- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.301
@birfotografbirkitap adresim bu. Memnun olurum.Bookstagram hesabım yok ama bookstagram hesaplarını takip ediyorum canım seninkini de etmek isterim o yüzden
Kitaplar hakkında bir şey yazmaya niyet ettiğimde düşüncelerimi toparlayamıyorum, çok kötü bir yorumcuyum o yüzden olmaması da yoksa beni kimse tutamazdı bunun dışında
Burdan gördüğüm kadarıyla yorumlarını beğeniyordum zaten ama fotoğraflar da çok güzel@birfotografbirkitap adresim bu. Memnun olurum.
hosbuldumBookstagram hesabım yok ama bookstagram hesaplarını takip ediyorum canım seninkini de etmek isterim o yüzden
Kitaplar hakkında bir şey yazmaya niyet ettiğimde düşüncelerimi toparlayamıyorum, çok kötü bir yorumcuyum o yüzden olmaması da yoksa beni kimse tutamazdı bunun dışında
Kızlar instagramı bookstagram olarak kullanan var mı?
Varsa takip etmek isterim.
Benim var.
Çok aktif kullanmasamda bazen okuduğum kitaplar hakkında düşüncelerimi yorumlarımı ekliyorum. Güzel oluyor.
Ay çok teşekkür ederim.Burdan gördüğüm kadarıyla yorumlarını beğeniyordum zaten ama fotoğraflar da çok güzel
Takip edeceğim ben de.ben de bookstagram olarak kullanıyorum hesabımı. ozudeiyiinsan olarak bulabilirsin. eğer geri takip etmezsem mesaj at ben de edeyim
hosbuldum
takıp ettıgınız hesapları eger uygunsa özelden bnada yazarmısınız ?
Selam bransdasim:) senin kademe nedir ?İki gündür okumadım bugün kesinlikle devam edeceğim Rüyaların Yorumu'na.
Yeni gelen arkadaşlr hoş geldiniz.
+++
Bilgisayarımda öğrenciler için kitap öneri listesi diye bir şey bUldum. Muhtemelen geçen sene facebooktaki öğretmen sayfalarından indirmişimdir. Hala ilgilenen olursa bilgisayardan giriş yapıp listeyi paylaşabilirim.
bende bakınayım o halde merak ettimTakip edeceğim ben de.
Ben rastgele takip ediyorum.
Kitap ya da yorumu hoşuma giderse takip ediyorum.
Benim hayallerimden bir tanesi bu ailemle birlikte tatlı tatlı kitap okumak. İnşallah Rabbim nasip eder
Alışveriş yapmam lazım cesaret edemiyorum o yüzden ben de
İnşallah :) benim ilk günümdü öğrencilerle birlikte oln okulda bugün. Okul dediğin içinde koşturan, cıvıldayan çocuklarla anlam kazanıyor öyle güzel oluyor. Başımdan damla damla ter akmasına neden olan sıcağa rağmen son zil çaldığında hala enerjik ve mutlu hissediyordum. Yorgunluğu bile tatlı
Tavşanı nasıl örüyorsunn ben çok severim tavşan
Hoş geldinnnn :) mesaj yoğunluğundan olmuştur diye tahmin ediyorumm
Çok özendim ben de saymak istiyorum kitaplarımı. Bir koli dolusu okunacak kitabım var onlar bitmeden yenisini almamaya çalışıyorum.
Burda görüp vikitapa bakmıştım ben beğenmiştim de ama mobil uygulaması yok sanırımbilgisayar pek kullanmıyorum o yüzden goodreads mobil uygulamayı deniyorum. Tek sıkıntı yorumlarını okumak istediğimde çeviri kitapların yorumlarının çoğunun yabancı dilde olması. Bir şey alırken, seçerken de hep bakarım daha önce deneyen kullanan olmuş mu diye.
Yarına bitebilir o kitap çok akıcı
Gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindimm
Çok güzelzorunlu hizmet dönüşü ben de okuma odası yapmak istiyorum. Uzun süreli kalacağımız bir yere gidince..
Ben de çayımı alıp gömüleceğim.Bugün hiç okuyamadım sizi. Sabah sporumu yaptım. Ondan sonra gittim işe. Bugün kaçamak da yapmadım.
Şimdi kahvemin eşliğinde kitabımı okuyacağım.
