- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.161
Dimi..kitaplarını ben de çok şey edemiyorum ama diziben
tam adapte olamadım senin sevdiğin türlere ama merak ediyorum sevdiğin tarzıDimi..
yani şunu kıvrana kıvrana okuyana kadar bi kitap bitirirdim
Bugün pek okuyamadım ama 78.sayfadayım. Eğlenceli, mizah dolu bir kitap. Şimdilik severek okuyorum. Bakalım sonu nereye varacakOğullar ve Rencide Ruhlar'ı yakın zamanda okudum harikadır umarım sen de seversin
Ben en çok araştırma inceleme ve polisiye seviyorumtam adapte olamadım senin sevdiğin türlere ama merak ediyorum sevdiğin tarzı
50 küsür kitabım var. liste hazırladım ama alamıyorum. yerim bile kalmadı kitaplıkta düşün
kapkaranlık ormanda kitabını okudun mu?Ben en çok araştırma inceleme ve polisiye seviyorum
çıkarken götürmen sorun olmuyor değil mi? oluyorsa biz gümrük memurlarını lafa tutalım sen kitapları geçirYa ben bu topiği çok seviyorum
Yakında Türkiye'ye geleceğim inşallah, 18 kitap içeren bir liste yaptım kitapyurdunda sepetime ekledim. Heyecan dorukta
Chris Culver-Manastır
Marc GoodMan - Geleceğin Suçları
Ramazan Kurtoğlu - Küresel Para Savaşları ve Nörofinans
Hakan Yılmaz Çebi - İsrailin Gizli Planı
Ali Kuzu -Mit mossad cia gladio
Ahmet Ümit- Kavim ve Elveda Güzel vatanım
Adam Fawer - olasılıksız
İskender Pala- Od
Michael Bennet- Duyguları Becermek
Şimdilik bunlar var
Farkettim ki pek polisiyem kalmamış
bir civciv annesi
Yeni kitap alma heyecanı çok güzel değil miYa ben bu topiği çok seviyorum
Yakında Türkiye'ye geleceğim inşallah, 18 kitap içeren bir liste yaptım kitapyurdunda sepetime ekledim. Heyecan dorukta
benim henüz kitaplığım yok, eski kitaplarımı hep verdim. Artık vermiyorum. Ama kitaplık şart oldu , önümüzdeki ay inşallah..50 küsür kitabım var. liste hazırladım ama alamıyorum. yerim bile kalmadı kitaplıkta düşün
kapkaranlık ormanda kitabını okudun mu?
Ne olmuşolasılıksız
Yeni kitap alma heyecanı çok güzel değil mi
benim henüz kitaplığım yok, eski kitaplarımı hep verdim. Artık vermiyorum. Ama kitaplık şart oldu , önümüzdeki ay inşallah..
çoooook güzelNe olmuş
çıkarken götürmen sorun olmuyor değil mi? oluyorsa biz gümrük memurlarını lafa tutalım sen kitapları geçir
Yok sorun olmuyor Allah'tan
Gülümsüyorlar beni bir sürü kitabı taşımaya çalışırken görünce
Büyük bir kısmı aaa versene okuyayım diyenlere gitti, herkesi kendim gibi sanıp verdim ama kimse benim gibi geri vermedinasıl verdinnasıl kıydın
Yeni kitap alma heyecanı çok güzel değil mi
benim henüz kitaplığım yok, eski kitaplarımı hep verdim. Artık vermiyorum. Ama kitaplık şart oldu , önümüzdeki ay inşallah..
Hosbuldum :)Hoşgeldiniz o zaman :)
Opeyım hemen :)yaaaanasıl tatlıdır o şimdi annesi. öp benim için de
Okudum zamanla iyice kavrarım inşallahilk sayfada yapılması gerekenler yazıyor. bildirim topiğine kitapları bitirdikçe yazmayı unutmayın ki baykuş olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?