- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.321
Çok uzucu
Benim hayallerimden bir tanesi bu ailemle birlikte tatlı tatlı kitap okumak. İnşallah Rabbim nasip eder
Alışveriş yapmam lazım cesaret edemiyorum o yüzden ben de
İnşallah :) benim ilk günümdü öğrencilerle birlikte oln okulda bugün. Okul dediğin içinde koşturan, cıvıldayan çocuklarla anlam kazanıyor öyle güzel oluyor. Başımdan damla damla ter akmasına neden olan sıcağa rağmen son zil çaldığında hala enerjik ve mutlu hissediyordum. Yorgunluğu bile tatlı
Tavşanı nasıl örüyorsunn ben çok severim tavşan
Hoş geldinnnn :) mesaj yoğunluğundan olmuştur diye tahmin ediyorumm
Çok özendim ben de saymak istiyorum kitaplarımı. Bir koli dolusu okunacak kitabım var onlar bitmeden yenisini almamaya çalışıyorum.
Burda görüp vikitapa bakmıştım ben beğenmiştim de ama mobil uygulaması yok sanırımbilgisayar pek kullanmıyorum o yüzden goodreads mobil uygulamayı deniyorum. Tek sıkıntı yorumlarını okumak istediğimde çeviri kitapların yorumlarının çoğunun yabancı dilde olması. Bir şey alırken, seçerken de hep bakarım daha önce deneyen kullanan olmuş mu diye.
Yarına bitebilir o kitap çok akıcı
Gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindimm
Çok güzelzorunlu hizmet dönüşü ben de okuma odası yapmak istiyorum. Uzun süreli kalacağımız bir yere gidince..
Sağol canım InşaAllahSpor yapin, abur cuburu ve beyaz un ve turevlerini kesin bitti gitti. Abur cubur diyince akliniza sadece cikiletta, kek cips gelmesin fazla ve yanlis zamanda yenen meyve vs de abur cubura girer.
hayatin_anlami annene kavusacagina cok seviindim. Mutlu gunler gecirin insallah.
Bu arada ben vikitaptan uyelik alip unutmusum. Ben de mi badlasam kullanmaya acep.
_Sitare_ ben hatirliyorum sizi hatta hosgeldin yazdim diye hatirliyorum ama belki dikkatten kacti mesajlar arasinda. Bu kadar alingan olmamanizi tavsiye ederim. Tanimadigimiz birini neden istemeyelim. Oyle olsa bu platform kullanilmaz whatsap grubu falan olusturulurdu. Daimi olmanizi dilerim. Umarim cok keyif alirsiniz cunku gercekten bu topik bir harika
InşaAllah Rab'bim sana hayırlı evlatlar nasip eder ve sen de annelik duygusunu gönlünce yaşarsınişine karışmak gibi olmasın ama bu kadar zarar veren bir şey ise başka korunma yöntemlerini deneseniz daha iyi olmaz mı?
ben tüp bebek sürecindeyim almadığım hormon kalmadı.. Allah nasip eder de bebek faslını kapatabilirsem doğum kontrol hapı bile kullanmıcam, mahfolduğumu hissediyorum
Sağol canımO halde okumayacağım ben de...( zaten okumak istediğim milyon tane kitap arasında senelerdir sıra gelmiyor ona, bu vesile ile kökten sildim. ) Şu anda Dan Brown un halini düşünemiyorum. eminim aşırı üzgündür.
bir cam, porselen firmasına da böyle tavşan dağa küsmüş misali tepki verdim ben; almıyorum! tüketim çılgınlığını özendiren reklamlarından ötürü...
kimse bilmese de ben biliyorum. tarafım belli olsun.
denizyıldızı hikayesini çok severim bu ve tersi konularda
hayatin_anlami annenin geliyor olmasına sevindim. gözün aydın.
Çok güzelmiş canım, güle güle kullanEki Görüntüle 2046000hayatin_anlami bu da benim canım kütüphanem
Yatay olablar okunmayı bekleyenler
Dağınıklık için de özür
ben okumaya basladıgımdan berı kıtaplarımı kımseye vermeyı sevmıyorum su son zamanlarda verdım ıste bırkac kısıye aylar gectı hala okuyup gerı vercekTabii ki atarım fakat şöyle bir durum da var. Listemi düzenlemedim. Önce şöyle bir hesaplra bakıp takip etmeye başlıyorum ben zamanla ilgimi çekmeyenle ya da kitap tercihlerimin uyumlu olmadığı hesaplrı çıkartıyorum. Birkaç gündür takip etmeye başladığım hesaplrı inceleme fırsatım olmadı yani.
Selamm :) ortaokul benim kademe senin? 7 ve 8 bende şimdilik sınıflar olarak da. Özlemişim öğrenci kalabalığını :)
Kesinlikle tavsiye ederim bir ara çılgınlar gibi okunacak kitap listesi oluşturuyordum instagramdan. Kütüphane oluşturmaya heves etmeme neden olan hep o bookstagramlar. Geçen seneye kadar ben elinde kitap tutmayan biriydim okuduklarımı eşe dosta veriyordum hep başkaları da okusun diye. Bir yıldır biriktiriyorum kitapları birgün okuma köşesi yapacağız eşimlebir de mühür yaptırdık her kitapta ailemizin mührü
Aile birliği özründen tayinim çıkmıştı bu yaz benim. Şuanki okulumda ilk yılım o yüzden
Afiyet olsunnn, keyifli okumalar.
Telefondan yazıyorum farkettim ki yazdıklarımı bazen yanlışları ile değiştiriyor kendi kendine yanlış bir şey olursa kusuruma bakmayın, gözümden kaçabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?