- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.361
insallah canim. Uzun suredir ders calismiyordum. Biraz da ozledim acikcasi. Alinca yazarim sana.@_Sitare_ umarım istediğin sonucu alırsın, emek verip karşılığını beklemek cidden zor.
Cicoretti rica ederim canım, olgunlar aslında süper fikir, bence netten almak yerine oradan inceleyerek alman en iyisi, Öztürk'ün kitabının anlatımı tamamen inglizce, bir göz atıp alman iyi olabilir, ben zorlamaz diye düşünüyorum ama sen kendini daha iyi bilirsin. İnşallah istediğin sonuçları alırsın.
yds 5 yil degil mi gecerliligi? ALES i bilmiyorum da2015 bahar döneminde ALES, güz döneminde de YDS. Süreleri dolmuş artık, yeniden girmem lazım
insallah canim. Uzun suredir ders calismiyordum. Biraz da ozledim acikcasi. Alinca yazarim sana.
yds 5 yil degil mi gecerliligi? ALES i bilmiyorum da
Bu arada dun ALES ve YDS icin kaynak sormustum yineleyeyim var mi onerebileceginiz?
Beklemek benı cok yordu , gecen sene sadee 1 tercıh yazdıgım ıcın acıkta kaldım butun senem bosuna gıttı ,
sımdıde tercıhlerı acmıyorlar herkes kayıt yaptı ders calısmaya basladı ben hıcbırsey yapamıyorum =(
insallah canim. Uzun suredir ders calismiyordum. Biraz da ozledim acikcasi. Alinca yazarim sana.
yds 5 yil degil mi gecerliligi? ALES i bilmiyorum da
Tamam canım, aklına takılan bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Yds'nin süresi 5yıl, Ales'inki de 3yıldı ama bu sene yeni yapılacak olandan itibaren 5yıla çıkacak. Onun da süresi uzadı.xyzt-5544
Şimdiiiii bu okullarla sınavla ilgili mesajları yazan arkadaşlar, söyleyin bakim, 40 yaşında açık öğretim türü bir okula gidilebilir mi ? Bizim zamanımızda açık öğretimdi adı, şimdilerde usul nasıl bilmiyorum, ailemde hiç öğrenci kalmadı, akıl verirseniz bir denemek istiyorum, belki başarabilirim ne dersiniz olabilir mi ?
Akşam lisesi mezunuyum ben, çalışmak zorunda olduğumdan üniversiteye gidemedim ve içimde hep uhdedir, bu kadar zaman sonra telafi olur mu ki
yds ye de hiç girmedim bak ona da gireyim ben2015 bahar döneminde ALES, güz döneminde de YDS. Süreleri dolmuş artık, yeniden girmem lazım
Elbette okuyabilirsinŞimdiiiii bu okullarla sınavla ilgili mesajları yazan arkadaşlar, söyleyin bakim, 40 yaşında açık öğretim türü bir okula gidilebilir mi ? Bizim zamanımızda açık öğretimdi adı, şimdilerde usul nasıl bilmiyorum, ailemde hiç öğrenci kalmadı, akıl verirseniz bir denemek istiyorum, belki başarabilirim ne dersiniz olabilir mi ?
Akşam lisesi mezunuyum ben, çalışmak zorunda olduğumdan üniversiteye gidemedim ve içimde hep uhdedir, bu kadar zaman sonra telafi olur mu ki
Mesaj tekrarıŞimdiiiii bu okullarla sınavla ilgili mesajları yazan arkadaşlar, söyleyin bakim, 40 yaşında açık öğretim türü bir okula gidilebilir mi ? Bizim zamanımızda açık öğretimdi adı, şimdilerde usul nasıl bilmiyorum, ailemde hiç öğrenci kalmadı, akıl verirseniz bir denemek istiyorum, belki başarabilirim ne dersiniz olabilir mi ?
Elbette okuyabilirsin
Üni. Sınavı İki aşamalı artık ygs ve lys şeklinde
Ygs ye girip barajı aşman yeterli sonrasında tercih yapıp yerleşirsen dönem başı 2 kez sınava girerek bitirebilirsin
İnsanların yansıttığı kadar kolay okunmuyor ama kitapları aldığında en az bir kez çalışırsan yaparsın Allah un izniyle
Yine okullardan oluyor şubat ayında falanÇok istiyorum ama birazda korkuyorum, kafam alır mı bu yaştan sonra bilmem, denemek istiyorum, bu arada sınav başvuruları nereden yapılıyor, bizim zamanımızda okullar form dağıtıyordu
yds ye de hiç girmedim bak ona da gireyim ben
ales 19 kasımda imiş yds ne zaman acabası
17 eylüldeymiş yds kaçırdım19 Kasım'daysa ALES başvuruları bu yakında olabilir. YDS'de hemen hemen aynı zamanlarda oluyor.
Bu dönem hazır değilim ben psikolojik olarak, seneye inşallah
Seneye de19 Kasım'daysa ALES başvuruları bu yakında olabilir. YDS'de hemen hemen aynı zamanlarda oluyor.
Bu dönem hazır değilim ben psikolojik olarak, seneye inşallah
Hoşbuldum teşekkürler. Kitap ara ara sıkıcı olsa da Nietzsche'ye olan sempatim okutuyor kitabı. :)Gunaydın , hosgeldınız
kıtap nasıl gıdıyor ben bırkac kere baslamaya yeltendım ama cok sıkıldım bırkac sayfadan fazla okuyamıyorum bu kıtabı
Selam hoşgeldin
Okuduğun kitabı arayı fazla uzatmadan buraya yazıyorsun, bitirince de bildirim topiğimize yazıyorsun şu kitap bitti diye
onun dışındaki sohbetimize katılabilir, dilersen kitabından alıntılar paylaşabilir, kitabını yorumlayabilirsin
kalıcı olman dileğiyle
hoşgeldin, umarım kalıcı olursun. ilk sayfada yapman gerekenler yazılı yine de sormak istediklerin olursa sor
Hoşbuldum teşekkürler.BettyRuble hosgeldiniz.
17 eylüldeymiş yds kaçırdım
Seneye de
Neyse anladin sen.
*
Merhabalar
Dun yarim biraktigim viran daglar kitabini elime aldim. Sy. 395
Gulun Adi ; sy 540
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?