- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.821
Hosbuldum bitanemHoş geldin canımın içi
Bende sizleri çok özledim kuzum. Burası bana mutluluk veriyorHoşgeldin canım, özledik seni
Sen beni sevmesende geldim çünkü ben seni / sizi cok seviyorum.Günaydın kızlar. Korkuyu beklerkeni okuyorum.
HoşgeldinSeni burada görmek güzel Bazen ortak okuma da yapıyoruz. Onlara da katılabilirsin
Kimler gelmişşHeoşgeldin. Bir daha gitme
Heoşgeldiniz.
Kıskanarak takip ettim sizi. Çok güzelsinizGittimiz vakit sizden bol bol destek ve bilgi alırız inşallah.
Çok teşekkür ederim gelicem inşallah artık buralardayımGünaydın kızlar,
Maşallah bu ara baya yeni arkadaşlar katıldı aramıza. inşallah kalıcı olursunuz.
@__Dalida__ seni yeniden görmek çok güzel. arada uğrayabilirsen bu merhabanı görmek isterim
@_Lavin_ haberi olan var mı?? sanırım doğum yaptı bir kaç gündür görünmüyor
Hosbuldum canım.Günaydınlar
Ocak ayına kadar bende alıcam katılıcam size inşallah
Hoşgeldin inşallah tez zamanda sıkıntıların geçer feraha kavuşursun rabbim gönlüne göre versin.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz dilerim kalıcı olursunuz.
Ben yine okuyamadım ama bu haftadan sonra inşallah toparlayacağım.
Çok teşekkür ederim canım benimHerkese MerhabaMutlu günler...
Hoş geldiniz.
Dalida, hoş geldin.Sana aklıma geldikçe dua ediyorum. Rabbim gönlünün muradını versin.
Hoş geldiniz.
ve aleyküm selam NAR, selam getiren sağ olsun.
@_Lavin_ nasılsın? Bebeğini güle güle sağlıkla huzurla büyütmeni dilerim.
Sen beni sevmesende geldim çünkü ben seni / sizi cok seviyorum.
Ama gözler yalan söylemezSen dedin
Pis kız.Ama gözler yalan söylemez
Bu sitede kredi kartindan fazla para cekiliyormus sanirim. Sikayetvar sitesinden bakarsan musteriler sikayetlerini yazmislar. Aradigin kitap sadece o sitede mi var?
MasaAllah , hayirli olsunSelamlar.
Pazartesi günü minik kelebeğim dünyaya geldi. İki bebeyle çok meşgulum tahmin edersiniz.Her şey biraz yoluna girince tekrar aranıza katılacağım
Astoria kirmizi oje tesekkur ederim kizlar. Peki size bir soru 'hangi yayinevi?? ' ben yayinevi ve ceviriye cok titizleniyorum.
Astoria kirmizi oje tesekkur ederim kizlar. Peki size bir soru 'hangi yayinevi?? ' ben yayinevi ve ceviriye cok titizleniyorum.
Ikisini de sevmiştim benAhmet Ümit / Kavim veya başlayıp bıraktığım Melekler ve Şeytanlar mı?okuyan var mı herhangi birini?
Kuzu 9 'dan beri dışardayım şimdi gordum . Hala disardayimgadınnn en sevdiğimm gadınnn oradasın biliyorum.minerva1988
Hangi kitaptiBen de bilmiyorum ya. Daha önceden okumuş birileri varsa belki yardımcı olur. İlya yayınları var, Payel yayınları var, Say yayınları var. İlya sanki daha iyi gibi geldi bana ama bilmiyorum.
Hangi kitapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?