Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de kitap odası istiyorum bana ne yaaa

Mucize diyor ama kullanan arkadaslarim . Çok rahatmış

Rahatlığına rahat ama ben mevcuttaki bütün yan etkilerini yaşıyorum, 13 kilo aldım takıldığından beri ve diyetisyen dahil hiç kimse önüne geçemedi, cildim inanılmaz derecede bozuldu, regly dönemleri baş ağrılarım oluyor, yaşam kalitemi ciddi anlamda düşürdü, mecburiyetim olmasa bir dakika taşımam

Spor yapin, abur cuburu ve beyaz un ve turevlerini kesin bitti gitti. Abur cubur diyince akliniza sadece cikiletta, kek cips gelmesin fazla ve yanlis zamanda yenen meyve vs de abur cubura girer.
hayatin_anlami annene kavusacagina cok seviindim. Mutlu gunler gecirin insallah.
Bu arada ben vikitaptan uyelik alip unutmusum. Ben de mi badlasam kullanmaya acep.

_Sitare_ ben hatirliyorum sizi hatta hosgeldin yazdim diye hatirliyorum ama belki dikkatten kacti mesajlar arasinda. Bu kadar alingan olmamanizi tavsiye ederim. Tanimadigimiz birini neden istemeyelim. Oyle olsa bu platform kullanilmaz whatsap grubu falan olusturulurdu. Daimi olmanizi dilerim. Umarim cok keyif alirsiniz cunku gercekten bu topik bir harika

Alınganlık degıl aslında bırkere son zamanda okudugum kıtapları yazdım bugunde yazmıstım cevap alamayınca uzuldum acıkcası , watsaap grubu konusunda hakkınız var evet , burada cok eskı uyelerdenım sımdıkı kayıt tarıhım yanıltmasın bazen ıstenmeme gbı durumlar da olabılıyor bu nedenle dusundum.

işine karışmak gibi olmasın ama bu kadar zarar veren bir şey ise başka korunma yöntemlerini deneseniz daha iyi olmaz mı?

ben tüp bebek sürecindeyim almadığım hormon kalmadı.. Allah nasip eder de bebek faslını kapatabilirsem doğum kontrol hapı bile kullanmıcam, mahfolduğumu hissediyorum

Filozof__Prenses ben Kayip Sembol' de karsilasmistim ama diger kitaplarinda da yapiyordur bence.
Kucuk tepkisel bir tavsan olarak daglara küserim. Dan Brown' i da boykot ettim o kitaptan sonra.
O halde okumayacağım ben de... ( zaten okumak istediğim milyon tane kitap arasında senelerdir sıra gelmiyor ona, bu vesile ile kökten sildim. ) Şu anda Dan Brown un halini düşünemiyorum. eminim aşırı üzgündür.

bir cam, porselen firmasına da böyle tavşan dağa küsmüş misali tepki verdim ben; almıyorum! tüketim çılgınlığını özendiren reklamlarından ötürü...
kimse bilmese de ben biliyorum. tarafım belli olsun.

denizyıldızı hikayesini çok severim bu ve tersi konularda

hayatin_anlami annenin geliyor olmasına sevindim. gözün aydın.

Kilo konusunda konusan arkadaslar var tek tek alinti yapamadim biz bu konuda esimle sunlari yapiyoruz
1. Eve nerdeyse hic ekmek girmiyor girersede tam bugday unlu falan
2. Yemek yedikten 1 saat sonraya kadar asla su tuketmiyoruz ki yiyeceklerin uzerinde kalip vucut cekmesin odem yapmasin diye
3. Sabah kalkinca icine limon sikilmis su iciyoruz ve yarim saat falan bisi yemiyoruz hem vitamin kazaniyoruz hemde metabolizmayi calistirdigi icin sindirimi kolaylastiriyoruz
4. Bakliyatlari pisirerek degil cimlendirerek yiyoruz enzimlerini oldurmuyoruz ki hucrelerimiz daha kolay yenilensin
5. Tek cesit yemek yemeye calisiyoruz buda soyle oluyor tek ogunde hem corba hem pilav hem sulu yemek ve et yemek yerine sadece birini tercih ediyoruz. Eger yedigimiz yemek hafifse 1 saat sonra yeni birsey yiyebilirsin ama agir bi yemekse 3 saate kadar bisi yemiyosun
6. Ambalajli urunleri cok tercih etmemeye calisiyoruz ama cikolata dondurma tarzi seyleri bu beslenme sekliyle cok tuketiyoruz
Aslina bakinca ben kilo degil de biraz saglik icin boyle besleniyorum biraz karisik geliyor en basta ama kolay aslinda :) :)

Fikhus sire kitabini okuyorum 154.sf

Canım ya sağolasın ama ben doğum kontrolü için kullanmıyorum, çocuğum olmuyor zaten. Kanama kontrolü için kullanıyorum, aşırı kanamalarımı kesmesi için taktılar

Ben bunu bilmiyordum. Çok sık tüketmem çayda da kahvede de . Sadece sabah kahvaltı çayını şekersiz içemiyorum
En güzeli diziydi kitaplarını önce okumuştum ben ama Bence okumalısın
Keşke ben de öyle yapsaydım. Yok kararlıyım bitireceğim, bundan sonra yarım kitap bırakmak yok :)
bir daha asla vermem..

