Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Devam edeceğim tabi ki, ben de mesleğimi çok seviyorum. Ama şuan çalıştığım yerde hem mutlu değilim hem de mimarlık pek yapmıyorum. Sevdiğim işten uzaklaşmış oluyorum bu sebeple de.
Bikaç ay evde durup sertifika sınavı var bir tane önemli, ona hazırlanacağım. İnşallah sertifikayı alınca da yeniden döneceğim iş hayatına. Uzun süreli evde duramam zaten, Allah da mecbur bırakmasın da sıkılırım.

Daha önce biraz bakmıştım oraya, takas seçenekleri falan vardı, çok da incelemedim açıkçası

Daha önce biraz bakmıştım oraya, takas seçenekleri falan vardı, çok da incelemedim açıkçası

Gizem çok güzel açıklamış. Kütüphanemiz de ki kitaplar için kullanıyoruz genelde. epub falan değil. Takas seçebeğini fark etmedim bile varmıymış:)

inşallah sınavı başarıyla geçersin. insan işini severek yapmalı. öyle olursa daha başarılı olur diye düşünmüşümdür hep

inşallah sınavı başarıyla geçersin. insan işini severek yapmalı. öyle olursa daha başarılı olur diye düşünmüşümdür hep

Mesleğimi çok seviyorum zaten. İnşallah iş konusunda da biraz dinlendikten sonra en güzeli olacaktır benim için. Teşekkürler

Herkese merhaba
Bugün hic okuyamadim. Bu arada hatirlarsiniz anneme vize göndermistik buraya gelmesi icin. Cok sükür vizesi kabul edildi
Allah izin verirse yarin aksam ANNEM burada
Ekim sonuna dogru bizimle beraber Türkiye`ye dönecek. Annem buradayken haliyle gelen giden cok olur. Eskisi gibi cok okuyamayabilirim. Ama arada bir gelir, bildirim yaparim.
Hepinize kucak dolusu sevgiler

amelianın bahsettiği sanal kütüphane, yani kitaplığında mevcut olan kitapları oraya kaydediyorsun, okumak istediklerim diye liste yapabiliyorsun (birbirimize hediye alırken bu bizim çok işimize yarıyor) kitap yorumları okuyup yazabiliyorsun, favorilern, yarım bıraktıkların vs bir sürü şeyi kaydedebiliyorsun
bizler çok seviyoruz

benim de kitap odam var, kocaman kitaplık yaptırdım, koltuk kırlentlerim bile kitap desenli, en sevdiğim odam

ahhh aynı şeyleri yazmışız güzel kıvırcığımla

yaaa çok sevindim annenin vize alabilmesine

Şimdi sizler söyleyince baktım biraz, güzel bir uygulama,üye de oldum ama orada kütüphane oluşturmam imkansız, 800-850 kitabı oraya kaydetmek gözümde büyüdü =))) fikir edinmek için bakarım arada bir =))

Ne güzel
Sakincasi yoksa resim atabilir misin? Cok merak ettim de

goodreads i deneyebilirsin. kitaplarının barkodunu okutarak kısa sürede tamamlarsın hesabını. aynı mantık orda da işliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…