Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

parça parça gönderdiklerini duymuştum ben de. ama gönderiyorlar bırakmıyorlar yani ben genelde kitap yurdunu tercih ediyorum. temin günleri hiç şaşmıyor ve çok daha güvenilir

Ben de ALES'e gireceğim bu sene. :) Ben geçmiş soruları da çözmenizi tavsiye ederim o yüzden geçmiş soruları içeren bir soru bankası almanız faydalı olur.
Hatta murat yayınlarının çözümlü denemelerini öneririrm önce çözüp sonra cozumune bakmak için Cicoretti

Bie de maalesef geçen yıl yanlış doğruyu götürme seysi geldi daha da zorlasri

sen bi tanesin. Yorumlarinin her kelimesine katiliyorum. Okurken anlatimdan dolayi degil ama konudan dolayi cok zorlanmistim. Kitaptan kafami kaldirdigimda el yordamiyla ilerleyebilecekmisim gibi hissettigim dahi oldu. Ve dedigin gibi boyle birsey yasansa oradaki olaylarin olabilecegini bilmek insani tedirgin ediyor. Agzina saglik canim .

Cehennem Çiçerği bitti. _meLinDa_ başganım.. Bayıldım Teşekkür ederim:)

Alper ateşlenip hastaneye gidecek diyorum sadece sana :) okurken beni hatırla
Çok tatlı değil mi:) En çok güldüğüm yer ise, ferihaya beni yendin diyerek teneke altını vermesi madalya diye

Bir de daha pahali

Senin kitap yorumlarini parayla saticam:) kendine blogger vs diyenler şu cümlelerin çeyreğini kuramıyor
Sana 3. Kitabın giriş sayfasini alper caniguzun ağzından olan kendi cekimim videosunu atım mi :)

Aynen canım, çok teşekkür ederim, aynı hisleri yaşamışız, en uzun sürede okuduğum kitap oldu kendisi, ne bırakabildim ne de saatlerce devam edebildim. Görmek'i de merak ediyorum ama kendime zaman vermem gerek sanırım.

Spoiiiiler cehennem çiçeği ile iilgili
Spoiiii

sizce alper catidan atlıyor mu ?

Hoş geldiniizz :)

Geçmiş çok fazla okuyamadım hepsini

Linkteki anlatımla yaptım, benimki bu kadar güzel olmadı ama olsun
Bildim bunu. Yapmayı beceremem ama nikahımız olduğu zaman arkadaşım bir çift gelin damat örüp göndermişti. Tatlılar :)

Çok istiyorum ama birazda korkuyorum, kafam alır mı bu yaştan sonra bilmem, denemek istiyorum, bu arada sınav başvuruları nereden yapılıyor, bizim zamanımızda okullar form dağıtıyordu
Denemelisin bence istiyorsan. Kaybedeceğin hiçbir şey yok. Ve tabii ki gidebilirsin açıköğretimib yaşı yok. Zorlu olarak bu sene yanlışların doğruları götürmesi durumu geldi o var sıkıntı. Bir de okuyacağın bölümle uyumuna göre zorluk kolaylık konusu değişir bence.

ATTRAENTE bence denemelisin eğer istiyorsan. Bu sene ocak gibi başvuruları başlar, mart sonu gibi de YGS sınavı olur. Barajı geçtikten sonra(sanırım 180 puan) tercih yapabiliyorsun. Anadolu Lisesi(eskişehir) ve Atatürk Üniversitesi(erzurum) da açık öğredim fakülteleri mevcut. Anadolu üniversite si daha köklü olduğu için bütün şehirlerde sınava girebilirsin. Atatürk üniversitesi geçen sene her ilde sınav yoktu. Ama bu sene düzeltmişlerdir diye düşünüyorum.
Anadolu üniversite kendi web sitesinde online olarak canlı yayında ders görebiliyorsun. İmkanlar çok fazla. Bunları mı sordun bilmiyorum ama ben böyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…