaranın üstüne damlayan bal mumu falan görmeye başladım rüyalarımda ondan sonra bıraktım
Gelmedi başganım.yolladım şimdi bebek ama gitti mi acaba
BendeAhmet Ümit çok severim :) keyifli okumalar
Grange ve Dan Brown hiç okumamış biri olarak kendimden utanıyorum şuan
Neden bilmiyorum ama her ikisinden de gözüm korkuyor
Dan Brown çok açmadı beni ama Grange inanılmaz, okudukça yenisini istiyorsun, dedim ya 40 yaşına geldim, utanmadan hala okuyorum =))
Aaa öyle mi kavim var evde öylece duruyorGelmedi başganım.
BendeKavim ve Patasana favorim.
Ben de okumadımGrange ve Dan Brown hiç okumamış biri olarak kendimden utanıyorum şuan
Neden bilmiyorum ama her ikisinden de gözüm korkuyor
İlk okuduğum kitabı aşk köpekliktir diAaa öyle mi kavim var evde öylece duruyor
Ben de Beyoğlu Rapsodisini kurgu olarak çok beğenmiştim. Beyoğlunun en güzel abisi de güzel. Bence Ahmet Ümit'in her kitabı güzelaşk köpekliktir hariç
Ben de okumadım
İlk okuduğum kitabı aşk köpekliktir diGençkene okumuştum. Gençlik başımda dumanken Caddelerde rüzgar aklımda aşk varlı dönemler
İyi bari tek değilmişim
Bizi ortaya alıp dövmek isteyebilirler, birbirimizi kollayalım tamam mı
Çok değer verdiğim bir arkadaşım patasana ve onu tavsiye etmişti. Ahmet Ümit'i ilk ozaman öğrenmiştim. Sonra istanbul tüyapta söyleşisini dinlemiştim. O zaman hayran kalmıştım. Nasıl naif biriBen iyi ki onla başlamamışım o zaman , yoksa okumazdım Ben de İstanbul Hatırası ile başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?