Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Oğullar ve Rencide Ruhlar'ı yakın zamanda okudum harikadır umarım sen de seversin
Bugün pek okuyamadım ama 78.sayfadayım. Eğlenceli, mizah dolu bir kitap. Şimdilik severek okuyorum. Bakalım sonu nereye varacak

Ya ben bu topiği çok seviyorum

Yakında Türkiye'ye geleceğim inşallah, 18 kitap içeren bir liste yaptım kitapyurdunda sepetime ekledim. Heyecan dorukta
çıkarken götürmen sorun olmuyor değil mi? oluyorsa biz gümrük memurlarını lafa tutalım sen kitapları geçir

Chris Culver-Manastır
Marc GoodMan - Geleceğin Suçları
Ramazan Kurtoğlu - Küresel Para Savaşları ve Nörofinans
Hakan Yılmaz Çebi - İsrailin Gizli Planı
Ali Kuzu -Mit mossad cia gladio
Ahmet Ümit- Kavim ve Elveda Güzel vatanım
Adam Fawer - olasılıksız
İskender Pala- Od
Michael Bennet- Duyguları Becermek
Şimdilik bunlar var

Farkettim ki pek polisiyem kalmamış

bir civciv annesi

olasılıksız

Ya ben bu topiği çok seviyorum

Yakında Türkiye'ye geleceğim inşallah, 18 kitap içeren bir liste yaptım kitapyurdunda sepetime ekledim. Heyecan dorukta
Yeni kitap alma heyecanı çok güzel değil mi
50 küsür kitabım var. liste hazırladım ama alamıyorum. yerim bile kalmadı kitaplıkta düşün

kapkaranlık ormanda kitabını okudun mu?
benim henüz kitaplığım yok, eski kitaplarımı hep verdim. Artık vermiyorum. Ama kitaplık şart oldu , önümüzdeki ay inşallah..

nasıl verdin nasıl kıydın
Büyük bir kısmı aaa versene okuyayım diyenlere gitti, herkesi kendim gibi sanıp verdim ama kimse benim gibi geri vermedi ya da kaybetti..
Bazıları da eski zevk , aşk kitapları. Pek önemsemedim açıkçası.
Ama verme işi bitmiştir benim için.sadece bir kuzenim var onla paslaşıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…