Tabii ki atarım fakat şöyle bir durum da var. Listemi düzenlemedim. Önce şöyle bir hesaplra bakıp takip etmeye başlıyorum ben zamanla ilgimi çekmeyenle ya da kitap tercihlerimin uyumlu olmadığı hesaplrı çıkartıyorum. Birkaç gündür takip etmeye başladığım hesaplrı inceleme fırsatım olmadı yani.hosbuldum
takıp ettıgınız hesapları eger uygunsa özelden bnada yazarmısınız ?
Selamm :) ortaokul benim kademe senin? 7 ve 8 bende şimdilik sınıflar olarak da. Özlemişim öğrenci kalabalığını :)Selam bransdasim:) senin kademe nedir ?
Kesinlikle tavsiye ederim bir ara çılgınlar gibi okunacak kitap listesi oluşturuyordum instagramdan. Kütüphane oluşturmaya heves etmeme neden olan hep o bookstagramlar. Geçen seneye kadar ben elinde kitap tutmayan biriydim okuduklarımı eşe dosta veriyordum hep başkaları da okusun diye. Bir yıldır biriktiriyorum kitapları birgün okuma köşesi yapacağız eşimlebende bakınayım o halde merak ettim
Aile birliği özründen tayinim çıkmıştı bu yaz benim. Şuanki okulumda ilk yılım o yüzdenya ilk senen miydi bu sene
Afiyet olsunnn, keyifli okumalar.Bugün hiç okuyamadım sizi. Sabah sporumu yaptım. Ondan sonra gittim işe. Bugün kaçamak da yapmadım.
Şimdi kahvemin eşliğinde kitabımı okuyacağım.
ben yeni atandın sandımTabii ki atarım fakat şöyle bir durum da var. Listemi düzenlemedim. Önce şöyle bir hesaplra bakıp takip etmeye başlıyorum ben zamanla ilgimi çekmeyenle ya da kitap tercihlerimin uyumlu olmadığı hesaplrı çıkartıyorum. Birkaç gündür takip etmeye başladığım hesaplrı inceleme fırsatım olmadı yani.
Selamm :) ortaokul benim kademe senin? 7 ve 8 bende şimdilik sınıflar olarak da. Özlemişim öğrenci kalabalığını :)
Kesinlikle tavsiye ederim bir ara çılgınlar gibi okunacak kitap listesi oluşturuyordum instagramdan. Kütüphane oluşturmaya heves etmeme neden olan hep o bookstagramlar. Geçen seneye kadar ben elinde kitap tutmayan biriydim okuduklarımı eşe dosta veriyordum hep başkaları da okusun diye. Bir yıldır biriktiriyorum kitapları birgün okuma köşesi yapacağız eşimlebir de mühür yaptırdık her kitapta ailemizin mührü
Aile birliği özründen tayinim çıkmıştı bu yaz benim. Şuanki okulumda ilk yılım o yüzden
Afiyet olsunnn, keyifli okumalar.
Telefondan yazıyorum farkettim ki yazdıklarımı bazen yanlışları ile değiştiriyor kendi kendine yanlış bir şey olursa kusuruma bakmayın, gözümden kaçabilir.
Benim de ortaokul ama henüz paylaşım yapamadik. Ben hiç ozlemedim:)Tabii ki atarım fakat şöyle bir durum da var. Listemi düzenlemedim. Önce şöyle bir hesaplra bakıp takip etmeye başlıyorum ben zamanla ilgimi çekmeyenle ya da kitap tercihlerimin uyumlu olmadığı hesaplrı çıkartıyorum. Birkaç gündür takip etmeye başladığım hesaplrı inceleme fırsatım olmadı yani.
Selamm :) ortaokul benim kademe senin? 7 ve 8 bende şimdilik sınıflar olarak da. Özlemişim öğrenci kalabalığını :)
.
İlk günüm falan yazmışım herkes öyle sanmış olabilirben yeni atandın sandım
İlk gün için bir hayli paylaşım yaptıkBenim de ortaokul ama henüz paylaşım yapamadik. Ben hiç ozlemedim:)
Bu hafta sonu benim canlarım için çok önemli cumartesi günü güzel haberler alacagim pazar günü ise beyazlar içinde göreceğim bir fıstık olacak :) bir de çok güzel hatunlarla nikahta çok güzel dakikalar geçireceğim çok seviyorum la sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?