- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.341
ben de seni çok seviyorumBu hafta sonu benim canlarım için çok önemli cumartesi günü güzel haberler alacagim pazar günü ise beyazlar içinde göreceğim bir fıstık olacak :) bir de çok güzel hatunlarla nikahta çok güzel dakikalar geçireceğim çok seviyorum la sizi :)
ben de Ales e giricem ama çalışmadanHwrkese gunaydin,
Allerjik ve bas agrili bir sabah benim icin. Dun gun boyu kitap okuyamamistim yatmadan biraz okudum Baldiri Ciplak Hayirseverler syf 107. Kitabi okurken biraz alevleniyor biraz hayiflaniyorum. Uzun bir kitap 800 kusur syf ama guzel ilerliyor.
Belli basli klasikleri okudum ama hala daha okumafigim cok klasik var
Sefiller, Anna Karanina, Karamazov Kardesler, Notre Dame' in Kamburu ' nu almayi dusunuyorum. Baska ne alsam?
Bu arada dun ALES ve YDS icin kaynak sormustum yineleyeyim var mi onerebileceginiz?
ben de Ales e giricem ama çalışmadanhiç girmedim birden giresim geldi bu sene
Anna Karanina ve Karamazov Kardeşler'de sana eşlik edebilirim
Savaş ve Barış ortak okuması yapacağız ocakta
Germinal alabilirsin benim okunacaklarım arasında
Üç Silahşor
Madam Bovary
Kamelyalı Kadın
Budala (gerçi okurken bizi sinir etmişti)
Monte Kristo Kontu
şimdilik aklıma bunlar geldi
Hwrkese gunaydin,
Allerjik ve bas agrili bir sabah benim icin. Dun gun boyu kitap okuyamamistim yatmadan biraz okudum Baldiri Ciplak Hayirseverler syf 107. Kitabi okurken biraz alevleniyor biraz hayiflaniyorum. Uzun bir kitap 800 kusur syf ama guzel ilerliyor.
Sefiller, Anna Karanina, Karamazov Kardesler, Notre Dame' in Kamburu ' nu almayi dusunuyorum. Baska ne alsam?
Bu arada dun ALES ve YDS icin kaynak sormustum yineleyeyim var mi onerebileceginiz?
İşbankası alacaksın değil miHwrkese gunaydin,
Savas Ve Baris elimde var ortak okumayi bekliyorum. Digerlerinden sadece Madam Bovary' i okumustum. Her ay bir klasik okusam iyi olur aslinda cabuk boşluyorum klasikleri.ben de Ales e giricem ama çalışmadanhiç girmedim birden giresim geldi bu sene
Anna Karanina ve Karamazov Kardeşler'de sana eşlik edebilirim
Savaş ve Barış ortak okuması yapacağız ocakta
Germinal alabilirsin benim okunacaklarım arasında
Üç Silahşor
Madam Bovary
Kamelyalı Kadın
Budala (gerçi okurken bizi sinir etmişti)
Monte Kristo Kontu
şimdilik aklıma bunlar geldi
bana da yediiklim onerdiler, ALES te mumkyn oldugunca yuksek alsam iyi olabilir ama YDS yi hic bilmiyorum naparimALES'e hiç çalışmadan girip 76 almıştım. Çok çalışmaya gerek bir sınav değil gibi geliyor hep banaAma yargı Yayınevi için olumlu duyumlar aldım hep. KPSS çalışırsam bu sene Yargı Yayınlarından almayı düşünüyorum. YDS hakkında maalesef bilgim yok. Öğrenirsen faydalanmak isterim. Ondan hiç çalışmadan 50 alabilmiştim ancak
elbette başka yayinevine bakmam bileİşbankası alacaksın değil mi
İşyerındekı gergınlıkler hıc bıtmıyor malesef , bu yıl onlar yuzunden dgs ye cok fazla calısamadım bendeUzun bir süre elimdeki bu 3 kitap sürünecek sanırım. İşyerinde de gerginlik üstüne gerginlik var. Bitirebilirsem bildirimlerini yaparım, sayfa sayfa bildirim yapmak istemiyorum
Bu hafta sonu bıtırdım , benı cok sıktı bu kıtap sızın nasıl gdıyor?Günaydınlar
Aylak Adam syf 47.
Günaydın , Bende stefan zweıg Bilinmeyen bır kadının mektubuna baslayacagım bugunGünaydın baykuşlar.
Korkuyu Beklerkeni okuyamadım. Hala Korkuyu beklerken öyküsündeyim.
Cehennem Çiçeği sf 160
Gunaydın , hosgeldınızGünaydın arkadaşlar. Aranıza katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz şimdi. Epeydir kitap okuma işini savsakladığım için ve bunu kendime yakıştıramadığım için bu konu güzel oldu. Şimdi okuduğum kitabı ve sayfasını mı yazıyorum.
Böyle Buyurdu Zerdüşt-s.103
gunaydın bugun 13. gunum dgs ıcın tercıhlerın acılmasını beklıyorum , ınanılmaz sınır bozucu bırseyCicoretti ösym sınavları bağımlısı olarak cevap vereyim.
En sevdiğim sınav Ales'tir, lisans döneminde öğrenciyken girmeye başlamıştım, ilk o zaman yediiklim'den çalışmıştım. Sonra da bir daha çalışmadım, çalışmadan girdim, en son geçerlilik sürem doldu diye mayıs döneminde girdim, yeni tazeledim. En son aldığım duyuma göre tekrardan değişmiş, soru sayıları azalmış ve süre uzatılmış, uygulanacak mı emin değilim ama tam incelemedim.Soranlara hep yediiklimi tavsiye ediyorum kısacası.
