Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

@birfotografbirkitap adresim bu. Memnun olurum.

hosbuldum
takıp ettıgınız hesapları eger uygunsa özelden bnada yazarmısınız ?

Kızlar instagramı bookstagram olarak kullanan var mı?
Varsa takip etmek isterim.
Benim var.
Çok aktif kullanmasamda bazen okuduğum kitaplar hakkında düşüncelerimi yorumlarımı ekliyorum. Güzel oluyor.

ben de bookstagram olarak kullanıyorum hesabımı. ozudeiyiinsan olarak bulabilirsin. eğer geri takip etmezsem mesaj at ben de edeyim

Selam bransdasim:) senin kademe nedir ?

ya ilk senen miydi bu sene

Bu hafta sonu benim canlarım için çok önemli cumartesi günü güzel haberler alacagim pazar günü ise beyazlar içinde göreceğim bir fıstık olacak :) bir de çok güzel hatunlarla nikahta çok güzel dakikalar geçireceğim çok seviyorum la sizi :)

hosbuldum
takıp ettıgınız hesapları eger uygunsa özelden bnada yazarmısınız ?
Tabii ki atarım fakat şöyle bir durum da var. Listemi düzenlemedim. Önce şöyle bir hesaplra bakıp takip etmeye başlıyorum ben zamanla ilgimi çekmeyenle ya da kitap tercihlerimin uyumlu olmadığı hesaplrı çıkartıyorum. Birkaç gündür takip etmeye başladığım hesaplrı inceleme fırsatım olmadı yani.
Selam bransdasim:) senin kademe nedir ?
Selamm :) ortaokul benim kademe senin? 7 ve 8 bende şimdilik sınıflar olarak da. Özlemişim öğrenci kalabalığını :)

bende bakınayım o halde merak ettim
Kesinlikle tavsiye ederim bir ara çılgınlar gibi okunacak kitap listesi oluşturuyordum instagramdan. Kütüphane oluşturmaya heves etmeme neden olan hep o bookstagramlar. Geçen seneye kadar ben elinde kitap tutmayan biriydim okuduklarımı eşe dosta veriyordum hep başkaları da okusun diye. Bir yıldır biriktiriyorum kitapları birgün okuma köşesi yapacağız eşimle bir de mühür yaptırdık her kitapta ailemizin mührü

ya ilk senen miydi bu sene
Aile birliği özründen tayinim çıkmıştı bu yaz benim. Şuanki okulumda ilk yılım o yüzden
Bugün hiç okuyamadım sizi. Sabah sporumu yaptım. Ondan sonra gittim işe. Bugün kaçamak da yapmadım.
Şimdi kahvemin eşliğinde kitabımı okuyacağım.
Afiyet olsunnn, keyifli okumalar.

Telefondan yazıyorum farkettim ki yazdıklarımı bazen yanlışları ile değiştiriyor kendi kendine yanlış bir şey olursa kusuruma bakmayın, gözümden kaçabilir.

ben yeni atandın sandım

Benim de ortaokul ama henüz paylaşım yapamadik. Ben hiç ozlemedim:)

Sizi çok sevdiğim kıskanmayacağım anlamına gelmez. Acayip kıskanıyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…