Kızlar instagramı bookstagram olarak kullanan var mı?
Varsa takip etmek isterim.
Benim var.
Çok aktif kullanmasamda bazen okuduğum kitaplar hakkında düşüncelerimi yorumlarımı ekliyorum. Güzel oluyor.

Hosbuldum :) 2 yasında kızım var onunla okuma saati yapıyoruz ama 2 3 aya bi kızım daha olacak inşaallah onunla da yapabilirim
Benim hayallerimden bir tanesi bu ailemle birlikte tatlı tatlı kitap okumak. İnşallah Rabbim nasip eder

Hepimiz aldık galiba papatyam. Okul için gece kıyafet denedim sonuç kapanmayan düğmeler tartıda 5 kilo fark
Alışveriş yapmam lazım cesaret edemiyorum o yüzden ben de

Allah'ım nasıl özlemişim okulu, okulda olmayı anlatamam. İnşallah sorunsuz ve başarılı bir eğitim yılı olur herkes için
İnşallah :) benim ilk günümdü öğrencilerle birlikte oln okulda bugün. Okul dediğin içinde koşturan, cıvıldayan çocuklarla anlam kazanıyor öyle güzel oluyor. Başımdan damla damla ter akmasına neden olan sıcağa rağmen son zil çaldığında hala enerjik ve mutlu hissediyordum. Yorgunluğu bile tatlı

maşallah size valla biz nerdeyse ilk günden uyuyakalıyorduk

Tavşan örüyordum ilk gün hediyesi olarak bugün bitirebilirim inşallah, gözüm kitabımda kaldı ama tavşana kızım daha çok sevinecek
Tavşanı nasıl örüyorsunn ben çok severim tavşan

Neden kımse benı gormuyor ? aranıza almak ıstemıyorsunuz sanırım .
Hoş geldinnnn :) mesaj yoğunluğundan olmuştur diye tahmin ediyorumm

65 kitaplık bir listem oldu
Evde henüz okumadığım en 15 kitabım var
Ve halen kitap listeme ilave ediyorum, geldiğim ilk gün demiştim batıracaksınız beni diye =))
Okumak kadar kitap almayı da seviyorum ya =))
Çok özendim ben de saymak istiyorum kitaplarımı. Bir koli dolusu okunacak kitabım var onlar bitmeden yenisini almamaya çalışıyorum.
Vikitap kullanıyor musun canım? Bir çoğumuz o siteyi kullanıyor. Kitaplığımda var, Okudum, Okumak istiyorum gibi çok seçeneği mevcut:)
Burda görüp vikitapa bakmıştım ben beğenmiştim de ama mobil uygulaması yok sanırım bilgisayar pek kullanmıyorum o yüzden goodreads mobil uygulamayı deniyorum. Tek sıkıntı yorumlarını okumak istediğimde çeviri kitapların yorumlarının çoğunun yabancı dilde olması. Bir şey alırken, seçerken de hep bakarım daha önce deneyen kullanan olmuş mu diye.

Selamlar herkese
Gelemiyorum birkaç gündür.Geçmişi okuyamadım.
Eylül ayını 1 kitapla bitirecektim neredeyse ama bugün 2. Kitaba başladım.Dedemin Bakkalı 34 teyim.
Yarına bitebilir o kitap çok akıcı

Gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindimm

Eki Görüntüle 2046000 hayatin_anlami bu da benim canım kütüphanem
Yatay olablar okunmayı bekleyenler
Dağınıklık için de özür
Çok güzel zorunlu hizmet dönüşü ben de okuma odası yapmak istiyorum. Uzun süreli kalacağımız bir yere gidince..

Kızlar instagramı bookstagram olarak kullanan var mı?
Varsa takip etmek isterim.
Benim var.
Çok aktif kullanmasamda bazen okuduğum kitaplar hakkında düşüncelerimi yorumlarımı ekliyorum. Güzel oluyor.

Bookstagram hesabım yok ama bookstagram hesaplarını takip ediyorum canım seninkini de etmek isterim o yüzden
Kitaplar hakkında bir şey yazmaya niyet ettiğimde düşüncelerimi toparlayamıyorum, çok kötü bir yorumcuyum o yüzden olmaması da yoksa beni kimse tutamazdı bunun dışında

İki gündür okumadım bugün kesinlikle devam edeceğim Rüyaların Yorumu'na.

Yeni gelen arkadaşlr hoş geldiniz.

+++
Bilgisayarımda öğrenciler için kitap öneri listesi diye bir şey bUldum. Muhtemelen geçen sene facebooktaki öğretmen sayfalarından indirmişimdir. Hala ilgilenen olursa bilgisayardan giriş yapıp listeyi paylaşabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…