- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.221
Şekersiz beslenme işini kilo için değil sağlık için istiyorum daha çok. Kendimi gerçekten halsiz hissediyorum çok şeker yiyinceHepimiz aldık galiba papatyam. Okul için gece kıyafet denedim sonuç kapanmayan düğmeler tartıda 5 kilo fark
maşallah size valla biz nerdeyse ilk günden uyuyakalıyordukGünaydınlar, iyi haftalar
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun
Düzenli hayata başlıyoruz artık sabah 6 da kalktık oğlan 6:40 da servise çıktı okulları yıkılıyor başka bir okula taşındılar okul küçük olduğu için mecburen ikili öğretim oldu. Kızın ki aynı devam bakalım.
Sabah ben başlarına gitmeden kalktılar yavrucuklar özlemişler okullarını.
Bu arada hafta sonu pek okuyamadım Yörünge Sf 95 deyim.
ben de yarın başlıcam, sabah cezerye yedimKuzu bugün başlıyorum yine yeniden sıfır şekere
ben yaptım 21 gün cidden kendimi her açıdan çok daha iyi hissettimŞekersiz beslenme işini kilo için değil sağlık için istiyorum daha çok. Kendimi gerçekten halsiz hissediyorum çok şeker yiyince
Ben güveniyorum kendime. Vercem inşallah. Sabah işe gelmeden sporumu da yaptım. Bir kısmı belki ödemdir diyerek avutuyorum kendimi
ay ne demek almamak istememek tabi ki gelebilirsin.Neden kımse benı gormuyor ? aranıza almak ıstemıyorsunuz sanırım .
Merhaba.Neden kımse benı gormuyor ? aranıza almak ıstemıyorsunuz sanırım .
Ne güzel düşünmüşsün çocukların mutluluğu en güzelimaşallah size valla biz nerdeyse ilk günden uyuyakalıyorduk
Tavşan örüyordum ilk gün hediyesi olarak bugün bitirebilirim inşallah, gözüm kitabımda kaldı ama tavşana kızım daha çok sevinecek
Canım benim baklava onlar ödem değil burda bir tatlıcı var sürekli gömüyorum :)Şekersiz beslenme işini kilo için değil sağlık için istiyorum daha çok. Kendimi gerçekten halsiz hissediyorum çok şeker yiyince
Ben güveniyorum kendime. Vercem inşallah. Sabah işe gelmeden sporumu da yaptım. Bir kısmı belki ödemdir diyerek avutuyorum kendimi
daha oncede yazmıstım cvp veren olmadı o yuzden uzuldum sanırımMerhaba.
Ne bu şiddet bu celal anlayamadım.
Hoşgeldiniz..
çok kalabalık olduğu için gözden kaçmıştırdaha oncede yazmıstım cvp veren olmadı o yuzden uzuldum sanırım
hosbuldum tsk ederım,çok kalabalık olduğu için gözden kaçmıştır
hoş geldin
hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim.daha oncede yazmıstım cvp veren olmadı o yuzden uzuldum sanırım
Ben de.Grange ve Dan Brown hiç okumamış biri olarak kendimden utanıyorum şuan
Neden bilmiyorum ama her ikisinden de gözüm korkuyor
Amelia sağ ol. Okurken hep sen ve
Aaa! Hangi kitap o? bak birden soğudum
ben Grange hic okumadim hangisinden baslayacagimi bilmedigimden biraz da sira gelmedi acikcasi.
Dan Brown okudum ama son okudugum kitabini ayfon ve blekberi reklamiyla doldurdugu icin nefret ettim. Zaten yetenegiyle yeterince para kazandi-kazaniyor bu ac gozluluk niye? Bir daha okumam.
Aramıza hoş geldiniz.Merhabalar :)
Topiği yeni keşfettim, ben de aranıza katılabilir miyim yoksa katılmak için geç mi kaldım ? :)
Rabbim feraha çıkarsın.Arkadaslar cokciddi bir sürec atlatiyorum. 3 hafta belki dahauzun saglik ve cesitlinedenlerle olamayacagim. Ama yanimda 4 kitap goturyorum. Fi. Ci. Pi serisi. Aden ... Ve kürk mantolu madonna.ve elif safak tan birkitap alip da okuyamadiklarimdan
Haftasonlarının en güzel yanı gündüz gezmek
Bu tip röportajlarda özellikle bu şekilde cevap vermelerini istiyorlarmış.
İstedikleri cevapları vermeyince yapmıyorlarmış.
Birinden duymuştum. Röportajı yapan kişi "ben sana böyle böyle soracağım. Sen de bu şekilde cevap vereceksin" diye karşı tarafı şartlandırıyormuş.
Tek bir dünya klasiği saymama ihtimalleri mi daha kötü yoksa kendilerini bu kadar aptal duruma düşürmeyi göze alacak kadar tv ye çıkma meraklısı olmaları mı bilemedim
cesminaz ve donukpudraYani ekrana cikmak icin bilgisiz ya da salak gibi gorunmek istemek ne derece mantikli ve saglikli bir karar orasi da ayri tartisma konusu.
Fakat bu tip insanlar da azimsanamayacak kadar cok ulkemizde ne yazik ki. (Kitap okumayan ya da klasikleri bilmeyen)
aramıza hoş geldiniz.Merhabalar ben bu grubu yeni gördüm bende bir kitapseverim.Okurum ama bıraktım bu aralar
Maddi durumdan ve uzak oldugu için kitap alamadım çevremde de okuyan yok ama almayı düşünüyorum bu ay.
Tavsiye beklerim.
Aşk romanı tarzında değil daha hayatın içinden kitapları okumayı seviyorum sürükleyici olunca tadına doyum olmuyor.
Kitap alamadıgım zamn bir site vardı tabletten o rdaki kitapları okuyorum.
tesekkur ederım .. Piruze Şamda bır turk gelın i okuyorum dunden berı 300 sayfaya geldım hıkayesı cok guzel ve akıcı okumadıysanız tavsıye ederımhoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim.
Ya tamamen kesmem ben de en azından kilo kilo yemem :)Çayı kahveyi şekersiz içerim, süt tozu kullanmam zaten mideme dokunuyor. Peki ben neden şişkoyum
Paketli gıda kullanımı çok ben de. İşyerinde ara öğün olarak mecbur onlardan kullanıyorum. Ofis kalabalık, meyve getirecek olsam kilo ile taşımam lazım
Bi kurtulayım şu işyerinden, evde kendim hazırlayacağım ara öğünleri de. Kesin olarak kesemem şekeri, salça için bile içinde şeker var mı yok mu diye bakıyordu Özge, benim için o çok zor, üşengeç bir insanımAma paketli gıdaları kesip spora tekrardan başladığım zaman şişko olmam artık umarım
Ya tamamen kesmem ben de en azından kilo kilo yemem :)
Sen 5 kilo alsan da belli olmamıştır o, çırpı bacak bişeysin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?