- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.121
Ama gece gece yapılır mı buDeğerlendirecek fasulyen var ise bizim çok yaptığımız bir tarifimiz var, smila :) 7-8 tane patatesi tuzla haşlayıp ez, ayrı bir yerde iki üç avuç fasulyeyi de haşla, iyice pişsin çatalla hafifçe ez çok ezilmeyecek sonra patatesle karıştır. Tencereye üç dört kaşık dolu dolu tereyağı koy erisin ama yanmasın, içine ezilmiş üç dört diş kadar sarmısak koy sonra fasulye patates karışımını ekle, bir iki çevir kapat altını, muhteşem bir lezzettir:)) ben fasulyeleri ayıklayıp, doprayıp çiğden buzluğa atıyorum smila için, kışın hemen her hafta sonu kahvaltımda olur ya da arkadaş toplantılarında beş çayında, çok lezzetlidir.
Mısır ekmeği demeyin ama lütfeeeğğğnnn.Ama gece gece yapılır mı bumısır ekmeği var mı
:)))Mısır ekmeği demeyin ama lütfeeeğğğnnn.
Canım çekti uykum kaçtı.
Kaynanam tavada pek güzel yapar maşallah
Ben de 61Ben batı karadenix eşim doğu karadeniz.
Bizimki 28Ben de 61
Oooo fındık var mı fındıkBizimki 28
Valla ağzım sulandı61 Tonyaaaa
Mısır ekmeği otluuuu:))))
Valla ağzım sulandı
28 in neresindenBizimki 28
:)) arada kaçıyor. Gece olunca yeme isteği çoğalıyor nedense :)Gece gece insanın dengesi bozuluyor, hep bu tarifinden oldu, kitap topiğini yemek topiğine çevirdik, çok utanıyorum şu an:))
Neden bunu yapıyorsunDisipline Girmis BirKadin ATTRAENTE T trustno_1 turşuya doğrayacaksın mısır ekmeğini sıcacık. yanında kuymak. çükelik. çay. guzinede papates. tereyağlı hevlek.
ben gideyim en iyisi.
ben de kendime soruyorum bunuNeden bunu yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?