- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.141
Polemiğe girmemek şartıyla , her tür kitap serbest diye okumuştum sayfanın başındaBurda ıslami kitaplarda okuyabılıyor muyuz?
Kitaplarda tür sınırlaması yok bildiğim kadarıyla ama tabi sayfanın kurucuları daha net bilgi verebilir.Burda ıslami kitaplarda okuyabılıyor muyuz?
ohhh tam güz ayıBen rüyamda görürüm artık misur ekmeğini.Fasulya turşusini, guzinesini.
Neyseki ekimde oradayız.
Bende ilk sayfayı okudum da emin olamadım. Eger okunuyosa bende katılmak istiyorum bu topiğePolemiğe girmemek şartıyla , her tür kitap serbest diye okumuştum sayfanın başında
seviyorum seniPolemiğe girmemek şartıyla , her tür kitap serbest diye okumuştum sayfanın başında
Neden bu mesajıma öyle dedinseviyorum seni
hoşgeldin, umarım kalıcı olursunBende ilk sayfayı okudum da emin olamadım. Eger okunuyosa bende katılmak istiyorum bu topiğe
minnoş bir şekilde açıklama yaptığın içinNeden bu mesajıma öyle dedin
minnoş bir şekilde açıklama yaptığın için
Bence sen de gel.Bende ilk sayfayı okudum da emin olamadım. Eger okunuyosa bende katılmak istiyorum bu topiğe
Hosbuldum :) 2 yasında kızım var onunla okuma saati yapıyoruz ama 2 3 aya bi kızım daha olacak inşaallah onunla da yapabilirimhoşgeldin, umarım kalıcı olursunokuma zevki konusunda rengarenk bir topiğiz. renklerimizi de birbirimize bulaştırıyoruz. kimse kitaplar üzerinden birbiriyle tartışmıyor o yüzden tür konusunda sıkıntı yaşamıyoruz.
He söylediğimin tersi oldu dimi
Ben de seni severim..
Bence sen de gel.
Hatta senin tavsiyelerini bizzat bekleyeceğim.
D&r indiriminden musab b.umeyr ve bülbülün kırk şarkısını sipariş verdşm bekliyorum.
Hoşgeldiniz o zaman :)Bende ilk sayfayı okudum da emin olamadım. Eger okunuyosa bende katılmak istiyorum bu topiğe
Suan fıkhu's sire diye bi kitap okuyorum guraba yayınları Ahmed feridBence sen de gel.
Hatta senin tavsiyelerini bizzat bekleyeceğim.
D&r indiriminden musab b.umeyr ve bülbülün kırk şarkısını sipariş verdşm bekliyorum.
yaaaaHosbuldum :) 2 yasında kızım var onunla okuma saati yapıyoruz ama 2 3 aya bi kızım daha olacak inşaallah onunla da yapabilirim
ilk sayfada yapılması gerekenler yazıyor. bildirim topiğine kitapları bitirdikçe yazmayı unutmayın ki baykuş olunSuan fıkhu's sire diye bi kitap okuyorum guraba yayınları Ahmed ferid
kitaplarını ben de çok şey edemiyorum ama diziYa ben bu Sherlock'u bitiremicem galibadiziden sonra kitap hiç zevk vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?