- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.281
Ben de kitap odası istiyorum bana ne yaaaamelianın bahsettiği sanal kütüphane, yani kitaplığında mevcut olan kitapları oraya kaydediyorsun, okumak istediklerim diye liste yapabiliyorsun (birbirimize hediye alırken bu bizim çok işimize yarıyor) kitap yorumları okuyup yazabiliyorsun, favorilern, yarım bıraktıkların vs bir sürü şeyi kaydedebiliyorsun
bizler çok seviyoruz
benim de kitap odam var, kocaman kitaplık yaptırdım, koltuk kırlentlerim bile kitap desenli, en sevdiğim odam
ahhh aynı şeyleri yazmışız güzel kıvırcığımla
Mucize diyor ama kullanan arkadaslarim . Çok rahatmış
Alınganlık degıl aslında bırkere son zamanda okudugum kıtapları yazdım bugunde yazmıstım cevap alamayınca uzuldum acıkcası , watsaap grubu konusunda hakkınız var evet , burada cok eskı uyelerdenım sımdıkı kayıt tarıhım yanıltmasın bazen ıstenmeme gbı durumlar da olabılıyor bu nedenle dusundum.Spor yapin, abur cuburu ve beyaz un ve turevlerini kesin bitti gitti. Abur cubur diyince akliniza sadece cikiletta, kek cips gelmesin fazla ve yanlis zamanda yenen meyve vs de abur cubura girer.
hayatin_anlami annene kavusacagina cok seviindim. Mutlu gunler gecirin insallah.
Bu arada ben vikitaptan uyelik alip unutmusum. Ben de mi badlasam kullanmaya acep.
_Sitare_ ben hatirliyorum sizi hatta hosgeldin yazdim diye hatirliyorum ama belki dikkatten kacti mesajlar arasinda. Bu kadar alingan olmamanizi tavsiye ederim. Tanimadigimiz birini neden istemeyelim. Oyle olsa bu platform kullanilmaz whatsap grubu falan olusturulurdu. Daimi olmanizi dilerim. Umarim cok keyif alirsiniz cunku gercekten bu topik bir harika
işine karışmak gibi olmasın ama bu kadar zarar veren bir şey ise başka korunma yöntemlerini deneseniz daha iyi olmaz mı?Rahatlığına rahat ama ben mevcuttaki bütün yan etkilerini yaşıyorum, 13 kilo aldım takıldığından beri ve diyetisyen dahil hiç kimse önüne geçemedi, cildim inanılmaz derecede bozuldu, regly dönemleri baş ağrılarım oluyor, yaşam kalitemi ciddi anlamda düşürdü, mecburiyetim olmasa bir dakika taşımam
O halde okumayacağım ben de...Filozof__Prenses ben Kayip Sembol' de karsilasmistim ama diger kitaplarinda da yapiyordur bence.
Kucuk tepkisel bir tavsan olarak daglara küserim. Dan Brown' i da boykot ettim o kitaptan sonra.
işine karışmak gibi olmasın ama bu kadar zarar veren bir şey ise başka korunma yöntemlerini deneseniz daha iyi olmaz mı?
ben tüp bebek sürecindeyim almadığım hormon kalmadı.. Allah nasip eder de bebek faslını kapatabilirsem doğum kontrol hapı bile kullanmıcam, mahfolduğumu hissediyorum
Ben bunu bilmiyordum. Çok sık tüketmem çayda da kahvede de . Sadece sabah kahvaltı çayını şekersiz içemiyorumŞeker bir tür bağımlılık yapıyor beyinde kokainle aynı etkiyi yaratıyor yani buda vücutta halsizlik , yorgunluk yaratıyor tabi verdiği zararlardan birkaçı bu vücut şekerden arininca daha dinç oluyor ve daha az uyku yetiyor haliyle:)
Keşke ben de öyle yapsaydım. Yok kararlıyım bitireceğim, bundan sonra yarım kitap bırakmak yok :)En güzeli diziydi kitaplarını önce okumuştum ben ama Bence okumalısın
bir daha asla vermem..yorumuna saglik okuyasim geldi
Ben de Ruh Adam' i okumustum begenmistim aslinda ama baska kitabini henuz okumadim.
ohh ben de deneyeyim
nasil kiydin, yaban ellere verdin. Kitap odunc alan getirmez ki. Bu hayatin bir kurali. Ben de yillardir kitap osunc vermiyordum gecen isyerinden bir cocuk istedi kiyamadim verdim ama gozden cikararak, bir ay icinde getirmezse yenisini alacagim.
