Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kendime armağan ettiğim yeni cicilerim geldi.

Şermin Çarkacı - Oyuncu Anne
Daniel Keyes - Algernon'a Çiçekler
Yuval Noah Harari - Homo Deus Yarının Kısa bir Tarihi

Ders çalışmaya başladığım için okuma saatlerimi azalttım. Daha yavaş okuyacağım için öyküden kopmamak için bunları seçtim. Hiç okumamamdan iyidir. :)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş.

65 kitaplık bir listem oldu
Evde henüz okumadığım en 15 kitabım var
Ve halen kitap listeme ilave ediyorum, geldiğim ilk gün demiştim batıracaksınız beni diye =))
Okumak kadar kitap almayı da seviyorum ya =))

o kargonun eline ulaştığı muhteşem an

65 kitaplık bir listem oldu
Evde henüz okumadığım en 15 kitabım var
Ve halen kitap listeme ilave ediyorum, geldiğim ilk gün demiştim batıracaksınız beni diye =))
Okumak kadar kitap almayı da seviyorum ya =))
Vikitap kullanıyor musun canım? Bir çoğumuz o siteyi kullanıyor. Kitaplığımda var, Okudum, Okumak istiyorum gibi çok seçeneği mevcut:)

An itibariyle 13 kilo fazlam var, zaten etine dolgundum yaktı bu hormonlu spiral beni, şimdi beş kilo falan denilince depresyona giriyorum yeminle =)))

Zaten fazlalığım vardı, bir de evlendim doğum kontrol hapı, akşam otururken atıştırmalar derken +10'da öyle yüklendi üstüme. Şuan tam olarak kaç kilo fazlam var saymıyorum bereketi kaçmasın diye
Hayatımı düzene sokmak bu işe adam akıllı el atmak için de işten çıkacağım zamanı bekliyorum işte

mutlaka söylemişsindir ama ben unuttum. mesleğin neydi acaba

Vikitap kullanıyor musun canım? Bir çoğumuz o siteyi kullanıyor. Kitaplığımda var, Okudum, Okumak istiyorum gibi çok seçeneği mevcut:)

Ben kitabı elimde seviyorum, okurken notlar alıyorum, bazı yerleri işaretliyorum, bir iki yıl sonra dönüp tekrar okuduğum kitaplar oluyor, kitaplarımdan araştırma notları alıyorum
Kocaman bir kütüphanem var, yıllardır biriktiriyorum
Hayattaki en büyük servetim okuma odam =)
Kitaplarım, denemelerim, yazılar,defterler, şiirler, notlar dolu bir dünyam var
Bu konuda teknolojiyi reddediyorum =)) beynimi ve kalemimi diri tutmaya çalışıyorum o yüzden satın alıyorum kitapları

Bir türlü motive olamıyorum bu konuda, biraz dikkat etsem hemen veriyorum ama nedense hiç içimden gelmiyor, biraz depresifim sanırım bu konuda

mutlaka söylemişsindir ama ben unuttum. mesleğin neydi acaba

Mimarım ben

Bir türlü motive olamıyorum bu konuda, biraz dikkat etsem hemen veriyorum ama nedense hiç içimden gelmiyor, biraz depresifim sanırım bu konuda

Al benden de o kadar
İnsanın canı istemeyince de uğraştığı boşuna gidiyor, ondan bu aralar düşünmüyorum hiç. Abartmıyorum sadece mümkün olduğu kadar. Evde olacağım sürede ayar çekeceğim diyorum.

En güzeli, yiyende ölüyor yemeyen de =)) bu yaştan sonra manken olacak halimde yok =)))

Orası sanal kütüphane, kitap okuma seçeneği yok, birçok kitap olduğu için orada yorumları okuyabiliyoruz ya da merak ettiğimizi listemize ekliyoruz. Bir de tarzını sevdiğimiz üyelerin kitaplığında okuduklarına bakıp fikir edinebiliyoruz, malum her kitaptan ne yazık ki haberimiz olmuyor.
Bizim orayı kullanmamızın bir diğer nedeni de birbirimize hediye almak istediğimizde okumak istediklerinden ona istediğini seçmiş oluyoruz. Kitap günümüz olduğu için bize kolaylık sağlıyor, pişti olmuyoruz.

tıpkı senin gibi bir ablam (öz değil ama ben öyle çok seviyorum) var. notlar alır, post it yapıştırır, altını çizer... kitaplarına verdiği emeğe hayranım. bana onu hatırlatıyorsun

yaaa ne güzel bir meslek daha sonra çalışmayı düşünüyor musun bilmiyorum ama dinlendikten sonra devam edeceksen, umarım iş ortamın çok çok çok iyi bir ortam olur. şimdiki ortamından pek memnun değilsin diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…