- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.261
yaaa ne güzel bir meslekdaha sonra çalışmayı düşünüyor musun bilmiyorum ama dinlendikten sonra devam edeceksen, umarım iş ortamın çok çok çok iyi bir ortam olur. şimdiki ortamından pek memnun değilsin diye hatırlıyorum
Orası sanal kütüphane, kitap okuma seçeneği yok, birçok kitap olduğu için orada yorumları okuyabiliyoruz ya da merak ettiğimizi listemize ekliyoruz. Bir de tarzını sevdiğimiz üyelerin kitaplığında okuduklarına bakıp fikir edinebiliyoruz, malum her kitaptan ne yazık ki haberimiz olmuyor.
Bizim orayı kullanmamızın bir diğer nedeni de birbirimize hediye almak istediğimizde okumak istediklerinden ona istediğini seçmiş oluyoruz. Kitap günümüz olduğu için bize kolaylık sağlıyor, pişti olmuyoruz.
Ben kitabı elimde seviyorum, okurken notlar alıyorum, bazı yerleri işaretliyorum, bir iki yıl sonra dönüp tekrar okuduğum kitaplar oluyor, kitaplarımdan araştırma notları alıyorum
Kocaman bir kütüphanem var, yıllardır biriktiriyorum
Hayattaki en büyük servetim okuma odam =)
Kitaplarım, denemelerim, yazılar,defterler, şiirler, notlar dolu bir dünyam var
Bu konuda teknolojiyi reddediyorum =)) beynimi ve kalemimi diri tutmaya çalışıyorum o yüzden satın alıyorum kitapları
Daha önce biraz bakmıştım oraya, takas seçenekleri falan vardı, çok da incelemedim açıkçası
Sor tabiki ne istersen:)
Geçen hafta browniler almıştım birsürü onları napcamSor tabiki ne istersen:)
Devam edeceğim tabi ki, ben de mesleğimi çok seviyorum. Ama şuan çalıştığım yerde hem mutlu değilim hem de mimarlık pek yapmıyorum. Sevdiğim işten uzaklaşmış oluyorum bu sebeple de.
Bikaç ay evde durup sertifika sınavı var bir tane önemli, ona hazırlanacağım. İnşallah sertifikayı alınca da yeniden döneceğim iş hayatına. Uzun süreli evde duramam zaten, Allah da mecbur bırakmasın da sıkılırım.
inşallah sınavı başarıyla geçersin. insan işini severek yapmalı. öyle olursa daha başarılı olur diye düşünmüşümdür hep
amelianın bahsettiği sanal kütüphane, yani kitaplığında mevcut olan kitapları oraya kaydediyorsun, okumak istediklerim diye liste yapabiliyorsun (birbirimize hediye alırken bu bizim çok işimize yarıyor) kitap yorumları okuyup yazabiliyorsun, favorilern, yarım bıraktıkların vs bir sürü şeyi kaydedebiliyorsunBen kitabı elimde seviyorum, okurken notlar alıyorum, bazı yerleri işaretliyorum, bir iki yıl sonra dönüp tekrar okuduğum kitaplar oluyor, kitaplarımdan araştırma notları alıyorum
Kocaman bir kütüphanem var, yıllardır biriktiriyorum
Hayattaki en büyük servetim okuma odam =)
Kitaplarım, denemelerim, yazılar,defterler, şiirler, notlar dolu bir dünyam var
Bu konuda teknolojiyi reddediyorum =)) beynimi ve kalemimi diri tutmaya çalışıyorum o yüzden satın alıyorum kitapları
ahhh aynı şeyleri yazmışız güzel kıvırcığımlaOrası sanal kütüphane, kitap okuma seçeneği yok, birçok kitap olduğu için orada yorumları okuyabiliyoruz ya da merak ettiğimizi listemize ekliyoruz. Bir de tarzını sevdiğimiz üyelerin kitaplığında okuduklarına bakıp fikir edinebiliyoruz, malum her kitaptan ne yazık ki haberimiz olmuyor.
Bizim orayı kullanmamızın bir diğer nedeni de birbirimize hediye almak istediğimizde okumak istediklerinden ona istediğini seçmiş oluyoruz. Kitap günümüz olduğu için bize kolaylık sağlıyor, pişti olmuyoruz.
Herkese merhaba
Bugün hic okuyamadim. Bu arada hatirlarsiniz anneme vize göndermistik buraya gelmesi icin. Cok sükür vizesi kabul edildi
Allah izin verirse yarin aksam ANNEM burada
Ekim sonuna dogru bizimle beraber Türkiye`ye dönecek. Annem buradayken haliyle gelen giden cok olur. Eskisi gibi cok okuyamayabilirim. Ama arada bir gelir, bildirim yaparim.
Hepinize kucak dolusu sevgiler
amelianın bahsettiği sanal kütüphane, yani kitaplığında mevcut olan kitapları oraya kaydediyorsun, okumak istediklerim diye liste yapabiliyorsun (birbirimize hediye alırken bu bizim çok işimize yarıyor) kitap yorumları okuyup yazabiliyorsun, favorilern, yarım bıraktıkların vs bir sürü şeyi kaydedebiliyorsun
bizler çok seviyoruz
benim de kitap odam var, kocaman kitaplık yaptırdım, koltuk kırlentlerim bile kitap desenli, en sevdiğim odam
Ne güzelamelianın bahsettiği sanal kütüphane, yani kitaplığında mevcut olan kitapları oraya kaydediyorsun, okumak istediklerim diye liste yapabiliyorsun (birbirimize hediye alırken bu bizim çok işimize yarıyor) kitap yorumları okuyup yazabiliyorsun, favorilern, yarım bıraktıkların vs bir sürü şeyi kaydedebiliyorsun
bizler çok seviyoruz
benim de kitap odam var, kocaman kitaplık yaptırdım, koltuk kırlentlerim bile kitap desenli, en sevdiğim odam
sagol canim benimyaaa çok sevindim annenin vize alabilmesine
Şimdi sizler söyleyince baktım biraz, güzel bir uygulama,üye de oldum ama orada kütüphane oluşturmam imkansız, 800-850 kitabı oraya kaydetmek gözümde büyüdü =))) fikir edinmek için bakarım arada bir =))
şimdilik kırlentleri atayım, kitaplığı da akşam çeker atarım canımNe güzel
Sakincasi yoksa resim atabilir misin? Cok merak ettim de
Mucize diyor ama kullanan arkadaslarim . Çok rahatmışAn itibariyle 13 kilo fazlam var, zaten etine dolgundum yaktı bu hormonlu spiral beni, şimdi beş kilo falan denilince depresyona giriyorum yeminle =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?