Selam kizlar,
Ogretmen arkadaslara bol saygili ve "dolu dolu" mufredata ragmen ogrencilerin beyinlerini calistirdiklari bir yil dilerim. Isiniz cok zor Allah yardimciniz olsun.
Yeni kitabim Baldiri Ciplak Hayirseverler ingiliz isci sinifinin hayatini anlatiyor.
Anladım canım çok çok geçmiş olsun inşallahCanım ya sağolasın ama ben doğum kontrolü için kullanmıyorum, çocuğum olmuyor zaten. Kanama kontrolü için kullanıyorum, aşırı kanamalarımı kesmesi için taktılar
Benim hayallerimden bir tanesi bu ailemle birlikte tatlı tatlı kitap okumak. İnşallah Rabbim nasip ederHosbuldum :) 2 yasında kızım var onunla okuma saati yapıyoruz ama 2 3 aya bi kızım daha olacak inşaallah onunla da yapabilirim
Alışveriş yapmam lazım cesaret edemiyorum o yüzden ben deHepimiz aldık galiba papatyam. Okul için gece kıyafet denedim sonuç kapanmayan düğmeler tartıda 5 kilo fark
İnşallah :) benim ilk günümdü öğrencilerle birlikte oln okulda bugün. Okul dediğin içinde koşturan, cıvıldayan çocuklarla anlam kazanıyor öyle güzel oluyor. Başımdan damla damla ter akmasına neden olan sıcağa rağmen son zil çaldığında hala enerjik ve mutlu hissediyordum. Yorgunluğu bile tatlıAllah'ım nasıl özlemişim okulu, okulda olmayı anlatamam. İnşallah sorunsuz ve başarılı bir eğitim yılı olur herkes için
Tavşanı nasıl örüyorsunn ben çok severim tavşanmaşallah size valla biz nerdeyse ilk günden uyuyakalıyorduk
Tavşan örüyordum ilk gün hediyesi olarak bugün bitirebilirim inşallah, gözüm kitabımda kaldı ama tavşana kızım daha çok sevinecek
Hoş geldinnnn :) mesaj yoğunluğundan olmuştur diye tahmin ediyorummNeden kımse benı gormuyor ? aranıza almak ıstemıyorsunuz sanırım .
Çok özendim ben de saymak istiyorum kitaplarımı. Bir koli dolusu okunacak kitabım var onlar bitmeden yenisini almamaya çalışıyorum.65 kitaplık bir listem oldu
Evde henüz okumadığım en 15 kitabım var
Ve halen kitap listeme ilave ediyorum, geldiğim ilk gün demiştim batıracaksınız beni diye =))
Okumak kadar kitap almayı da seviyorum ya =))
Burda görüp vikitapa bakmıştım ben beğenmiştim de ama mobil uygulaması yok sanırımVikitap kullanıyor musun canım? Bir çoğumuz o siteyi kullanıyor. Kitaplığımda var, Okudum, Okumak istiyorum gibi çok seçeneği mevcut:)
Yarına bitebilir o kitap çok akıcıSelamlar herkese
Gelemiyorum birkaç gündür.Geçmişi okuyamadım.
Eylül ayını 1 kitapla bitirecektim neredeyse ama bugün 2. Kitaba başladım.Dedemin Bakkalı 34 teyim.
Gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindimmHerkese merhaba
Bugün hic okuyamadim. Bu arada hatirlarsiniz anneme vize göndermistik buraya gelmesi icin. Cok sükür vizesi kabul edildi
Allah izin verirse yarin aksam ANNEM burada
Ekim sonuna dogru bizimle beraber Türkiye`ye dönecek. Annem buradayken haliyle gelen giden cok olur. Eskisi gibi cok okuyamayabilirim. Ama arada bir gelir, bildirim yaparim.
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Çok güzelEki Görüntüle 2046000hayatin_anlami bu da benim canım kütüphanem
Yatay olablar okunmayı bekleyenler
Dağınıklık için de özür
Kızlar instagramı bookstagram olarak kullanan var mı?
Varsa takip etmek isterim.
Benim var.
Çok aktif kullanmasamda bazen okuduğum kitaplar hakkında düşüncelerimi yorumlarımı ekliyorum. Güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?