Yds'ye gelince de ben cesur öztürk'ün Building Skills for Proficiency 'i hep ayrı tutmuşumdur. Aramızda değişik bir bağ var. Ona ek olarak da son zamanlarda popüler olan akın-dil eğitiminin kitaplarıyla destek yapmıştım. Kelime çalışması yaparken de tavsiyem şu şudur tarzı değil de cümle içinde görüp çalışma yapman, diğer türlü ezber uçuyor ama cümle içinde anlamlandırdığın daha kalıcı oluyor.
ayyy canim Gizim cok tesekkur ederim not aldim h.sonu gidip alayim olgunlardan falan.Cicoretti ösym sınavları bağımlısı olarak cevap vereyim.
En sevdiğim sınav Ales'tir, lisans döneminde öğrenciyken girmeye başlamıştım, ilk o zaman yediiklim'den çalışmıştım. Sonra da bir daha çalışmadım, çalışmadan girdim, en son geçerlilik sürem doldu diye mayıs döneminde girdim, yeni tazeledim. En son aldığım duyuma göre tekrardan değişmiş, soru sayıları azalmış ve süre uzatılmış, uygulanacak mı emin değilim ama tam incelemedim.Soranlara hep yediiklimi tavsiye ediyorum kısacası.
Yds'ye gelince de ben cesur öztürk'ün Building Skills for Proficiency 'i hep ayrı tutmuşumdur. Aramızda değişik bir bağ var. Ona ek olarak da son zamanlarda popüler olan akın-dil eğitiminin kitaplarıyla destek yapmıştım. Kelime çalışması yaparken de tavsiyem şu şudur tarzı değil de cümle içinde görüp çalışma yapman, diğer türlü ezber uçuyor ama cümle içinde anlamlandırdığın daha kalıcı oluyor.
Benim hayallerimden bir tanesi bu ailemle birlikte tatlı tatlı kitap okumak. İnşallah Rabbim nasip eder
Alışveriş yapmam lazım cesaret edemiyorum o yüzden ben de
İnşallah :) benim ilk günümdü öğrencilerle birlikte oln okulda bugün. Okul dediğin içinde koşturan, cıvıldayan çocuklarla anlam kazanıyor öyle güzel oluyor. Başımdan damla damla ter akmasına neden olan sıcağa rağmen son zil çaldığında hala enerjik ve mutlu hissediyordum. Yorgunluğu bile tatlı
Tavşanı nasıl örüyorsunn ben çok severim tavşan
Hoş geldinnnn :) mesaj yoğunluğundan olmuştur diye tahmin ediyorumm
Çok özendim ben de saymak istiyorum kitaplarımı. Bir koli dolusu okunacak kitabım var onlar bitmeden yenisini almamaya çalışıyorum.
Burda görüp vikitapa bakmıştım ben beğenmiştim de ama mobil uygulaması yok sanırımbilgisayar pek kullanmıyorum o yüzden goodreads mobil uygulamayı deniyorum. Tek sıkıntı yorumlarını okumak istediğimde çeviri kitapların yorumlarının çoğunun yabancı dilde olması. Bir şey alırken, seçerken de hep bakarım daha önce deneyen kullanan olmuş mu diye.
Yarına bitebilir o kitap çok akıcı
Gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindimm
Çok güzelzorunlu hizmet dönüşü ben de okuma odası yapmak istiyorum. Uzun süreli kalacağımız bir yere gidince..
Günaydın arkadaşlar. Aranıza katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz şimdi. Epeydir kitap okuma işini savsakladığım için ve bunu kendime yakıştıramadığım için bu konu güzel oldu. Şimdi okuduğum kitabı ve sayfasını mı yazıyorum.
Kaç yılında girdin ki ?ALES'e hiç çalışmadan girip 76 almıştım. Çok çalışmaya gerek bir sınav değil gibi geliyor hep banaAma yargı Yayınevi için olumlu duyumlar aldım hep. KPSS çalışırsam bu sene Yargı Yayınlarından almayı düşünüyorum. YDS hakkında maalesef bilgim yok. Öğrenirsen faydalanmak isterim. Ondan hiç çalışmadan 50 alabilmiştim ancak
2015 bahar döneminde ALES, güz döneminde de YDS. Süreleri dolmuş artık, yeniden girmem lazımKaç yılında girdin ki ?
Günaydın arkadaşlar. Aranıza katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz şimdi. Epeydir kitap okuma işini savsakladığım için ve bunu kendime yakıştıramadığım için bu konu güzel oldu. Şimdi okuduğum kitabı ve sayfasını mı yazıyorum.
Beklemek benı cok yordu , gecen sene sadee 1 tercıh yazdıgım ıcın acıkta kaldım butun senem bosuna gıttı ,_Sitare_ umarım istediğin sonucu alırsın, emek verip karşılığını beklemek cidden zor.
Cicoretti rica ederim canım, olgunlar aslında süper fikir, bence netten almak yerine oradan inceleyerek alman en iyisi, Öztürk'ün kitabının anlatımı tamamen inglizce, bir göz atıp alman iyi olabilir, ben zorlamaz diye düşünüyorum ama sen kendini daha iyi bilirsin. İnşallah istediğin sonuçları alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?