- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.241
Aynenn, onun bacaklardan istiyorumm ben de
Üst tarafımı vericem ben sanaAynenn, onun bacaklardan istiyorumm ben de
Benim bacaklardan onunki gibi 4 bacak çıkar, hala gelmiş kilo aldım da bilmem ne
Üst tarafımı vericem ben sana
Benim bacaklardan onunki gibi 4 bacak çıkar, hala gelmiş kilo aldım da bilmem ne
65 kitaplık bir listem oldu
Evde henüz okumadığım en 15 kitabım var
Ve halen kitap listeme ilave ediyorum, geldiğim ilk gün demiştim batıracaksınız beni diye =))
Okumak kadar kitap almayı da seviyorum ya =))
Vikitap kullanıyor musun canım? Bir çoğumuz o siteyi kullanıyor. Kitaplığımda var, Okudum, Okumak istiyorum gibi çok seçeneği mevcut:)65 kitaplık bir listem oldu
Evde henüz okumadığım en 15 kitabım var
Ve halen kitap listeme ilave ediyorum, geldiğim ilk gün demiştim batıracaksınız beni diye =))
Okumak kadar kitap almayı da seviyorum ya =))
Hosbuldum :)tabi ki okuyabiliyorsun, her tür kitaba kapımız açık
sadece dini, siyasi kitaplar biraz tartışmaya açık oldukları için tartışmaya girmekten kaçınıyoruz o kadar
hoş geldin
An itibariyle 13 kilo fazlam var, zaten etine dolgundum yaktı bu hormonlu spiral beni, şimdi beş kilo falan denilince depresyona giriyorum yeminle =)))
Zaten fazlalığım vardı, bir de evlendim doğum kontrol hapı, akşam otururken atıştırmalar derken +10'da öyle yüklendi üstüme. Şuan tam olarak kaç kilo fazlam var saymıyorum bereketi kaçmasın diye
Hayatımı düzene sokmak bu işe adam akıllı el atmak için de işten çıkacağım zamanı bekliyorum işte
Vikitap kullanıyor musun canım? Bir çoğumuz o siteyi kullanıyor. Kitaplığımda var, Okudum, Okumak istiyorum gibi çok seçeneği mevcut:)
Zaten fazlalığım vardı, bir de evlendim doğum kontrol hapı, akşam otururken atıştırmalar derken +10'da öyle yüklendi üstüme. Şuan tam olarak kaç kilo fazlam var saymıyorum bereketi kaçmasın diye
Hayatımı düzene sokmak bu işe adam akıllı el atmak için de işten çıkacağım zamanı bekliyorum işte
mutlaka söylemişsindir ama ben unuttum. mesleğin neydi acaba
Bir türlü motive olamıyorum bu konuda, biraz dikkat etsem hemen veriyorum ama nedense hiç içimden gelmiyor, biraz depresifim sanırım bu konuda
Mimarım ben
Al benden de o kadar
İnsanın canı istemeyince de uğraştığı boşuna gidiyor, ondan bu aralar düşünmüyorum hiç. Abartmıyorum sadece mümkün olduğu kadar. Evde olacağım sürede ayar çekeceğim diyorum.
Ben kitabı elimde seviyorum, okurken notlar alıyorum, bazı yerleri işaretliyorum, bir iki yıl sonra dönüp tekrar okuduğum kitaplar oluyor, kitaplarımdan araştırma notları alıyorum
Kocaman bir kütüphanem var, yıllardır biriktiriyorum
Hayattaki en büyük servetim okuma odam =)
Kitaplarım, denemelerim, yazılar,defterler, şiirler, notlar dolu bir dünyam var
Bu konuda teknolojiyi reddediyorum =)) beynimi ve kalemimi diri tutmaya çalışıyorum o yüzden satın alıyorum kitapları
En güzeli, yiyende ölüyor yemeyen de =)) bu yaştan sonra manken olacak halimde yok =)))
Ben kitabı elimde seviyorum, okurken notlar alıyorum, bazı yerleri işaretliyorum, bir iki yıl sonra dönüp tekrar okuduğum kitaplar oluyor, kitaplarımdan araştırma notları alıyorum
Kocaman bir kütüphanem var, yıllardır biriktiriyorum
Hayattaki en büyük servetim okuma odam =)
Kitaplarım, denemelerim, yazılar,defterler, şiirler, notlar dolu bir dünyam var
Bu konuda teknolojiyi reddediyorum =)) beynimi ve kalemimi diri tutmaya çalışıyorum o yüzden satın alıyorum kitapları
Mimarım ben
Al benden de o kadar
İnsanın canı istemeyince de uğraştığı boşuna gidiyor, ondan bu aralar düşünmüyorum hiç. Abartmıyorum sadece mümkün olduğu kadar. Evde olacağım sürede ayar çekeceğim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?