Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hepimiz aldık galiba papatyam. Okul için gece kıyafet denedim sonuç kapanmayan düğmeler tartıda 5 kilo fark
Şekersiz beslenme işini kilo için değil sağlık için istiyorum daha çok. Kendimi gerçekten halsiz hissediyorum çok şeker yiyince
Ben güveniyorum kendime. Vercem inşallah. Sabah işe gelmeden sporumu da yaptım. Bir kısmı belki ödemdir diyerek avutuyorum kendimi

maşallah size valla biz nerdeyse ilk günden uyuyakalıyorduk

Tavşan örüyordum ilk gün hediyesi olarak bugün bitirebilirim inşallah, gözüm kitabımda kaldı ama tavşana kızım daha çok sevinecek

ben yaptım 21 gün cidden kendimi her açıdan çok daha iyi hissettim
salınca da çok pis saldım
ama yarın yine başlıcam

Çayı kahveyi şekersiz içerim, süt tozu kullanmam zaten mideme dokunuyor. Peki ben neden şişkoyum
Paketli gıda kullanımı çok ben de. İşyerinde ara öğün olarak mecbur onlardan kullanıyorum. Ofis kalabalık, meyve getirecek olsam kilo ile taşımam lazım
Bi kurtulayım şu işyerinden, evde kendim hazırlayacağım ara öğünleri de. Kesin olarak kesemem şekeri, salça için bile içinde şeker var mı yok mu diye bakıyordu Özge, benim için o çok zor, üşengeç bir insanım Ama paketli gıdaları kesip spora tekrardan başladığım zaman şişko olmam artık umarım

Canım benim baklava onlar ödem değil burda bir tatlıcı var sürekli gömüyorum :)

Merhaba herkese iyi haftalar ...
Öğretmen arkadaşlara Allah kolaylık versin. Yeni dönem hayırlı olsun.
Grange ve Dan Brown hiç okumamış biri olarak kendimden utanıyorum şuan
Neden bilmiyorum ama her ikisinden de gözüm korkuyor
Ben de.
Filozof__Prenses çok güzel okuyorsun şu sıralar. Gözümden kaçıyor sanma
Amelia sağ ol. Okurken hep sen ve loliss aklıma geliyorsunuz.
senin "başlayınca zor da olsa biraz (50 sayfa - 100 sayfa) oku, ara verince insanın canı okumak istemiyor. " demen
loliss'in de "gunde en az 50 sayfa oku" diye tavsiye vermesi
Aaa! Hangi kitap o? bak birden soğudum
Merhabalar :)
Topiği yeni keşfettim, ben de aranıza katılabilir miyim yoksa katılmak için geç mi kaldım ? :)
Aramıza hoş geldiniz.
Rabbim feraha çıkarsın.

Tek bir dünya klasiği saymama ihtimalleri mi daha kötü yoksa kendilerini bu kadar aptal duruma düşürmeyi göze alacak kadar tv ye çıkma meraklısı olmaları mı bilemedim

cesminaz ve donukpudra
aramıza hoş geldiniz.
Çevrenizde kütüphane varsa oradan da alıp okuyabilirsiniz. Ben de çoğu zaman öyle yapıyorum.

Ya tamamen kesmem ben de en azından kilo kilo yemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…