Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ben de Ales e giricem ama çalışmadan hiç girmedim birden giresim geldi bu sene

Anna Karanina ve Karamazov Kardeşler'de sana eşlik edebilirim
Savaş ve Barış ortak okuması yapacağız ocakta
Germinal alabilirsin benim okunacaklarım arasında
Üç Silahşor
Madam Bovary
Kamelyalı Kadın
Budala (gerçi okurken bizi sinir etmişti )
Monte Kristo Kontu
şimdilik aklıma bunlar geldi

ALES'e hiç çalışmadan girip 76 almıştım. Çok çalışmaya gerek bir sınav değil gibi geliyor hep bana Ama yargı Yayınevi için olumlu duyumlar aldım hep. KPSS çalışırsam bu sene Yargı Yayınlarından almayı düşünüyorum. YDS hakkında maalesef bilgim yok. Öğrenirsen faydalanmak isterim. Ondan hiç çalışmadan 50 alabilmiştim ancak

İşbankası alacaksın değil mi

Savas Ve Baris elimde var ortak okumayi bekliyorum. Digerlerinden sadece Madam Bovary' i okumustum. Her ay bir klasik okusam iyi olur aslinda cabuk boşluyorum klasikleri.

bana da yediiklim onerdiler, ALES te mumkyn oldugunca yuksek alsam iyi olabilir ama YDS yi hic bilmiyorum naparim

İşbankası alacaksın değil mi
elbette başka yayinevine bakmam bile Hasan Ali Yucel kalp ben.

Günaydın arkadaşlar. Aranıza katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz şimdi. Epeydir kitap okuma işini savsakladığım için ve bunu kendime yakıştıramadığım için bu konu güzel oldu. Şimdi okuduğum kitabı ve sayfasını mı yazıyorum.

Böyle Buyurdu Zerdüşt-s.103

Cicoretti ösym sınavları bağımlısı olarak cevap vereyim.
En sevdiğim sınav Ales'tir, lisans döneminde öğrenciyken girmeye başlamıştım, ilk o zaman yediiklim'den çalışmıştım. Sonra da bir daha çalışmadım, çalışmadan girdim, en son geçerlilik sürem doldu diye mayıs döneminde girdim, yeni tazeledim. En son aldığım duyuma göre tekrardan değişmiş, soru sayıları azalmış ve süre uzatılmış, uygulanacak mı emin değilim ama tam incelemedim. Soranlara hep yediiklimi tavsiye ediyorum kısacası.

Yds'ye gelince de ben cesur öztürk'ün Building Skills for Proficiency 'i hep ayrı tutmuşumdur. Aramızda değişik bir bağ var. Ona ek olarak da son zamanlarda popüler olan akın-dil eğitiminin kitaplarıyla destek yapmıştım. Kelime çalışması yaparken de tavsiyem şu şudur tarzı değil de cümle içinde görüp çalışma yapman, diğer türlü ezber uçuyor ama cümle içinde anlamlandırdığın daha kalıcı oluyor.

Uzun bir süre elimdeki bu 3 kitap sürünecek sanırım. İşyerinde de gerginlik üstüne gerginlik var. Bitirebilirsem bildirimlerini yaparım, sayfa sayfa bildirim yapmak istemiyorum
İşyerındekı gergınlıkler hıc bıtmıyor malesef , bu yıl onlar yuzunden dgs ye cok fazla calısamadım bende
Günaydınlar
Aylak Adam syf 47.
Bu hafta sonu bıtırdım , benı cok sıktı bu kıtap sızın nasıl gdıyor?
Günaydın baykuşlar.
Korkuyu Beklerkeni okuyamadım. Hala Korkuyu beklerken öyküsündeyim.
Cehennem Çiçeği sf 160
Günaydın , Bende stefan zweıg Bilinmeyen bır kadının mektubuna baslayacagım bugun
Gunaydın , hosgeldınız
kıtap nasıl gıdıyor ben bırkac kere baslamaya yeltendım ama cok sıkıldım bırkac sayfadan fazla okuyamıyorum bu kıtabı
gunaydın bugun 13. gunum dgs ıcın tercıhlerın acılmasını beklıyorum , ınanılmaz sınır bozucu bırsey

ayyy canim Gizim cok tesekkur ederim not aldim h.sonu gidip alayim olgunlardan falan. dedim su am farkwttim h.sonu gezmeye gidecegim. internetten aliyim bari. Sana mutesekkirim yaaaa

Geçmiş çok fazla okuyamadım hepsini
Linkteki anlatımla yaptım, benimki bu kadar güzel olmadı ama olsun

_Sitare_ umarım istediğin sonucu alırsın, emek verip karşılığını beklemek cidden zor.

Cicoretti rica ederim canım, olgunlar aslında süper fikir, bence netten almak yerine oradan inceleyerek alman en iyisi, Öztürk'ün kitabının anlatımı tamamen inglizce, bir göz atıp alman iyi olabilir, ben zorlamaz diye düşünüyorum ama sen kendini daha iyi bilirsin. İnşallah istediğin sonuçları alırsın.

Selam hoşgeldin
Okuduğun kitabı arayı fazla uzatmadan buraya yazıyorsun, bitirince de bildirim topiğimize yazıyorsun şu kitap bitti diye
onun dışındaki sohbetimize katılabilir, dilersen kitabından alıntılar paylaşabilir, kitabını yorumlayabilirsin
kalıcı olman dileğiyle

Kaç yılında girdin ki ?

hoşgeldin, umarım kalıcı olursun. ilk sayfada yapman gerekenler yazılı yine de sormak istediklerin olursa sor

Beklemek benı cok yordu , gecen sene sadee 1 tercıh yazdıgım ıcın acıkta kaldım butun senem bosuna gıttı ,
sımdıde tercıhlerı acmıyorlar herkes kayıt yaptı ders calısmaya basladı ben hıcbırsey yapamıyorum =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…